Boşanmak istiyorum ailem ikna olmuyor ve Depresyon tanısı aldım.

Fakat eşimin kötü alışkanlıkları yok diye ailem boşanmamı desteklemiyor .
gecimini sizden sagliyor, bundan kötü alışkanlık mi olur?
dinlemeyin ailenizi bosanin tabii ki hamile kalmadan.
aileniz sirf elalem korkusuna , "aysegilin kizi da bosanmis / aaa 10 sene sevgili gezdi ama" laflarını duymamak icin sizi yakiyor. okumus etmis para kazanan kadinsiniz, onlardan izahat almaniza gerek yok.
belki de hayirlisi boyledir. belki aileniz destek ciksa onlarin evinde her gun bosanmaniz yüzünüze vurulup mutsuz mutsuz yasayacaktiniz ama bu vesileyle kendi evinize cikip nihayet kendinize ait bir hayat yasayabilirsiniz

Kesinlikle bende gözümü kararttım artık

Daha önceden majör depresyon tanısı almıştım gerçekten çok kötü bir rahatsızlık.
Yiyemiyorsun içemiyorsun kendine bakmak istemiyorsun kesinlikle ilaç tedavisi ve yanında terapi ister hem boşanma sürecinde de çok faydasını görürsünüz terapinin.
Eşiniz konusunda ve anneniz konusunda zaten gerekenleri söylemiş arkadaşlar.
İnanın annem benim için çok kıymetliydi ama bana böyle bir adamı çekmem konusunda baskı yapsaydı onu da gerekiyorsa hayatımdan çıkarırdım hiç söz söyletecek bir durumunuz yok bakılacak bir çocuğunuz ya da onun evine gitme gibi bir durum da yok arama beni deyin kestirip atın o asalak adamla ilgili yorum bile yapmıyorum bir an önce açın davayı gerekiyorsa çekişmeliye gidin.

Major depresyonundan dolayi mi adim atamiyorsun acaba? Normalde aninda evini tutup dava acman lazimdi.maddi gucun var yapabilirsin.su anki psikolojik sorunun sana engel oluyor olabilir. Onaylanma istegine ihtiyac duyuyor olabilirsin. Ilac kullaniyorsundur. Kafani topladigin an harekete gec. Veya ailede guvendigin, sozu gecen biri varsa onu araya sok. Sana yardimci olsun en azindan su evi tutma konusunda. Boyle durumlarda yani depresyon durumlarindan insanin karar mekanizmasi da bozuluyor. Su evi bi tut birilerinden manevi destek alarak. Gecmis olsun. Her sey iyi olacak akli basinda, maddi gucu olan birisin nihayetinde.

Adam evi terketmiş zaten, sen neden gidiyorsun, değiştir kilidi otur evinde. Zaten yarın dilekçe vereceksin. Eşyalar senin, hatta bence kira sözleşmesi de senindir. Gitsin babasının koynunda yaşasın

Adam evi terketmiş zaten, sen neden gidiyorsun, değiştir kilidi otur evinde. Zaten yarın dilekçe vereceksin. Eşyalar senin, hatta bence kira sözleşmesi de senindir. Gitsin babasının koynunda yaşasın
Evi terk ettigini gormemisim. Kusup babasininn evine donen bi koca mi hahah bence de kira sozlesmesi sendedir. Kilidi degistir direkt dogru. Ama sanki ev kocanindi. Baba almisti. Oyle bir sey okumustum. Oyleyse su an icin mecbur kiraya cik. Ama sen bu adamdan tazminat iste mutlaka. Somurmus seni. Ev adamin babasinin sagladigi bi seyse bile somuruldugun gercegi degismiyor. Maddi manevi bakicisi olmussun kocanin cunku

Ben o kısmı unutmuşum, haklısın. Ev ve araba kpnindi.

K Kikoadra sakın ailenin yanına dönme, o anne çiğ çiğ yer seni, zaten hastasın. Kendine eşyalarının sığacağı küçük bir ev bul ve ona geç.

Adam şimdilik gitmiş zaten kredi kartının son ödeme tarihinden önce dönecektir.

Ev ona ait kendi üzerine kayıtlı ev. Tartışmalarda defalarca evden kovmuşluğu bile var.

Ev ona ait kendi üzerine kayıtlı ev. Tartışmalarda defalarca evden kovmuşluğu bile var.

Her şey daha kolay değil mi oz aman Kiko, bak bir eşyalı kiralık ev çık git. KIyamet gibi kiralık ev var. Seni tutan şey nedir?? Al eşyakarını git arahatla bitsin gitsin.

şu şartları sağla. maaşını kocana teslim edeceğini beyan et. şu an kapında kuyruk olur. evdeki asalak kocan gibi hatta ondan üstün bimn tane koca bulursun. yeter ki, eve ben bakacağım kocamın kredi kartını ben ödeyeceğim de.

ne kadar itici değil mi? yazarken bile utandım. insan yaşarken utanır. kardeşimsin benden küçüksün. lütfen kendini harcatma kimseye. güçlü ol. para yiyen heriften eve koca olmaz.

İşiniz var, aileniz arkanızda, cocuk da yok
sizi bu ailesinden bağını koparamamış sünepe adamdan ayrılmamak için tutan nedir

Siz bir adama bakıyorsunuz

Ha bence kocişine kendisini baktıran piremses kadınlardan bir farkı yok eşinizin

İkisi de aynı

Ama ben ikisine de saygı duymuyorum
Asalaklık bu

Ben de buna bir şey yazacaktım. Bir şeyi aileye söyleyince kabul etmiyorlar ancak olup bittikten sonra mecbur kabul ediyorlar evlat sonuçta. Ki burada konu sahibi kullanılıyor. Kesinlikle boşanmak istemekte haklı. Anlık bir sinirle alınmış bir karar değil belli ki.

pardon ama eşiniz olacak parazitin b.klu donunu yıkayıp karnını doyuracağınıza kedi köpek sahiplenin hem ondan daha iyi yarenlik eder size, hem maddi manevi kullanılmazsınız, hem de sevgi görür iyileşirsiniz, bu platformda onlarca ekonomik bağımsızlığı olmadığı için boşanamayan kadın var onlara bile hak verilmiyor çoğu zaman üzgünüm ama boşa hamallık yapıyorsunuz, kendinize yazık ediyorsunuz, insanın kendine bu denli haksızlık edilmesine kullanılmasına müsaade etmeside kul hakkı bir nevi, yazdıklarınızı okudukça nutkum tutuldu üstelik ailenize de ihtiyacınız yok. Altın falan vermeyin, iyi bir avukat bulup açın davayı, avukatın yönlendirdiği şekilde hareket edersiniz sonrasında zaten anlattıklarınızdan her şeyin kolayca ispatlanacağı belli, ne anlaşması Allah aşkına bırakın ya, süründürün iti, alın haklarınızı basın kıçına tekmeyi, bırakın sürsün 3 5 yıl, ömrünüz gideceğine giden 3 5 yıl olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…