Ve aylar önce de ayrı yaşamamızın sebebi benim evi geçindirmek ve masrafları karşılamak için iki ayrı klinikte çalışmam eve birkaç saat geç gelmem. Oturduğum yerden birkaç saat uzakta olan bir şehirde iki ayrı klinikte çalıştım aylarca. Bunu yediremedi ve hergün kavga olay çıkarttı .Ailenize bence durumu söyleyin ve izin istemeyin artık.
Yoksa böyle geçecek hayatınız.
Aferin size ya. Böyle bir adama neden döndünüz? 2 işte birden çalışıp üstüne bir de yaranamadığınız adamla ne işiniz var?Ve aylar önce de ayrı yaşamamızın sebebi benim evi geçindirmek ve masrafları karşılamak için iki ayrı klinikte çalışmam eve birkaç saat geç gelmem. Oturduğum yerden birkaç saat uzakta olan bir şehirde iki ayrı klinikte çalıştım aylarca. Bunu yediremedi ve hergün kavga olay çıkarttı .
Ve hastalığımdan dolayı şimdi bana yazmış ki ben eve gelmeyeceğim babanı ara git . Başına birşey gelir kendini öldürürsün benim başıma kalırsın yazmış . Hastalıkta bile yanımda olup beni mutlu etmeye çalışmayan bir adam . Bana diyor ki nerden sana bulaştım delisin sen diyor . Oysa o olmadan çok da mutlu ve başarılıyım ben . Yurt dışında dahi iş bulabiliyorum ama annem sorunlu birisi ve ayrı yaşadığımız dönemde dünyayı bana zehir etti.Aferin size ya. Böyle bir adama neden döndünüz? 2 işte birden çalışıp üstüne bir de yaranamadığınız adamla ne işiniz var?
Niye canınız tatlı değil sizin, yazık değil mi size?
Adam konfor alanından çıkamıyor farkında mısınız acaba? Babasının yanı elin işinden rahat elbet. Ev de geçindirmiyor. Siz niye kendiniz parçalıyorsunuz peki?
O kabul etmeyen aileniz size böyle laflar ettiğini biliyor mu?Ve hastalığımdan dolayı şimdi bana yazmış ki ben eve gelmeyeceğim babanı ara git . Başına birşey gelir kendini öldürürsün benim başıma kalırsın yazmış . Hastalıkta bile yanımda olup beni mutlu etmeye çalışmayan bir adam . Bana diyor ki nerden sana bulaştım delisin sen diyor . Oysa o olmadan çok da mutlu ve başarılıyım ben . Yurt dışında dahi iş bulabiliyorum ama annem sorunlu birisi ve ayrı yaşadığımız dönemde dünyayı bana zehir etti.
Haklısınız bende gideceğim bu evden bugünO kabul etmeyen aileniz size böyle laflar ettiğini biliyor mu?
Bence asıl siz ona nereden çattınız. İşli güçlü aklı başında kadınsınız maşallah, neyiniz varmış?
Siz değerli birisiniz, lütfen değerinizi bilin.
K*çına tekmeyi basın. Prensese bak bele. Kendinizi kullandırtmayın.Evet çalışıyorum çok da iyi bir gelirim var fakat ödemeleri ben yapıyorum sürekli . Ve beni almak için ailemin evine geldiğinde markette yaptığımız alışverişi bile bana yaptırdı. Ayrı olduğumuz dönemde harcadıklarının ekstresini dahi bana ödetti. Parası bittiği için beni gelip aldığını düşünüyorum.
Tedavinize de devam edin olur mu?Haklısınız bende gideceğim bu evden bugün
Çoğu eşyayı ben aldım. Evlendiğimiz ilk gün de tüm takıları alıp annesine götürdü. Bende takma bahanesiyle aldım. Daha yeni evliyken bana dedi ki iki hafta tak alıp bozduracağım . Bende ailemin evinde sakladım ona güvenmediğim için. Çalışmayıp herşeyi tüketen bir adam olduğu için. Hatta defalarca istedi benden bozdurmak için vermedim. Şimdi bana diyor boşanma şartım tüm takıları iade etmen. Sizce iade edeyim miK*çına tekmeyi basın. Prensese bak bele. Kendinizi kullandırtmayın.
Kök ailenizi de ikna etmeniz gerekmiyor. Zaten evi geçindiren sizmişsiniz.
Ayrı eve çıkın ya da eşyaları siz aldıysanız kocayı kovun.
Tabii ki hayır onlar senin yasal hakkın. Bu zamana kadar yedirdiğin paralara saysınÇoğu eşyayı ben aldım. Evlendiğimiz ilk gün de tüm takıları alıp annesine götürdü. Bende takma bahanesiyle aldım. Daha yeni evliyken bana dedi ki iki hafta tak alıp bozduracağım . Bende ailemin evinde sakladım ona güvenmediğim için. Çalışmayıp herşeyi tüketen bir adam olduğu için. Hatta defalarca istedi benden bozdurmak için vermedim. Şimdi bana diyor boşanma şartım tüm takıları iade etmen. Sizce iade edeyim mi
Tabi ki de verme. Çalışmıyor diye de maddi manevi tazminat talep et. Bırak 3-5 yıl sürsün isterse. Kaybılan yıllarına yetmez ama diyeti olsun aldığın her kuruşÇoğu eşyayı ben aldım. Evlendiğimiz ilk gün de tüm takıları alıp annesine götürdü. Bende takma bahanesiyle aldım. Daha yeni evliyken bana dedi ki iki hafta tak alıp bozduracağım . Bende ailemin evinde sakladım ona güvenmediğim için. Çalışmayıp herşeyi tüketen bir adam olduğu için. Hatta defalarca istedi benden bozdurmak için vermedim. Şimdi bana diyor boşanma şartım tüm takıları iade etmen. Sizce iade edeyim mi
Anlaşmalı boşanmayayım mı yani ? Ona söyledim bir ay sonra dava açacağım diye. Bana diyor ki altınları benden sakladın bana güvenmedin bilmem ne diye . Beni suçlu göstermeye çalışıyor .Tabi ki de verme. Çalışmıyor diye de maddi manevi tazminat talep et. Bırak 3-5 yıl sürsün isterse. Kaybılan yıllarına yetmez ama diyeti olsun aldığın her kuruş
Anlaşmalı boşanmayayım mı yani ? Ona söyledim bir ay sonra dava açacağım diye. Bana diyor ki altınları benden sakladın bana güvenmedin bilmem ne diye . Beni suçlu göstermeye çalışıyor .
Sakın adama bakmışsınız yıllarca birde takı mı vereceksiniz ödül gibi.Zaten hukuki olarak takılar sizin.Pzt ilk işiniz avukatla görüşmek.Bu arada ev tutun aileden ayrılın.Çoğu eşyayı ben aldım. Evlendiğimiz ilk gün de tüm takıları alıp annesine götürdü. Bende takma bahanesiyle aldım. Daha yeni evliyken bana dedi ki iki hafta tak alıp bozduracağım . Bende ailemin evinde sakladım ona güvenmediğim için. Çalışmayıp herşeyi tüketen bir adam olduğu için. Hatta defalarca istedi benden bozdurmak için vermedim. Şimdi bana diyor boşanma şartım tüm takıları iade etmen. Sizce iade edeyim mi
Ben boşanmış biri olarak diyorum ki sakın bunla anlaşmalı boşanma. Çünkü bu seni bırakmaz. Yapışmış kene gibi. Seni aşağı çekmeye çalışıyor. Protokolü mahkeme salonunda bile bozabilir. O nedenle seni manipüle etmesine asla izin verme. Hastalıkta sağlıkta diye evlendik senin çalışmaman tutarsızlığın hem erkek hem kadın olmam beni yordu hasta etti minvalinde mesajlaş. Bunlar davada delil olur. Harcamalarını mutlaka faturalandır. Ve son olarak bende boşandığım mikrop yüzünden yakalandım bu hastalığa ve 2 ayda atlattım sakın korkma. Boşandıktan sonra 2 yavrumla baştan başladık ve ben şükürler olsun hiç bu hastalığa yakalanmadım bir daha.Anlaşmalı boşanmayayım mı yani ? Ona söyledim bir ay sonra dava açacağım diye. Bana diyor ki altınları benden sakladın bana güvenmedin bilmem ne diye . Beni suçlu göstermeye çalışıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?