Boşanmak istiyorum ailem ikna olmuyor ve Depresyon tanısı aldım.

Ailenize bence durumu söyleyin ve izin istemeyin artık.
Yoksa böyle geçecek hayatınız.
Ve aylar önce de ayrı yaşamamızın sebebi benim evi geçindirmek ve masrafları karşılamak için iki ayrı klinikte çalışmam eve birkaç saat geç gelmem. Oturduğum yerden birkaç saat uzakta olan bir şehirde iki ayrı klinikte çalıştım aylarca. Bunu yediremedi ve hergün kavga olay çıkarttı .

Aferin size ya. Böyle bir adama neden döndünüz? 2 işte birden çalışıp üstüne bir de yaranamadığınız adamla ne işiniz var?
Niye canınız tatlı değil sizin, yazık değil mi size?
Adam konfor alanından çıkamıyor farkında mısınız acaba? Babasının yanı elin işinden rahat elbet. Ev de geçindirmiyor. Siz niye kendiniz parçalıyorsunuz peki?

Ve hastalığımdan dolayı şimdi bana yazmış ki ben eve gelmeyeceğim babanı ara git . Başına birşey gelir kendini öldürürsün benim başıma kalırsın yazmış . Hastalıkta bile yanımda olup beni mutlu etmeye çalışmayan bir adam . Bana diyor ki nerden sana bulaştım delisin sen diyor . Oysa o olmadan çok da mutlu ve başarılıyım ben . Yurt dışında dahi iş bulabiliyorum ama annem sorunlu birisi ve ayrı yaşadığımız dönemde dünyayı bana zehir etti.

O kabul etmeyen aileniz size böyle laflar ettiğini biliyor mu?
Bence asıl siz ona nereden çattınız. İşli güçlü aklı başında kadınsınız maşallah, neyiniz varmış?
Siz değerli birisiniz, lütfen değerinizi bilin.

Haklısınız bende gideceğim bu evden bugün

K*çına tekmeyi basın. Prensese bak bele. Kendinizi kullandırtmayın.

Kök ailenizi de ikna etmeniz gerekmiyor. Zaten evi geçindiren sizmişsiniz.

Ayrı eve çıkın ya da eşyaları siz aldıysanız kocayı kovun.

Çoğu eşyayı ben aldım. Evlendiğimiz ilk gün de tüm takıları alıp annesine götürdü. Bende takma bahanesiyle aldım. Daha yeni evliyken bana dedi ki iki hafta tak alıp bozduracağım . Bende ailemin evinde sakladım ona güvenmediğim için. Çalışmayıp herşeyi tüketen bir adam olduğu için. Hatta defalarca istedi benden bozdurmak için vermedim. Şimdi bana diyor boşanma şartım tüm takıları iade etmen. Sizce iade edeyim mi

Tabii ki hayır onlar senin yasal hakkın. Bu zamana kadar yedirdiğin paralara saysın

Ben olsam bir daha 1 liramı kaptırmam o asalağa! Çocuk var mı bilmiyorum eğer varsa çocuğun rızkını ona yedirme! Yoksa da belki ileride başkasından çocukların olacak yine onların rızkını yedirmiş oluyorsun. Ayyy her maaşıma ayrı kurban olsun demen lazım

Tabi ki de verme. Çalışmıyor diye de maddi manevi tazminat talep et. Bırak 3-5 yıl sürsün isterse. Kaybılan yıllarına yetmez ama diyeti olsun aldığın her kuruş

Tabi ki de verme. Çalışmıyor diye de maddi manevi tazminat talep et. Bırak 3-5 yıl sürsün isterse. Kaybılan yıllarına yetmez ama diyeti olsun aldığın her kuruş
Anlaşmalı boşanmayayım mı yani ? Ona söyledim bir ay sonra dava açacağım diye. Bana diyor ki altınları benden sakladın bana güvenmedin bilmem ne diye . Beni suçlu göstermeye çalışıyor .

Anlaşmalı boşanmayayım mı yani ? Ona söyledim bir ay sonra dava açacağım diye. Bana diyor ki altınları benden sakladın bana güvenmedin bilmem ne diye . Beni suçlu göstermeye çalışıyor .

Yahu kızim bosver ne derse desin niye muhattap oluyorsun ... kira kontratı senin üstuneyse aç önce davanı, değistir kilidi alma eve gitsin gitti bitti işte. O adamın dediklerinin bir hükmü var mı sence? At tekmeyi sonra da engelle gitsin ağlayarak günlüğüne yazar artık

Tüm yorumlarınızı okudum, böyle bir herifin kçına tekmeyi basmak için hala neyi beklediğinizi anlamadım. Hastalığınızdan yana fecaat konuşmaları bilhassa, böyle birini beslemek yerine evinize kedi köpek alıp beslemenizin daha hayırlı olacağının ispatı.

Devlete atanmak için kpssye girer, kadrolar ilan edilir puanı yetiyorsa atanır.Bilmiyorum ama önce başvurup atama olunca atanacak diye birşey var mıResmen oyalıyor.Kusura bakmayın ama bu adamla yaşayan sizsiniz aileniz değil.Neden istemiyor aileniz?
Damarlarını çok mu seviyorlar yada laf söz olur diye mi korkuyorlar?
Yorumlarınızı sonradan okudum ama siz niye gidiyorsunuz ki evden ailesinede çok bağımlıymis zaten.Kendisi gitsin anasının evine .Annenizlede yüz göz olmazsınız.Sakin sen gitme.

Sakın adama bakmışsınız yıllarca birde takı mı vereceksiniz ödül gibi.Zaten hukuki olarak takılar sizin.Pzt ilk işiniz avukatla görüşmek.Bu arada ev tutun aileden ayrılın.

Bu ne saçmalık anlamadim. Babasıyla çalışıyor maaş almıyor. Ev bütçesi denen bir şey yok mu?
Kim karşılıyor mesela mutfağı, faturayı?

Size mi bakıyor hepsi?

Yoksa eşinizin ailesi altınıza araba, ev verdi. Evin giderlerini de karşılıyorlar ama maaş vermiyorlar mi?

Bu detaylar çok önemli bence.

Ben boşanmış biri olarak diyorum ki sakın bunla anlaşmalı boşanma. Çünkü bu seni bırakmaz. Yapışmış kene gibi. Seni aşağı çekmeye çalışıyor. Protokolü mahkeme salonunda bile bozabilir. O nedenle seni manipüle etmesine asla izin verme. Hastalıkta sağlıkta diye evlendik senin çalışmaman tutarsızlığın hem erkek hem kadın olmam beni yordu hasta etti minvalinde mesajlaş. Bunlar davada delil olur. Harcamalarını mutlaka faturalandır. Ve son olarak bende boşandığım mikrop yüzünden yakalandım bu hastalığa ve 2 ayda atlattım sakın korkma. Boşandıktan sonra 2 yavrumla baştan başladık ve ben şükürler olsun hiç bu hastalığa yakalanmadım bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…