Nasıl bir aile olduklarını Gore Gore evlenmıs siniz. Ama bir hata yaptınız diye ömür boyu cekmek zorunda degılsıniz. Umarım cocuk yoktur. Tabı ki de ayrılın. Erkeklerin cogu bosanma siz konusu olunca böyle çirkeflesır. Siz degıl o kaybedecek. Ben benzer seyler den dolayı bosanmıs tın yıllar once o ve ailesi olacak mahlukatlar da bana demıstı cok pısman olursun bir ailen yok DİE. Evet kimsem yok. Ama bosandı gittim okudum hemsıre oldum tekrar evlendim kızım oldu. Esımınde ısı ıyı. O kısı hemen evlendı cok gecmedı bosandı. Hala işsiz hala bir ise yaramıyor. Yanı secim sızın
Gerçekten tebrik ediyorum boşandıktan sonra hemşire olmanız hayata tutunmaniz takdire şayan. Erkekler zaten kadınların arkasında güç olmadığını düşündüklerinde palazlaniyorlar. Başta ben aileme bişey anlatmadığım için eşimde benim gidemeyeceğimi yanliz olduğumu düşündü. Bu onlara cesaret veriyor. Eşim ondan sonra hep kötü bir hayatim olacağına daha kötü insanlarla karşılaşacağıma beni inandırmaya çalışır. Daha kötüsüne inandırmak ister