boşanma

ama bunlar yeni ortaya çıkan konular yani ailesi her şekilde saklıyo

Diyorsunuz ama evlenmeden önce biliyodum dedin sonraki yorumunlarindan birinde de ailelerin haberi yok demissin

Rica ediyorum konuyu Kürt - Türk ayrımına getirmeyin, olayın ırk kısmına değil de konu sahibesinin derdine bütün olarak bakıp ona göre yorumlarsanız iyi olur.
Ozaman arkadaşım genellemeler içeren cumlelere dikkat edilsin uyarıyı bana yapmışsınız ama lütfen içerik açılırken herkes dikkatli oldu iyi geceler

arkadaşlar ben yaptığımın farkındayım hata en başından beri hata ben şuan ne yapsam psikolojik olarak kendimi toparlasam diye bu konuyu açtım

Öncelikle cocuklarinizi iyi koruyun... gerekirse evde oyun ortami kurun hic sokağa cikarmayin...

Abiniz neden size destek değil? Neden cocuklarinzla anlasamiyor ve evli falan değil mi ?hep annesiyle mi yaşayacak?

Şuan geldiginiz evin maddi geliri var mi? Çocuklar okula gidip geliyor mu? Başka bir şehir düşünmez misiniz ailecek?

Diyorsunuz ama evlenmeden önce biliyodum dedin sonraki yorumunlarindan birinde de ailelerin haberi yok demissin
onun ve benim ailemin bana yaptığından haberi yok yanlış ifade etmiş olabilirim.cezaevine girme olayındaki konuyuda açıkladım

ahhh ah o kadar haklısınız ki ben şimdi geçen yıllarıma üzülmeyi bi kenara bırakıp yoluma bakmalıyım

Aileni ikna edebildin mi esinle boşanmak icin? Sormadılar mi neden diye? Eşine ve ailesine karşı nasıl korunabileceksiniz?

Zararın neresinden dönersen kardır..
Ama bir daha asla çocuklarını bırakma.
Onlar senin kanın canın, sensiz ne yaparlar; sensiz nasıl olsunlar..
Bencillik etme.

abimle be anlaşamıyorum,o da istemiyo zaten barışmamı.çalışmıyo hep evde annemle yaşıyo.şu an çocuklar kreşe gidiyo okul parasını ablam ödüyo o konuda sıkıntım yok annemin maaşı var ve ablam destek oluyo.taşınmamız için biraz maddi durumumuz şu an uygun değil yarın kredi başvurusu yapcaz annemle olursa inşallah taşınıp burayı kiraya vericez

Aileni ikna edebildin mi esinle boşanmak icin? Sormadılar mi neden diye? Eşine ve ailesine karşı nasıl korunabileceksiniz?
bi kaç gündür düşünüyodum nasıl yaparım diye annem zaten benim yanımda kalıyodu dün tam anlamıyla karar verdim annem ve abim iyi düşün dediler kararlı olduğumu görünce hemen çık o evden dediler.söyleyemiyeceğim şeyler var dedim zamanı gelince anlatırım dedim

Bu ne pislik şerefsiz haysiyetsiz sakin ol oben sakin ol..çoook sinirlendim ya...kusura bakma konu dışı ama diğer çalışanlar da mı serbest bırakılmış. ..

Dusunucek bir sey yok.mecburdun ayrilmaya.cocuklarla o adami ayni evde tutamazsin.boylelerine baba degil potansiyel............ denir.neyi sorguluyosun daha

ailem destek oluyo arkamdalar çalışmasamda bakarlar banada çocuklarıma da benim
Bu ne pislik şerefsiz haysiyetsiz sakin ol oben sakin ol..çoook sinirlendim ya...kusura bakma konu dışı ama diğer çalışanlar da mı serbest bırakılmış. ..
hepsi beraat etti

Bu kadar olumsuzluğun üst üste gelmesinde büyük payınız var. Evet bu adamı nasıl baba yaptınız aklım almıyor ama olan olmuş. Kesinlikle boşanmaktan başka yol yok. Ve lütfen ama lütfen asla çocuklarınızı ona bırakmayın ki bırakmayacağınızı düşünüyorum. Tüm bunların yanında sıklıkla haberlerde görüyoruz kadın cinayetlerini. Havlayan köpek ısırmaz derler ama o kardeşi gb insan müsveddesi olan kayınınızı kulak arkası yapmayın temkinli olun lütfen.

Anladim... Tasinmak için büyük ve baska şehir düşünün bence.. Evet zor olur ama cocuklariniza boyle tehditler savunan kisilerin yasadigi sehirde o cocuklar okula gidip gelmesin yani....

Zaten krese gidiyorlar masrafi ablaniz karsiliyor sizde bir ise girseniz asgari ücretle hem birikim yapar kendi evinize cikma sansiniz olur hem abinizle az görüşür kavga etmezsiniz...

Krese giderken dikkat edin yavrucaklara

Ozaman arkadaşım genellemeler içeren cumlelere dikkat edilsin uyarıyı bana yapmışsınız ama lütfen içerik açılırken herkes dikkatli oldu iyi geceler

Direkt tek kişiyi hedef alarak uyarı yapsak isim belirtmekte hiçbir sakınca görmez kişiye uyarı yaparız lakin uyarı geneldir.

Ve lütfen topikte uyarıyı yineliyorum, konuya bütün olarak bakıp yorumlayın. Konu sahibesi için yorumlarınız önemli, öyle olmasa konu açmazdı.

çocuklarımı bırakmam asla kaçırırım televizyona çıkarı her şeyi yaparım.çocuklarla tehdit etmemesi için hep düzgün konuştum çocuk anneye yakışır kim bakar bunlara dedim geçen yıl halalarına bırakmam onlara ders oldu bakamicaklarını anladım

canım kararlı ol eger evliliginden memnun değilsen kocan dokunduğunda ürperiyorsan ne için ordasın. cocukların içinse sen sapık dediğine göre belki anlatamadığın seyler de vardır o adama bırakma cocuklarını zaten küçüklerse sana verirler. tekrar dönersen bir daha kaale alınmazsın nasılsa dönecek deyip istediğini yapmaya calısır sana . taviz verme. kaynının laflarına da kulak asma havlayan köpek ısırmazzzzz güçlü olmaya calış allah yardımcın olsun.

Bu konudaki en güzel cvp bu işte. .yani sen ne yapman gerekeni yaşamın doğrultusunda biliyorsun ve onu mutlaka yap..kendin için, çocukların ve ailen için. .

ailenin yanında olmasi senin için çok büyük bir avantaj..onların sozunden çıkma. .orta yolu bul muhakkak onlarla ilişkinde. .ayrica abin seninle anlaşmasa da senin yanında önemli olan bu? Yoksa herkes 4*4 luk değil. .şahsi üstüne alma durumundan ötürü değil kendi yapısı bu..

bu gün çıktım o evden Allahım bi daha dönmeyi nasip etmesin.sadece çocuklarımın kıyafetlerini aldım takılarımı bile almadan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…