Tüm yorumları Üşenmedim tek tek okudum. Böyle adamlar kendilerine ses etmeyelim diye bizi önce göklere çıkarıyorlar , ayaklarımızı yerden kesiyorlar ki çarpık aile ilişkilerine susalım kabullenelim. Bir kere yazdıklarınıza dışardan bir gözucuyla bakın bu adam sizi zerre sevmiyor. Kendi maaşını ailesine yedirecek sizin maaşınızla da ev geçindirecek ADAMIM diye de ortalıkta dolaşacak. ÇAKAL! Bak yeni evlisin yıllarını heba etmeden boşan. Ama kocan ağlayıp yalvaracak bunlara göğüs gerebilir misin bilmiyorum. Bende böyle bi süreçten geçtim dirayetli olamadım. Şimdi 2 yılIn ardından boşandım. Yani adam senin her şeyine tamam dese de inanma sakın. Böyle aile ilişkisinde çocuğu sömüren çocuğu ebeveyn olmuş olanların yuvaları yıkılmaya mahkumdur. Daha erken boşanmak sadece ama sadece senin lehine olur ama mutlaka boşanırsın ister 5 yıl sonra ister 1 ay sonra. Giden zamanının değerini bil aileni dinle. Bir hata yapmışsın evlenmişsin yakma başını. Seninki nişanlıyken saklamamış kendini sen bile bile evlenmişsin. Benimki bigüzel sakladı. Yani hiçbişekilde çaktırmadılar ama bi evlendim aman allahım. Ailesini istanbuldan almaya arabayla gidilir ama ben minibüsle gider minibüsle gelirim bi işten karımı alıyım demez. Bukadar mı aynı olur. YAPMA ETME BIRAK BUNU. Zaten devamında ailemle yaşayacaksına gelecek olay boşanmazsan görürsün benim öyle oldu.