• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma

Eltimle konustum ailesi boşansinlar ama biz oglumuza guvenmiyoruz bizi suclicak bosanmamizi istediniz dicek diyolarmiş.eltim senden istedikleri bu olaylari mahkemede anlatmaman anlaşmali boşanin diyolar dedi.bende eger bu gun benim eşyalarim o evden cikmazsa yarin polisle gelip taşicam tehdit edildigimi söylicem dedim.
güzellikle çirkinleşmeden halledilsin dedi ben onada varim yeterki boşanalim eger sorun cikmadan bunlari kabul ediyosaniz rezillik cikarmam ama en ufak bi olayda suç duyurusunda buluncam söyle onlara dedim.
o adam abimi aramiş simdi biraz isim var bitince gidip toplayalim esyalari demiş
inşallah sorunsuz biter.güvenmiyorum onun dedigine ama dua edin olaysiz bitsin bu iş.

eşiniz çocuklarına düşkünmüdür?
başka bir şehirde yeni bir hayat kurabilseniz keşke abiniz,anneniz ve çocuklarınızla

eşiniz çocuklarına düşkünmüdür?
başka bir şehirde yeni bir hayat kurabilseniz keşke abiniz,anneniz ve çocuklarınızla
Çocuklarina çok düşkün aşırı düşkün onlarsız yaşayabilcek biri degil.benim çevremdeki insanlar hep biz çocuklarina bu kadar düşkün bi adam görmedik derler.
bende bunu düşündügüm icin olaysiz bitsin cocuklari tehdit olarak kullanmasin istiyorum

Çocuklarina çok düşkün aşırı düşkün onlarsız yaşayabilcek biri degil.benim çevremdeki insanlar hep biz çocuklarina bu kadar düşkün bi adam görmedik derler.
bende bunu düşündügüm icin olaysiz bitsin cocuklari tehdit olarak kullanmasin istiyorum
allah yardımcınız olsun
inşallah kendine yeni bir hayat kurar da sizi rahat bırakır
çok üzüldüm valla ve endişe duydum, allah yardımcınız olsun her daim

Dua edin noolur arkadaşlar şu iş bitsin.diyolar ya sen livata olayini söyleme anlasmali bosanin ben raziyim anlaşmali boşanmaya yeterki bitsin.boşanayim kurtulayimda gerisi hiç önemli değil.kısa zamanda bitsin de başka bi şey istemiyorum.

Canım sevmediğin bir adama neden geri dönesin ki? Ayrıl hemen .... Mahkeme zaten hapse girip çıkan bir adama çocuk vermez sanmıyorum. Ama önce sen kararlı ol. Biraz idare et annenin yanında. abini alttan al... Çocukların büyüyünce kendin çalışıp ayrı bir eve çıkarsın biraz birikim yap..

çok affınızı dileyerek çocuklarına mı düşkün benim aklıma böyle şeyler yapan bir adam eğer kız çocuğunuz varsa gerçi fark etmiyor istekleri için cinsiyetin pek bir önemi yok bu kadar Allah korkusu olmayan birisi size başka bir çocuğa hatta kendi çocuğuna bile bunları yaşatabilir.tamam çok büyük hatalar yapmışsınız evlilik çocuk ikinci çocuk sürekli tekrarlayan hatalar ama artık gözünüzü açın evlatlarınız sizin tek servetiniz onların düzgün bir hayat yaşayabilmeleri için çaba sarfedin .Düşünsenize babanızın böyle bir insan olduğunu öğrenince ne hissedersiniz.Böyle adamlar evlat ayrımı yapamazlar emin olun Benim üniversitede bir arkdaşım öz babasının tacizleri yüzünden evine bayramlarda bile gidemiyordu ahh ya düşündükçe çıldırıyorum. Rabbim bu insanları ibret olsun diye mi yaratmış diyorum.
çözümmü kesinlikle eşinizin ailesi ile herhangi tartışmaya girmeyin eltinizide bırakın o laf taşıyorsa konusmayın emin olun yalan yanlış şeyler söylüyordur.İlla konusacaksınız eşinizin annesi ya da babası ile konusun onlarla bağı koparmayın çünkü bu adamı ömür boyu göreceksiniz çocuklar ondan o yüzden tehlike boyutunuzu en aza indirelim bence

çok affınızı dileyerek çocuklarına mı düşkün benim aklıma böyle şeyler yapan bir adam eğer kız çocuğunuz varsa gerçi fark etmiyor istekleri için cinsiyetin pek bir önemi yok bu kadar Allah korkusu olmayan birisi size başka bir çocuğa hatta kendi çocuğuna bile bunları yaşatabilir.tamam çok büyük hatalar yapmışsınız evlilik çocuk ikinci çocuk sürekli tekrarlayan hatalar ama artık gözünüzü açın evlatlarınız sizin tek servetiniz onların düzgün bir hayat yaşayabilmeleri için çaba sarfedin .Düşünsenize babanızın böyle bir insan olduğunu öğrenince ne hissedersiniz.Böyle adamlar evlat ayrımı yapamazlar emin olun Benim üniversitede bir arkdaşım öz babasının tacizleri yüzünden evine bayramlarda bile gidemiyordu ahh ya düşündükçe çıldırıyorum. Rabbim bu insanları ibret olsun diye mi yaratmış diyorum.
çözümmü kesinlikle eşinizin ailesi ile herhangi tartışmaya girmeyin eltinizide bırakın o laf taşıyorsa konusmayın emin olun yalan yanlış şeyler söylüyordur.İlla konusacaksınız eşinizin annesi ya da babası ile konusun onlarla bağı koparmayın çünkü bu adamı ömür boyu göreceksiniz çocuklar ondan o yüzden tehlike boyutunuzu en aza indirelim bence
kv konuşamam türkçeyi az biliyo derdimi anlatsam anlamaz mecburum eltimle konuşmaya.kimse sorun çıkarmicak diyolar inşallah bitti bu iş diye konu açarım

İlk mesajı okuyarak yorum yapıyorum.
Umarım yakayı kurtarırsınız. Bu aşamalarda lütfen üşenmeyip gerekli haklarınızı sürekli talep edin, korumaysa koruma, uzaklaştırmaysa uzaklaştırma.

İlk mesajı okuyarak yorum yapıyorum.
Umarım yakayı kurtarırsınız. Bu aşamalarda lütfen üşenmeyip gerekli haklarınızı sürekli talep edin, korumaysa koruma, uzaklaştırmaysa uzaklaştırma.
Uzlaşmayı kabul ettiler, eger bundan sonra sinirli tehditkar tek kelime duyarsam yasal yollara başvurcam.

Tekrar geri döner miyim sorusunu bir çıkar at kafandan önce.
Ne olursa olsun dönmemelisin. Böyle sapıkla ömür mü geçer.

Merhaba
Eski üyeyim yöneticilere bilgi verip farkli üye adiyla açtim bu konuyu.
Bundan 7 yil önce hic sevmedigim istemedigim biriyle evlendim zorla birlikte oldu benimle, peşimi birakmadi cok direndim ama bi sekilde bu evlilik oldu.ilk gunden kavgalar basladi.o na göre benim önceki arkadaslarim hep o...u hep kotu yolda hepsiyle alakami kestim cevremde bir kişi kalmadi ve ailesi vardi sadece,abileri annesi ayni apartmanda oturuyoduk onlar kürt, sülalede benden baska türk yok aradaki kültür farki o kadar büyükmüş ki ben bunu çok geç anladim.önceden ayrim yapan insanlara cok kizardim ama nedenlerini cok iyi anladim kültür farki çok farkli bi şeymiş.ama ailesi mükemmel insanlar ben onlardan hic zarar görmedim,tabi eltiler haric.öyle bi kayinvalidem var ki bir kere kötü kırıcı davranmadi.kızsa kırılsa ogluna asla söylemedi.ama sevmedigim biriyle evliydim ve sürekli eziyet ediyodu.önceki arkadaşlarimdan bahsedip sokaklarda gezdin onlar o...u sende onlar gibisin sokak kizisin park köşelerinde orda burda geziyodun sürekli hakaret etti.bende sinirliyim hırçınim ama bi koca karisina bunlari yakistirmaz.ben üniversiteyi yarim biraktim o ilk okulu bitiremedigi gibi kendini gelistirmemiş bi insan.ve ben evden disari cikmayan biriyim 2 cocugum var.
Esas konuya geleyimbu adam cinsellige aşırı düşkün bu sitede hep okurum "kocam soguk,isteksiz" diyenler oluyo.okudukca keşke benimkide öyle olsa diyorum.sürekli ters ilişkiye zorluyo hep baski yapiyo ve ben bu adamdan sogudum dokunmasina tahammül edemiyorum,o bana yaklastikca ben hep kactim bahaneler uydurdum çünkü her seferinde ters ilişkiye zorluyodu.bu güne kadar kabul etmedim öyle bi şey olmadi ama normal ilişki istemiyo sürekli akli başka türlü şeyde.ben kendimden tiksiniyorum,kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki anlatamam.bu baski beni psikolojik olarak bitirdi.
Gecen hafta konuştum ben artik bu baskilara dayanamiyorum psikolojim bozuldu ya düzelirsin yada kendimi öldürcem dedim.ve bana dedigi şey sen tedavi olmalisin.bu sapikligi düşünen sensin,benim degil senin tedaviye ihtiyacin var dedim.
Birde öyle bi konu var ki nasil anlatsam;bu sapik yillar önce yaşı küçük kızı alikoyup ters ilişkiye girdigi icin cezaevinde yatmiş biri.bunu evlenmeden önce biliyodum ama ters ilişki olduğunu bilmiyodum ve kız bakire çıktığı icin cezaevinden çıkmış.yani ben iftira saniyodum.
Son kavgamizda bana f.h.şe dedi bende senin gibi yüz kizartici suctan cezaevine girmedim dedim.büyük kavga çikti.éşyalarimi topladim tasincam dedim ailesi girdi araya eltime gorumceme anlattim bu sapik dedim.kayinvalide olayi bilmedigi halde ogluna vurmaya başladi bogazini sıktı.sen gitme burasi senin evin o gitcek burdan dedi.kabul etmedim kişisel eşyalarimi cocuklarimin kiyafetlerini aldim anneme geldim.bazı kiyafetlerim ve ayakkabilarim orda kaldi.o sapik aksam getiririm dedi hala ses yok.yarin taksiyle gidip alirim diye düşünüyorum.
Şimdi akil almak istedigim konu şu,ben ilk kez evi terk etmiyorum her seferinde geri döndüm,bi keresinde çocuklarida birakip gittim çünkü hep tehdit ettiler ayrilirsan yüzlerini göremezsin dediler bende onlara inat 15 gün cocuklarimi arayip sormadim agladim zirladim ama aramadim.sürekli tehdit ettiler, kaynim kürtlerde ayrilik olmaz öldürürüm seni kezzap dökerim yüzüne burnunu keserim dedi.ailesiyle oturup konuştuk ayrilmak istiyorum dedim. çocuklari birakmam öyle bi ders olmuş ki asla onlarla ilgili tehdit etmediler.büyük kaynimla tartıştık bu çocuklarin annesi deli diye rapor alip yetimhaneye vercem çocuklari dedi umrumda degil dedim ne yaparsaniz yapin dedim.bi şekilde bariştik o zaman.şu an ki korkum yine ayni şeyler olur mu? tekrar döner miyim?bide iş yeri annemin evinin karşısında sürekli karşılaşcaz.taşınma durumumuz yok şu an bi ev bulmamiz bu evi kiraya vermemiz lazim bu zaman içinde geri dönersem diye korkuyorum.çünkü abimle anlaşamiyoruz çocuklarima tahammül edemiyo,en zayif noktam çocuklarim.ne olur bana cesaret verin.destege çok ihtiyacim var.yeni bi hayata başlamak gözümü çok korkutuyo.sevmiyorum bu adami.maddi yönden ailemin durumu çok çok iyi degil ama hiç çalişmasamda geçinebiliriz.
Öncelikle gecmis olsun ,
hatalar hatalari getirmis, tecavüzcünle evlenmek ve ondan cocuk dogurmak!!!Düsüncesi bile tüyler ürpertiyor, bu kadar eziyetli bir hayat yasayacagina, kadin siginma evleri var ,cocuklarini alip devlete siginsan nasil olur acaba??? Emin ol bundan daha rahat olursun.Savcilik karariyla adresini tüm bilgilerini gizletebilir ve kendine yeni bir hayat kurabilirsin.Kenarda kösede biraz birikimin altinin varsa ilk asamada bunlar sana yardimci olabilir.
Tam olarak seninki gibi olmasa da bi arkadasimin basindan benzer bi olay gelmisti, onun da iki cocugu var. Cocuklarini alip polise sigindi, eve dönmem ölürüm diyip kadin siginmaya girdi.6 ay orada kaldiktan sonra is ve ev bulup kendi düzenini kurdu.Bu sirada da bosanma davasi devam ediyordu. Cok uzak bir sehre kimsesinin olmadigi bir yere gitti.Inanin 5 senedir öncekinden cok daha huzurlu yasiyor, elbette ki cok zorluk cekti ve hala da cekiyor ama kendi ayaklarinin üstünde kimsenin eziyetini cekmeden yavrulariyla pasa gibi yasiyor.
Bunu sadece sana örnek olmasini istedigim icin anlatiyorum, CESUR olmak zorundasin, yavrularini böyle birinin yaninda büyütmektense , tüm sorumlulugu üstlenip kurtul bu heriften.... Allah yardimcin olsun, tez vakitte seni aydinliga cikarsin insallah...

Hala geri doner miyim sorusu var ya aklinizda, donseniz de cocuklarinizi tekrar o adamla ayni cati altina sokmayin, tecavuzcu bir sapikla ayni evde yasayacaklarina yetimhanede buyusunler daha iyi!

okurken sinirlerim bozuldu, kocamin gecmisinde boyle 2 tecavuz vakasi oldugunu bilecegim, bile bile cocuk yapacagim, mumkun mu ya? Birakin cocugumun bir tecavuzcuyle ayni evde yasamasini, ayni havayi solumasi bile midemi bulandirir.

Insallah bikac yil sonra buraya girip kocam cocuklarimizi taciz ediyor diye konu acmazsiniz... allah yavrularinizin yardimcisi olsun, allah onlari butun kotuluklerden korusun, sapik bir baba, ve hala ona donmeyi dusunen bir anneye sahip olduklari icin dogustan sanssizlar...

bende bunu demek istiyorum ama insanlar ne alakaysa kişisel algılıyo bazı şeyleri hiç bi türk boşanmak isteyen karısına burnunu keserim demez.bilmeyenler için söyliyeyim kürtlerde boşanan adam karısının burnunu keserse aldattığı için kesmiş olur

seni anlamaya çalışıyorum maalesef iyi bir insana denk gelmemişsin kendi hatalarında üstüne tuz biber olup kötü bir evlilik geçirmişsin ama lütfen genelleme yapma tv de gördüğümüz boşanmak isteyen kadınları öldüren erkeklerin hepsi kürt mü... kürdüm bir türkle evliyim çok mutluyum :nazar: halam teyzesinin oğluyla 30 yıl önce evlenmiş anlaşamamışlar boşanmış bir başkasıyla evlendi kimse burnunu kesmedi bir şey yapmadı, anneannem 40 yıl önce dedemden sonra başkasıyla evlenmiş onda da bir hasar yok...

bir de başlık çok itici değiştirirseniz daha iyi olur bence

Back