boşanma

Konu sahibi,
Gelismeleri okudum uzlasmaktan bahsetmissiniz fakat hukuk dava goremedim yazdiklarinizda,
ikna olduk diyip hemen pesinizi birkacak mi kezzap atarim diyen insanlar...?
lutfen alintiladigim yorumu dikkate alin...

kv konuşamam türkçeyi az biliyo derdimi anlatsam anlamaz mecburum eltimle konuşmaya.kimse sorun çıkarmicak diyolar inşallah bitti bu iş diye konu açarım
inşallah dedikleri gibi davranırlar da sizde kurtulursunuz çok onur kırıcı yaşadıklarınız gerçekten.

ya yazının hepsini okumaya tahammül edemedim zira yarısı midemi bulandırmaya yetti ya nefret ediyorum böyle insan görünümlü hayvanlardan diycem ama onlara da hakaret olur. bence siz bu insanların içinde kaldığınız için şuan durumun vehametinin farkında değilsiniz. bu adamdan koşarak uzaklaşın bence.

ya üzüldümde halinize isteyerek evlenmemişsinizde Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan

Sevgi yok, sorun cok, bence de bitirilmesi gereken bir evlilik, babasiz cocuk buyutmek kolay degil ama dunyanin sonu da degil, hallolur bir sekilde

Tehditlerinden de korkma, afkuran it isirmaz

İstemeye istemeye evlenmişsiniz, kocanızdan belli ki iğreniyorsunuz ama 2 çocuk yapmışsınız. Ya bu kadar mı zor korunmak ya? Gizliden alıp ilaç kullansaydınız gerekiyorsa.. Yazık gerçekten yazık..

Benim anladigim cocuklari birakmak istiyosun orda. Bosanip kendini kurtarmak istiyosun.

Ama mahkeme cocuklari o adama birakmaz haberin olsun.

Ayni ayrinti benim de dikkatimi cekmisti ama konuyu baska bi yere cekmek istemedim.Bu tür genellemeler hic hos olmuyor.Iyilik veya kötülük irkta milliyette degildir. Heryerin iyisi kötüsü var...
Ailemde kürt de var türk de , laz da var arap da, insan olan heryerde insandir

TERS İLİŞKİ İSTEYEN ADAM BISEKSUELDİR, DÜPEDÜZ... bastırılmış hislerini geçmişinde masum bir kız üzerinde tatmin etmiş şimdi de sizin üzerinizde yapmak istiyor, kendine pasif bir erkek bulsun, sapkın! NE GERİ DÖNMESİ YA NE GERİ DÖNMESİ ALLAH AKIL FİKİR İHSAN ETSİN SİZE HİÇBİR ŞEY DİYEMİYORUM DONDUM KALDIM BE!

Benim anladigim cocuklari birakmak istiyosun orda. Bosanip kendini kurtarmak istiyosun.

Nasıl yani konu sahibi çocuklarını istemiyor mu ?
Ilk mesajlarda onları bırakmam diyordu , ne değişti ?

Nasıl yani konu sahibi çocuklarını istemiyor mu ?
Ilk mesajlarda onları bırakmam diyordu , ne değişti ?

Cocuklarini seviyor istiyor ama babanesiyle halasiyla kalsalar daha iyi olur gibi dusunuyor. Ben boyle anladim aralardaki tek tuk kisa mesajlarinda.

Cocuklarini seviyor istiyor ama babanesiyle halasiyla kalsalar daha iyi olur gibi dusunuyor. Ben boyle anladim aralardaki tek tuk kisa mesajlarinda.
Eğer öyleyse cidden çok üzüldüm . Cehennem gibi gelen hayattan kurtulmaya çalışırken , canlarını orda bırakmaya gönül nasıl razı gelir ki . Umarım çocuklarından vazgeçmez ya nasıl bırakabilir ki onları .

Bunu nerden çıkardınız?çocuklarim yanimda ve bi mesajimda yazdim okumamişsıniz sanirim.her şey yaparim polis mahkeme gerekirse televizyona çıkarım yinede vermem.zaten şu an alırız demiyolar inşallah böyle devam eder.

Yanlış anlamışsınız.geçen yılda kavga ettik ben anneme geldim çocuklarimla tehdit ettiler alin çocuklarida istemiyom dedim yolladim halalarinda kaldilar ve bu onlara ders oldu çünkü bakamicaklarini anladilar artik onlarla ilgili tehdit etmiyolar.sende dursun çocuklar diyolar.

Ben çocuklarima söylenen en ufak lafı bile kaldıramam nasıl bırakırım ölürümde bırakmam.

Çocuklarımı bırakmam konusunda şüphesi olanlar için yazma geregi duydum
Bu marifet degil ama ben ogluma laf söyledi diye eltimi dövdüm
kaynim kizdi diye onunla kavga ettim
okuldaki görevli kizima kizdi diye kiyameti kopardim bütün okulu ayaga kaldirdim
herkes bilir en ufak lafi bile kaldiramam çocuklarıma.bi dönem ayri kaldim ama mecburdum hayatta yaptigim bekli en dogru şeydi iyiki yapmişim çocuklari alcaz diyemiyolar çünkü bakamiyacaklarini anladilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…