Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden.
Bu yüzden cinsel olarak kusurlu olduğumu kanıtlaması gerekiyor.Adam kadından tazminat alıyor.
Rızasız cinsel ilişki tecavüze örnektirAdam kadından tazminat alıyor.
Rızan olmadığı halde onunla birlikte ol demiyorum bu çok çirkin zaten. Davayı bunun üzerine kurma diyorum. Bu şekilde boşanmak yerine suçlu çıkarsın yoksa teoride seni aldatan adam zaten hak etmiyor seninle olmayı ben seni düşündüğüm için söyledim. Avukat tut süreci senden benden herkesten iyi yönetir avukatlar.Rızasız cinsel ilişki tecavüze örnektir
Sen diyorsun ki adamla olmuyorum boşanabilir miyim? Adamla olmadığının üzerine kuramazsın davayı. Evlilik birliğinin temelinden sarılması üzerine kurarsın adamla bu kusuru kabul ettiğin yazışma vs olmamasına dikkat etmen lazım süreç senin hayrına sonuçlansın istiyorsan.Bu yüzden cinsel olarak kusurlu olduğumu kanıtlaması gerekiyor.
Sebebi var mıKocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi?
Ortada bir dava yok ama hukuken. Davanın açıldığı tarih vs önemli. Adam da bunu öne sürüp yıldırmak için tazminat istiyorum diyebilir kadını yıldırmak için. Açıp bakın emsalleri araştırın isterseniz. Ben hanım efendiyi korumak amaçlı bu fikri verdim. Hukuken bu bir kusur. Bunun üzerine davayı açması saçma olur. Bir avukat tutsun adam istemese de boşanır biraz uzun sürse de.Niye ağır suç olsun ki boşanmak isteyen kadından da kadınlık yapmasının beklemek suç olmalı. Kendisi suçlu. Hem aldatmış hem boşanmak isteyen kendisinden nefret kadından sex istiyor hemde boşanmıyor beyfendi. Tam sopalık.
2 çocuğunuz yok muyduHiçbir kusurum yok, üç çocuğum var, cinsel sorunum yok.
Ortada bir dava yok ama hukuken. Davanın açıldığı tarih vs önemli. Adam da bunu öne sürüp yıldırmak için tazminat istiyorum diyebilir kadını yıldırmak için. Açıp bakın emsalleri araştırın isterseniz. Ben hanım efendiyi korumak amaçlı bu fikri verdim. Hukuken bu bir kusur. Bunun üzerine davayı açması saçma olur. Bir avukat tutsun adam istemese de boşanır biraz uzun sürse de.
Rızan olmadığı halde onunla birlikte ol demiyorum bu çok çirkin zaten. Davayı bunun üzerine kurma diyorum. Bu şekilde boşanmak yerine suçlu çıkarsın yoksa teoride seni aldatan adam zaten hak etmiyor seninle olmayı ben seni düşündüğüm için söyledim. Avukat tut süreci senden benden herkesten iyi yönetir avukatlar.
bir oğlum daha buyuk, irana gitti2 çocuğunuz yok muydu
avukatım var, ama okadar konoşmak yoksize en yakın adliyeye gidip adli yardım bürosundaki avukattan destek alıp dava açın
Tazminat ödemeye bile razıyım ama boşanıyorum.Rızan olmadığı halde onunla birlikte ol demiyorum bu çok çirkin zaten. Davayı bunun üzerine kurma diyorum. Bu şekilde boşanmak yerine suçlu çıkarsın yoksa teoride seni aldatan adam zaten hak etmiyor seninle olmayı ben seni düşündüğüm için söyledim. Avukat tut süreci senden benden herkesten iyi yönetir avukatlar.
Zaten bu kosullarda bosanmayip ne yapacaksiniz nefret ettiginiz biriyle.kabul ederse anlasmali bosanmaya calisin.olmazsa cekismeli artik.Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?