rahele Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 19 2 1 42 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #41 lilakalem .!.: Zaten bu kosullarda bosanmayip ne yapacaksiniz nefret ettiginiz biriyle.kabul ederse anlasmali bosanmaya calisin.olmazsa cekismeli artik. Genişletmek için tıkla... Bir yolu olmalı
lilakalem .!.: Zaten bu kosullarda bosanmayip ne yapacaksiniz nefret ettiginiz biriyle.kabul ederse anlasmali bosanmaya calisin.olmazsa cekismeli artik. Genişletmek için tıkla... Bir yolu olmalı
D Durumvahim245 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Eylül 2020 93 36 18 29 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #42 rahele .!.: Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldatıldınıza kanıtınız varsa kabul edilir. Yoksa bu söyledikleriniz sizi kusurlu gösterır. Eşinizle anlaşmalı boşanamazmısınız?
rahele .!.: Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldatıldınıza kanıtınız varsa kabul edilir. Yoksa bu söyledikleriniz sizi kusurlu gösterır. Eşinizle anlaşmalı boşanamazmısınız?
LeylaSultan93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.736 4.372 333 Hollanda 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #43 Boşanma avukatı olarak söylüyorum. Bukadar az bilgi ile kimse size fikir veremez.
W wsy06 Guru Kayıtlı Üye 9 Aralık 2013 37 3 286 34 15 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #44 geliri olmayan kadin avukat tutamiyir bu durumda neyabilinir uardimci olurmusunuz