- 19 Mart 2016
- 1.619
- 2.535
- Konu Sahibi cocuklukadin
Konu sahibi ben mutsuz bir ailede büyüdüm anne babamin kavgalarini küfür vs hep duyar yatagin içinde ağlardım. Sonra sonra keşke anne ve babam ayrılsaydı zamanında dedim. Tek anneyle huzurlu yaşamak bnm için çok Daha iyi olurdu. Annem köyde yaşamış geliri gidecek yeri olmayan kendi ailesi kesinlikle kabul etmeyecek biri. Haliyle ayrılmadılar babamla. Şimdi 60li yastalar hala huzursuzluk var evde bu yaştan sonra da ayrılacak degiller
.Biz kardeslerimle büyüdük evlendik. Kendi hayatınız var. Ama ben çocukluğumdaki ev ortamını unutmadım. Huzursuz ortam anne ve babanın küs kalması ayrı ayrı yemek yemeleri. Çok daha fazla şey var.
Diyecegim o ki çocuğunuzu huzursuz bir evde buyutmeyin. Kavga gürültü tahmin edemeyeceğiniz kadar cok etkiliyor çocukları
Işiniz var geliriniz bi hayli iyi. Çocuğunuza ve kendinize yeter. Mutsuz olduğunuz bir evliliği düzenleyeceğine inandığınız evliliği sürdürmeyin.
.Biz kardeslerimle büyüdük evlendik. Kendi hayatınız var. Ama ben çocukluğumdaki ev ortamını unutmadım. Huzursuz ortam anne ve babanın küs kalması ayrı ayrı yemek yemeleri. Çok daha fazla şey var.
Diyecegim o ki çocuğunuzu huzursuz bir evde buyutmeyin. Kavga gürültü tahmin edemeyeceğiniz kadar cok etkiliyor çocukları
Işiniz var geliriniz bi hayli iyi. Çocuğunuza ve kendinize yeter. Mutsuz olduğunuz bir evliliği düzenleyeceğine inandığınız evliliği sürdürmeyin.