Depresyon maalesef . Bununla birlikte gelen Dikkat eksikliği. Erteleme davranışına sebep oluyor . Bu süre zarfında ailem ve eşim tarafından manipüle ediliyorum ve 1.5 yıldır bir döngü içindeyim maalesefİşiniz var, aileniz arkanızda, cocuk da yok
sizi bu ailesinden bağını koparamamış sünepe adamdan ayrılmamak için tutan nedir
Asıl tedavi edilmesi gerekenler yüzünden sağlıklı insanlar hasta oluyor onlara tanı konuluyor. Bu hep böyledir maalesef. İnsanları delirtene kadar kullanırlar sonra sen neden böyle oldun derler. İlaç fln kullanacaksanız önce bir çift terapisi ne gidin bence kullanmadan önce. İnşallah çözülür eşinizin problemi. Çünkü sizde sorun yok kendinizi ben depresyondayım hastayım ondan böyle hissediyorum diye sartlamayın lütfen. Sorun tamamen çevrenizDepresyon maalesef . Bununla birlikte gelen Dikkat eksikliği. Erteleme davranışına sebep oluyor . Bu süre zarfında ailem ve eşim tarafından manipüle ediliyorum ve 1.5 yıldır bir döngü içindeyim maalesef
Annem ruh hastası birisi arkadaşlar. Bütün aile fertlerini günde 100 kez arayıp rahatsız eden birisi. Eşimle ayrı yaşadığımız dönemde beni işteyken sürekli arayıp ağlıyor çığlık atıyordu . Nerdeyse kendimi öldürecek duruma gelmiştim. Onun yüzünden geri döndüm . Şimdi de ayrı eve çıkarsam adresi almak gelmek ve rahatsız etmek için sürekli arayacak. İşteyken aradığında açmadığımda cevap ver yoksa polise gidicem sana birşey mi oldu diyordu . Şimdi düşünüyorum beni bu şekilde taciz etmesi asla normal değildi ve ben onu polise verebilirim . Yani en büyük korkum annemEğer kendi kendine yetebilecek şekilde bir gelirin varsa (yani çıktığın evin kirasını ve gıdanı karşılayacak) bence boşan kurtul. Ailene de benim kafamı ütülemeyin de ve senin arkadan durmadıkları için de mesafeni koy onlara. Eminim bunları yapınca çok daha değerini bilecek bir adam çıkacak karşına kurtul bu adamdan...
Annem ruh hastası birisi arkadaşlar. Bütün aile fertlerini günde 100 kez arayıp rahatsız eden birisi. Eşimle ayrı yaşadığımız dönemde beni işteyken sürekli arayıp ağlıyor çığlık atıyordu . Nerdeyse kendimi öldürecek duruma gelmiştim. Onun yüzünden geri döndüm . Şimdi de ayrı eve çıkarsam adresi almak gelmek ve rahatsız etmek için sürekli arayacak. İşteyken aradığında açmadığımda cevap ver yoksa polise gidicem sana birşey mi oldu diyordu . Şimdi düşünüyorum beni bu şekilde taciz etmesi asla normal değildi ve ben onu polise verebilirim . Yani en büyük korkum annem
Babam annemin kölesi . Aslında onu durdurmaya çalışıyor ama annem laftan anlamıyor . Çığlık atıp kendini yerlere atan birisi . Kendi annem beni rahatsız ediyor diye polise verebilir miyim acaba veya uzaklaştırma kararı aldırabilir miyim ?Annen manyak evet, engelle gitsin. Polise giderse de gitsin durumu açıklarsın polise bir daha seni rahatsız edemez . Baban nerede?
Ve normalde 100 kez arayan kadın yarın eve dönmeyeyim diye beni aramıyor bugün telefonlarıma cevap vermiyor .Annen manyak evet, engelle gitsin. Polise giderse de gitsin durumu açıklarsın polise bir daha seni rahatsız edemez . Baban nerede?
Babam annemin kölesi . Aslında onu durdurmaya çalışıyor ama annem laftan anlamıyor . Çığlık atıp kendini yerlere atan birisi . Kendi annem beni rahatsız ediyor diye polise verebilir miyim acaba veya uzaklaştırma kararı aldırabilir miyim ?
En doğrusu bu olacak galibaEngelle gitsin. Olay cikarirsa o zaman uzaklastirma alirsin. Yeni ev bul, tasin cik git oradan. Yeni evin adresini kimseye vermezsen seni bulamaz asla.
Bu annenin evin gitmeyin zaten.Sizi hasta eden iki kişi belli.Size kolaylıklar dilerim.Sizin şu anda yapacağınız tek şey bir avukatla görüşmek.Anneyide konuya dahil ederek görüşün.Ve normalde 100 kez arayan kadın yarın eve dönmeyeyim diye beni aramıyor bugün telefonlarıma cevap vermiyor .
Paranız,mesleğiniz varsa ailenizi bosverin.Onay vermelerine ihtiyacıniz yokArkadaşlar merhaba, bu platformda kendi yaşadıklarıma benzer olayları okuyup avunuyordum fakat ilk defa bir konu açacağım . Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle lisede tanıştık. 10 yıl sevgili olduk evlendik. Fakat tek erkek çocuk ve ailesine bağımlı. Ben çok iyi bir üniversiteden ve hatrı sayılır bir bölümden mezun oldum ve istediğim yerde gayet iyi maaşlarda iş bulabiliyorum . Fakat eşim babasıyla çalışıyor ve babası maaş bile vermiyor . Evlendiğimiz günden beri ailesine bağımlı halde yaşıyor. 3 ay önce ayrı yaşamaya karar verdik fakat beni ikna etti eve dönmeye. Döndüğümde ne iş bulmuştu ne de bana olan tavrı değişti. Fakat eşimin kötü alışkanlıkları yok diye ailem boşanmamı desteklemiyor . Eve döneli daha 2 hafta oldu ve ben psikiyatriden Major Depresyon tanısı aldım. Sizce ailemi eve çağırıp eşimin yanında durumu izah edip biraz daha ayrı yaşamaya ikna mı edeyim yoksa eşimin yüzünden bu hale geldim, valizimi toplayıp kendi evime mi çıkayım ?
Uzaklaştırma alabilirsin.Babam annemin kölesi . Aslında onu durdurmaya çalışıyor ama annem laftan anlamıyor . Çığlık atıp kendini yerlere atan birisi . Kendi annem beni rahatsız ediyor diye polise verebilir miyim acaba veya uzaklaştırma kararı aldırabilir miyim ?
O eve gitme zaten, ne işin var. Anadolunun bekar kız baba evinde durur kafasından çık. Sen meslek sahibi kendine yetebilecek bir kadınsın, aile yanına dönmen gerekmiyorVe normalde 100 kez arayan kadın yarın eve dönmeyeyim diye beni aramıyor bugün telefonlarıma cevap vermiyor .
Haklısınız bende bana yapılanlara aynı şekilde karşılık vereceğim.Annen deliyse sen daha deli ol. Polise mi veriyor çat uzaklaştırma kararını yapıştır. Anne mi düşman mı belli değil. İstediği kadar bağırsın yırtınsın asla kararından geri dönme.
Bu annenin evin gitmeyin zaten.Sizi hasta eden iki kişi belli.Size kolaylıklar dilerim.Sizin şu anda yapacağınız tek şey bir avukatla görüşmek.Anneyide konuya dahil ederek görüşün.
Uzaklastirma cikarttirAnnem ruh hastası birisi arkadaşlar. Bütün aile fertlerini günde 100 kez arayıp rahatsız eden birisi. Eşimle ayrı yaşadığımız dönemde beni işteyken sürekli arayıp ağlıyor çığlık atıyordu . Nerdeyse kendimi öldürecek duruma gelmiştim. Onun yüzünden geri döndüm . Şimdi de ayrı eve çıkarsam adresi almak gelmek ve rahatsız etmek için sürekli arayacak. İşteyken aradığında açmadığımda cevap ver yoksa polise gidicem sana birşey mi oldu diyordu . Şimdi düşünüyorum beni bu şekilde taciz etmesi asla normal değildi ve ben onu polise verebilirim . Yani en büyük korkum annem
En doğrusu bu olacak galiba
Bende buna karar verdim. Söyledim bile bugün herşeyi .Bebişim bence hem ailenin saçmalıkları hem de bu rezil evlilik senin canını çekiyor kanını emiyor. Sen bence bir an önce bu adamdan kurtul, yeni bir eve geç ne o adam ne annnen olsun bence yeniden doğmuş gibi olacaksın depresyonun falan kalmayacak. Annen de kendi evinde kendini yerlere atarsa atsın senlik bir durum yok baban uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?