Boşanmak istiyorum ailem ikna olmuyor ve Depresyon tanısı aldım.

Gerekirse annenizi de boşayın bu ne biçim hayat böyle.

Ev, araba ailesinin. Ayda yılda bir iki defa poşete birkaç şey koyup yolluyorlar ama asla ona para vermiyorlar sigortası dahi yok. Babasıyla işe gidiyorlar uzak yola benzin parasını kredi kartından harcıyor ve ekstresini benden alıyor. Elimden tabi zorla almıyor ama surat asıyor mutsuz duruyor üzülüyor diye hep verdim. Fatura aidat hepsi bana ait mutfak masrafı vs . Arabayla zaten asla gezmek yok sadece işw gidip benzin koyuyor onun da parası benden çıkıyor

Direkt boşan.

Kendini kullandırma.

Ailene baş kaldır. Koca kadınsın. Dik dur. Çocuk değilsin. Kimse seni güdemez. Ömrünü tüketme. Paranı yedirme. Kocan bir asalak. Ezik. O seni kullanıyor. Ondan koca olmaz.

Kesinlikle iş ciddiye varınca her defa ailesi de kendisi de bana yalvarıyor boşanmamak için

Boşanmak için kimsenin onayına ihtiyacınız yok. İş bulurun demekle olmaz önce iş bulun sonra ayrı eve çıkın sonra da boşanın.

Hanimefendiiii anneniz ile alakaniz yok emzikli bie bebek değilsiniz misss gibu yurt dışı imkanlarıniz da varken vurup kapıyı çekip gitseniz mi hanu hayata bir kere geliyorsunuz

Kocaman kadınsın neden hayatını harcıyorsun bu asalağa ? Afedersin ama kendi yetmiyor bi de ailesine baktıracak nerdeyse.
Hayata bir defa geliyorsun 10 yıl sonra dönüp bakınca su gibi geçmiş yıllarda sen ne yapmış olacaksın kocanın borcunu ödeyeceksin. Hayat müşterek ama ailesi bile para vermiyorsa bir sıkıntı vardır. Neden çalıştığı halde para vermiyorlar ki ?

Kesinlikle iş ciddiye varınca her defa ailesi de kendisi de bana yalvarıyor boşanmamak için
Aile tabiki yalvarır.Sizin gibi aileye bakan bir gelin bulmuşlar kaybetmek isterler mi.Babası ile gittiğinde kullandığı benzini bile ödemişsiniz.Siz de neden bu kadar geç uyandınız anlamıyorum.Peki son olarak neye karar verdiniz gözünüz açıldı mı artık.KK nın akıllı kadınları söylenecek her şeyi yazdı.Bakalım sonuç nedir.

Daha önce başka bir konuya da yazdım. Rahmetli teyzem de böyle işsiz güçsüz bir adamı çekti ölene kadar. Anneannem de zamanında teyzem gelince "dövüyor mu sövüyor mu? Boşanamazsın" demiş. Kadının çekmediği dert kalmadı. Çalıştı çalıştı hem çocuklarına hem kocasına baktı. Akciğer tümörü ameliyatından sonra elinde lif örüp sattı kadıncağız, iki yanında koca koca direnlerle.
Sizin iyi bir işiniz var, bunu niye çekesiniz? Ailenizi bu sefer dinlemeyin. Geçip giden yıllarınızı, sağlığınızı onlar yerine koyamaz. Depresyonla başlamış, başka hastalıklar da gelir zamanla (Allah korusun). Kurtarın kendinizi. 1+1 eşyalı bir ev tutup oturun içine. Eşiniz de adam olup gönlünüzü geri kazanabilirsiniz kazansın. Bu şartlarda devam etmeyin derim.

Bu kadar güçlü iken ailenizin onayına neden ihtiyaciniz var ? kendi maasinizla kit kaanat da olsa geçinirsiniz,ruh ve beden sağlığınızdan olmaya değer mi ?

Paran var işin var neden birilerini ikna etmeye çalışıyorsun ki, bas git. Sanki senin yerine ailen yaşıyor bu adamla. Kimseye eyvallah etmek zorunda değilsin. Dünyaya bir kez geliyoruz bunlara sabretmeye değecek mi

Siz bir asalagi besliyorsunuz neden ailenizden izin istiyorsunuz anlamadim sizde bagimlisiniz ailenize heralde kendi kararlarinizi alip bosanabilirsiniz

Ailenle bağlarını koparabilirsin, depresyonunun bir sebebi de onlar. Görüşme, açma telefonlarını ve kapını. Yazık sana. Annen anne olsa bu adamı besletmezdi zaten. Ailene ben boşanıyorum insan gibi destek olmayacak ya da sessiz kalmayacaksanız aramayın beni, de. Biraz çıngar çıkar belki ama sonra herkes çenesini kapatır. Ömür boyu bu eziyetle yaşamaktansa kopacak bir kıyametle hayatındaki bütün pislikler temizleniverir, bir cesaret sadece.
Altınları tabi ki iade etmeyeceksin. Ama annenin evinde de bırakma. Götür bir kasaya koy, annen o altınları sana vermekmyerine damatçığına da vermeye kalkabilir çünkü. Sonuna kadar haklısın manipülasyona gelme.

Anlaşmalı boşanmayı tabi ki dene ama olmazsa çekişmeliden de çekinme. 3 5 yıl sürsün ne olmuş, adam evinin içinde olmadıktan sonra ne kadar sürdüğünün ne önemi var ki.

Hiçbir parazit üzerinden geçindiği canlıdan uzaklaşmak istemez. Bunu sen yapacaksın. Toparla kendini. Acilen bir terapistle görşmeye başla, depresyonun hiçbir türü sadece ilaçla atlatılmaz, terapi şarttır. Bu sayede gücünün de farkına varır her şeyi daha kolay halledersin. Bu arada adamın elindeki kredi kartı seninse kapattır onu, ne hali varsa görsün. Yazdığı mesajları da asla silme, hatta yeni deliller oluşturacak mesajlaşmalara da kapı aç ki çekişmelide elin güçlensin

Ailesi de kendisi de kendini sana kitlemiş. aslaak oğullarını kim çeker ki başka? bunu düşünmelisin? onca erkekten sana düşe düşe o mu düştü? başka erkek yok mu ne özelliği var da ona sen bakıyorsun? kendini sana yamamış. gerçekten de ilerisi yok. ondan olmaz..

Evlenmeden böyle değildi adam evlenince canavara döndü. Ailemle konuştum akşam tartıştım hatta. Pazartesi bu evden gideceğim. Eşim de evi terketti . Nasıl olsa ekstrelerini ödedim . Gezip tozup beni almaya geleceğini sanıyor tekrar . Dava açacağım pazartesi

Kımse sızden daha değerli değil. Madem çalışıp ev gecındırmeye gönlü yok, ailesinin dibınden ayrılamıyor kalsın onlarla tamamen. Adamın huyu bu bence degısmez de kaybetme korkusu yok.

10 yıl sevgililikte aklınız neredeydi o zaman ailesine bağımlı değil miydi göz göre göre niye evlendiniz ayrılın yani bu durumda öyle gözüküyor adam babasından maaş bile almıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…