boşanma

evet ben biraz tahammülsüzüm abimle takışıyom aslında çok merhametlidir.annemde zaten kayınvalidemlere ben çocuğumu sokakta bulmadım siz sokağa atcamımı sanıyosunuz dedi.bi lokma ekmek yeriz huzurlu oluruz dedi

Asil kezzapi o kayninla sapigin.s...ne dokte curusun.pislik insanlar ya...cok buyuk bir derttesin.simdi ne yap diyecegimide bilemedim.bunlarin gozu kara...sana veya ailene zarar verebilirler.

Merak etme onlar da anlamıştir risk almış sin ama bir yönden iyi olmuş. .peki kayinvaliden çocuğa bbakarım der mi?

Asil kezzapi o kayninla sapigin.s...ne dokte curusun.pislik insanlar ya...cok buyuk bir derttesin.simdi ne yap diyecegimide bilemedim.bunlarin gozu kara...sana veya ailene zarar verebilirler.
benim kafama takılanda bu polise gitcem yardım isticem.burnumuzun dibinde bide dükkan annemin tam karşısında

Boşanmak istiyorum bitti bu evlilik ama yeni hayata başlamak gözümü korkutuyo cesarete destege ihtiyacim var
o adamın yaptıklarından daha kötü olamaz heralde çalışırsın allah büyük öyle hayat geçmez ki çocuklarında o evde büyüyecek iyi düşün..

Savcılığa gidip önce koruma ve akabinde de tehdit edildiğine dair suç duyurusunda bulun ( kanıtın telefon konuşmaları olabilir) . Öyle bir psiko sapık muhakkak tecrit altında olmalı ! Daha önceden de aynı sorundan mahkemelik olduğundan dikkate alırlar diye düşünüyorum . Son olarak da Boşandıktan sonra o muhitten hatta şehirden taşının

Ben bu durumda bir hanımın boşanmasına şahit oldum
Boşanmayı önce kendi ailesiyle kararlaştırdı, kadına kalacak bir yer ayarladılar
Çocuklarını alıp çıktı, telefonunu iptal ettirdi, boşanma için avukatına tam yetki verdi
Duruşmalara katılmadı, can güvenliği konusunda mazeret bildirdiler, ne kocası ne ailesi yerini asla bilmedi
Kendi ailesi bile görüşmelere asla aracılık etmedi, eşi ve ailesi sadece avukatla görüşebildiler
Boşanma bitti, bir müddet kadın hiç bir şekilde ortaya çıkmadı, bir zaman sonra döndü ailesinin yanında, çocukları da polis nezaretinde gösteriyorlardı babaya. Böyle bir yol izleyebilirsiniz

Yorumların hepsini okuyamadım ters ilişkiyi geçtim fa..or... Gibi kelimeleri sıkça kullanmasına daha çok sinirlendim bu adam kafasında cinsel bir dünya kurmuş o dünyayı yaşıyor .. Büyük rahatsızlık ruh hastası bırakın ayakkabınız eşyanız kalsın kurtulduğunuza sevinin .. Allah kimseye yaşatmasın çocukları zaten siZe verir devlet o sapıkla bırakmaz ...

Evet bu yoruma katiliyorum
malesef benim suan bosanmada oldugum esimde kurt kokenli
soylemek istedigim cok sey var ama burasi yeri degil
arada cok kultur farki var
benim esimde ondan bosaniyorum diye tehditler gonderdi ve ailesi
neymis kurtlerde bosanma olmazmis helede bosanmak isteyen kadin olursa durum vahim
Bir daha dunyaya gelicek olsaydim asla bir kurtle evlenmezdim

ayy canm uzuldum cocuklarin konusunda aramayarak cok iyi yapmissin cocuklarimi istiyorm deseydin kiymete binerdi onlari kullanirlardi sana karsi.bide ters iliskide hakim hemen bosuyo onu biliyorum

Allah cezasını verdin bu insan müsveddelerinin. İlk adımı atmışsın zaten arkadaşım. Koruma talebinde bulun bence de. Bir avukatla konuş bir an önce. O seni daha doğru yönlendirecektir. Allah sana ve yavrularına güzel günler nasip etsin.

ama bunlar yeni ortaya çıkan konular yani ailesi her şekilde saklıyo
Nasil yeni ortaya cikan konular..

"Birde öyle bi konu var ki nasil anlatsam;bu sapik yillar önce yaşı küçük kızı alikoyup ters ilişkiye girdigi icin cezaevinde yatmiş biri.bunu evlenmeden önce biliyodum ama ters ilişki olduğunu bilmiyodum ve kız bakire çıktığı icin cezaevinden çıkmış.yani ben iftira saniyodum."

Evlenmeden önce birine tacavüz ettigini bildiginizi yazdiniz. Bu anlttiginiz seyde bi karisiklik var. Ya siz biseyleri eksik anlatiyosunuz yada ne yazdiginizin farkinda degilsiniz.

Daha önce tecavüz ediyor birine, cezaevine giriyo. Sonra geliyo size tecavüz ediyor, siz bu gercekleri ögreniyosunuz yok iftiradir diyosunuz...

Veya önce size tecavüz ediyor sonra o kiza ve ceza evine giriyor... Ne yana koysam olmuyor. Aklim almiyor. Var bu konuda bi gariplik

Allah o Mahlukatın Belasını Versin!

Cok uzuldum durumuna bu adam seni pek rahat birakacak bir tip degil sanirim.. bence koruma talebinde bulun yolundanda donme.. abin sorunmus sanirm idare et alttan al diger tarafta yasadiklarindan sonra bu daha kolay olmali senin icin... hersey gonlunce olur insallah

Burada millete daha fazla malzeme olmayın.Yapacağınız şeyler basit ve belli, ama uygulamada zorluğu olan şeyler.

Bu insan görünümlülerden bir an önce uzaklaşın, izinizi kaybettirin ve geçmişteki yaşamınızdaki hatâlarınızdan ders çıkarın ve temiz bir sayfa açmaya çalışın,

Bu konuda da bir daha yazmayın, bana da yazmayın , Allah yardımcınız olsun.

orda karişık anlatmisim cezaevine girdi 15 kisi falan hepsi serbest kaldi suçsuzlugu ispatlandi.yani bu olayi iftira olarak anlattilar ve evlendikten sonra bi kavga aninda iliski oldugunu soyledi.zaten o yasta bi kiza bunu yapsaydik serbest kalamazdik demi

düşüncen için teşekkür ederim
yazma demissin ama tutamadim kendimi
burda malzeme arayanlar klavye kahramanlari onlari dikkate almiyorum
haksiz hatali oldugumu söyleyenlere degil kesinlikle lafim,konuyu saptiranlara gerçek hayatta silik kendine güvensiz insanlar burda kendini tatmin ediyolar

Bende tehditler yüzünden endişeliyim,en fazla öldürebilirsin beni umrumda bile degil dedim yeterki hayatimdan çık dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…