Bide maddi hiç bi şey istemedigimi söyledim onlara nafakada istemiyorum mal mül hiç bi şey istemiyorum tek celsede bitsin bu iş.
Anlatırsam sorun çıkacağını söylediler ama anlatmazsan bi kaç gün içinde protokolü imzalarsiniz dediler.çocuklarida istemiyolar şu an.ilerde alabilirler mi diye sormak hiç aklima gelmedi avukata.
Çocuklarına gereken maddi yardımı yapar ihtiyaçlarını karşılar.benim mahkemede istemememin sebebi dava uzamasın tek celsede bitsin.aslinda cocuklar icin nafaka alabilirsin..sen kullanmasan bile atarsin bankaya cocuklarin icin birikim olur..ama yok boyle bir adamin parasini istemem dersen bilemem ama..alirsan sonucta cocuklarin icin birikim olur..sonucta babalari yani illa ki bir seyler alip getirir zaten..nereye kadar kabul etmeyeceksin cocjklarin elindekini de geri alamayavagina gore bence mantikli dusun..hatta cocuklar ileride babam bizim icin birseyler yapmaya calismis sen izin vermemissin der..sonucta ailene bile soyleyemedigin seyleri cocuklara hic anlatamazsin..
Tabii mutlaka sorarım.şu an bazı şeyleri eksik düşünüyorum akıl edemiyorum iyiki buraya yazmışım akıl akıldan üstündürbence sormalisin..plan kurmus olabilirler..cunku soyledigin tarzda insanlarin bu kadar sakin kalmasi, bilemiyorum..
Çocuklarına gereken maddi yardımı yapar ihtiyaçlarını karşılar.benim mahkemede istemememin sebebi dava uzamasın tek celsede bitsin.
Bilmiyorum bunu hiç konuşmadık.şu an boşanma odaklı olduğum ićin, ben onlara yeterki bitsin hić bişey istemiyorum dedim.nafaka talep ettiginde anlasmali bosanmayi kabul etmeyebilirler yani?
Bilmiyorum bunu hiç konuşmadık.şu an boşanma odaklı olduğum ićin, ben onlara yeterki bitsin hić bişey istemiyorum dedim.
O karşılamasa bile amcaları karşılar ihtiyaclarini.çocuklarımın gelecegine ait mal varlığı azda olsa benim var.nafakanı iste. çocuklarına cep harçlığı vermek gibi bi sorumluluğu var çünkü. o parayı kendin için almadığını unutma.
kapı gibi mahkeme kararına rağmen çocuklarına kuruş nafaka ödemeyen adamlar var, yine mahkemelik olup vermek zorunda kalıyorlar.
çocuklarının geleceğini onun insafına bırakma bence.
O karşılamasa bile amcaları karşılar ihtiyaclarini.çocuklarımın gelecegine ait mal varlığı azda olsa benim var.
İşleri ve gelirleri bir aralarinda senin paran benim param meselesi yok.yani birimiz alisverise giderken birbirimize sorardik bi sey alincak mi diye yada biri alisverise gittiginde banada bu lazim alirmisin derdik normaldede zaten kiyafet olsun okul masrafi olsun hep birlik olarak yapiliyodu.elektrik su parasi bunlarda beraber ödeniyo.pazara kaynim gidip herkesin ihtiyacini alip gelirdi.bu yüzden amcalari karşılar.tabi ki en iyi sen bilirsin ama ben olsam yine de garantiye alırdım. kayınların için iyi diyorsun, ama eşin nafakayı ödemezse onlar sorumluluk hissedip ödeyecek. onlara da günah. evliler mi bilmiyorum bu yüzden boşanma raddesine gelen iki çift tanıyorum. kocaları yeğenlerine nafaka ödüyordu ve kadınlar ciddi anlamda bıkmıştı. sonuçta adamın baktığı çocuk sayısı birdenbire ikiye katlandı ve bu yıllarca böyle sürdü. kendi çocuklarının rızkını kesip "başlarında baba yok" diye yeğenlerine nafaka ödedi adamlar yıllarca. kadınlara suç bulamıyorum pek.
o yüzden nafaka isteyin, kimse mağdur olmasın. elinizde mahkeme kararı olsun.
Geçen yılda sorun oldu. ben annemin evine geldim cocuklarimla.cocuklari istediler verdim.annemle başka bi şehire gittik ameliyat oldu.biz ordayken kaynim aradi sen nasil gidersin bizde böyle şeyler olmaz burnunu keserim kezzap dokerim öldürürüm dedi.sen kendi karina yap bunlari sonra gel bana konuş dedim.Çok korkuyordun , çok çekimserdin , ne oldu da bir anda herkes kabullendi , merak ettim .
Hakkında hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?