boşanma

Fos mu cikmistiii..
Aaa cidden mi yaa en son kapatilmisti sonrada bir bilgi alamadim ben..
Bir gelisme mi oldu son gunlerde konuyla ilgili fakemiymis yani?

Simdi zaten cocugunu al git dedim. Yapmissin bi de hala o evde birakiyosun. Cocuk guvende degil ki.

Zaten bunlar
zaten bunlar benim hatam başta olmaması gerekiyodu oldu

Allah inşallah sevdiğine kavuşturur.
Biz kürtlerde boşanma yok diyolar ya onu aktarmaya caliştim

tüylerim ürperdi. açta kalacak olsan (ki geçinebileceğini ifade etmişsin) bi an evvel bağını kesmelisin bu insanla.

eğer o şartlarda döndüyse kıyamet yakındır yeminle..enişte baldız ilişki yaşayacak biri canım diğeri kanım napayım diyen konu sahibi dönecek işte sırf bu sebeple fakeydi o konu..

eğer o şartlarda döndüyse kıyamet yakındır yeminle..enişte baldız ilişki yaşayacak biri canım diğeri kanım napayım diyen konu sahibi dönecek işte sırf bu sebeple fakeydi o konu..
Umarım yapılması gerekeni yapmıştır ama konuyu açtırmayınca ben devam kararı aldığını düşünüyorum . Ayrıca yine aynı konuya , benzerini yaşayıp affettiğini yazan üye vardı. Maalesef böyle iğrençlikler var ve çeşitli nedenlerle sineye çekiliyor , görmezden geliniyor ya da hiç yaşanmamış sayılabiliyor .

Size nasıl evlendiniz bu adamla yada neden çocuk yaptınız hemde iki tane diye sormayacağım ama şunu net bir şekilde belirtmek istiyorum, çocuklarınıza sahip çıkarak kurtulun bu adamdan. Lütfen çocuklarınızı bir daha bırakmayın böyle sapık birinin yanına.
Zor herşeye sıfırdan başlamak hemde 2 çocukla biliyorum ama o evlilikte yaşananlardan daha kötü olamaz. Tehdit ediliyorsanız polisede başvurun lütfen.
Kolaylıklar dilerim.

yeni bir hayat çocuklarınızla birlikte bu adamla yaşanan iğrençlikten çok daha iyidir. emin olun..

Canım ya sen ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünseydin keşke. Adı doğru veya değil böyle iğrenç bir suça karışmış biriyle her ne olursa olsun evlenmemeliydin. Çok ama çok büyük bir hata yapmışsın. Dediğim gibi polise giderek sana ettiği tehditleri bildir. Hatta o tarz mesajları falan varsa onlarıda göster polise. Koruma iste kendine, öyle boşan. Ve çocuklarını asla o sapık insanların eline bırakma !

Yaşadığınız komplike bir olay. Yapmanız gereken yaşadığınız şehrin adliye sarayına gidip, baro yetkilileri ile görüşmek. Barodan adli yardım talep etmenizi öneririm. Durumunuzu uygun bulurlarsa herhangi bir ücret talep etmeden size avukat atanacaktır. Hem ölüm tehditleri alıyorsunuz, anlattığınız kadarıyla eşiniz cinsel anlamda sapık, ailesi biz yakarız yıkarız seni boşatmayız tavırlarında.

Manevi olarak destekten çok şu an hukuki destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Boşanmaya kararlıysanız tabi.

bu tarz sapıklıklar zaten boşanma sebebi.

madem ki kayınvalideniz sizden yana, ve sorgusuz sualsiz size destek olup oğlunun boğazına yapışabiliyor, demek ki otoriter biri.
oğulları ona karşı duramıyorlar gibi bir şey düşündürdü bana.
ona da her şeyi açık açık anlatın. oğullarına ( kaynınıza ) sahip çıksın.
sizi tehdit etmelerini engellesin. ( savcılığa da suç duyurusunda bulunun başıma bir şey gelirse kaynım sorumludur diye, o da bilsin bunu )
alın çocuklarınızı ve boşanın.

inanın yeni hayat kurmak bu pisliğin içinde ömür çürütmekten daha kolay.

üzüldüm

cidden üzüldüm
işin açıkcası kültür farkı bile bariz bir sorun ken
senin problemlerin çok daha büyük
eşinin cinsel istekleri ile seninkilerin birbirini karşılamıyor olması
evliliğin temeli anlamında sarsıntılı bir durum zaten
ve eşini
SAPIK
VE
TECAVÜZCÜ
olarak tanımlıyor olman
bu işin sen de bittiğini gösteriyor

birdaha dönmemelisin
allah kolaylık versin sana

onca olanlar oluyor. sanada tecavüz etmiş.
peki cocuk dogurmak neden?
yada hala bu evliliği sürdürmek neden?

hiç okumadan yönetime haber verip konu açmak moda mı oldu diye sormak istiyorum,kimden neyden çekinir bir insan farklı isimle konu açar...en son ki yönetici haberli konumuz fos çıkmıştı kimse kusura bakmasın.

ayy derdın bu mu senın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…