evet, aldatmaNeden, aldatma falan mı oldu?
Belli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.İlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
Avukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor iseBelli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.
Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilirTecrübesi olan var mı mahkeme 2 buçuk yıl boşanma verir mi?
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilirİlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilirBelli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.
Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilir
20 yıldır onunla yaşıyorum, onem diğil, boşanmak istiyorum،Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilir
hiç bir şey istemiyorum, sadece boşanmak, çok yoruldumAvukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor ise
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilir
kabul etmiyorAdam boşanmaya razi olacaksa anlasamiyoruz deyip bile bosanabilirsiniz
Ağır kusurlu olunca ne oluyor?İlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
Adam kadından tazminat alıyor.Ağır kusurlu olunca ne oluyor?
Hiçbir kusurum yok, üç çocuğum var, cinsel sorunum yok.İstiyorsan gidip dava açabilirsin. Adamla olmak istemeyebilirsin. Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden. Yoksa ben sizin için söyledim kabul etmeseniz bile bunu dile getirmeyin kusurlu çıkmayın bununla ilgili yazışma kayıt vs olmasın. Yoksa adam istemese de dava açabilirsiniz. İyi bir avukatla yol alırsanız süre kısalabilir.
kabul etmiyor
İspat etmesi şart mı? Yoksa kadın kabul etse direkt mahkemede kabul ediliyor muAdam kadından tazminat alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?