Barodan avukat talep et yada kadin haklarindan zaten durumun ortada avukat icin ucret odememis olursun hatta anlasmaliya yanasiyorsa sana zarar vermeyecegine eminsen anlasmali bosanma dilekcesi yazdirin verin aile mahkemesine hic zaman kaybetme demir tavinda dovulur gazan mubarek olsunAvukattan bilgi aldim annemin doktor işi var perşembe günü erken biterse gidip yüz yüze konuşcam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanma
- Konu Sahibi antel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şimdilik yanaşıyo anlaşmali boşanmaya,tehdit etmiyolar şu an boşanın diyo ailesi ama hep bi olumsuzluk çıkarsa diye düşünüyorum hep dua ediyorum.Barodan avukat talep et yada kadin haklarindan zaten durumun ortada avukat icin ucret odememis olursun hatta anlasmaliya yanasiyorsa sana zarar vermeyecegine eminsen anlasmali bosanma dilekcesi yazdirin verin aile mahkemesine hic zaman kaybetme demir tavinda dovulur gazan mubarek olsun
Bunlar onlarin bana söyledigi şeyler bütün kürtler ayni olmayabilir,baştada yazdim kayinvalidem çok iyi o gelinlerine kayanalik yapmiyo gelinler olarak biz ona kaynanalik yapiyoruz.kendi halinde hiç bi şeye karişmayan biri.dün evi toplamaya başladigimda kavga nedenini bilmedigi halde oglunun bogazina sarildi vurdu.bana bu ev senin sen gitmiceksin o gitcek burdan dedi.hangi kaynana yapar bunu.ufak tefek kavgalarimiz oldugundada hep beni tuttular ailemi el üstünde tuttular.kv bana annen hasta o senin yaninda kalsin niye gidiyo evine yollama burda kalsin sen bsk annene derdi hep.seni anlamaya çalışıyorum maalesef iyi bir insana denk gelmemişsin kendi hatalarında üstüne tuz biber olup kötü bir evlilik geçirmişsin ama lütfen genelleme yapma tv de gördüğümüz boşanmak isteyen kadınları öldüren erkeklerin hepsi kürt mü... kürdüm bir türkle evliyim çok mutluyum halam teyzesinin oğluyla 30 yıl önce evlenmiş anlaşamamışlar boşanmış bir başkasıyla evlendi kimse burnunu kesmedi bir şey yapmadı, anneannem 40 yıl önce dedemden sonra başkasıyla evlenmiş onda da bir hasar yok...
Doğru söze ne denir.TERS İLİŞKİ İSTEYEN ADAM BISEKSUELDİR, DÜPEDÜZ... bastırılmış hislerini geçmişinde masum bir kız üzerinde tatmin etmiş şimdi de sizin üzerinizde yapmak istiyor, kendine pasif bir erkek bulsun, sapkın! NE GERİ DÖNMESİ YA NE GERİ DÖNMESİ ALLAH AKIL FİKİR İHSAN ETSİN SİZE HİÇBİR ŞEY DİYEMİYORUM DONDUM KALDIM BE!
geri dönme korkumun sebebi neden bilmiyorum dün ya dönersem ya bitmezse gibi düsuncelerim vardi cesaretim yoktu olay yeni oldugu icindi sanirim ama bu gün çok farkli daha güçlüyüm kendime daha çok güveniyorum.çalışmadım bu güne kadar ama asla gocunmam çalışmakta bulaşık yıkarım tuvalet temizlerim ne iş olsa yaparim hiç önemli değil.
Kadin haklarina basvur bence ordaki avukatlar cok disli bu konuda normal avukat ucretine bakarlar geneldeŞimdilik yanaşıyo anlaşmali boşanmaya,tehdit etmiyolar şu an boşanın diyo ailesi ama hep bi olumsuzluk çıkarsa diye düşünüyorum hep dua ediyorum.
Ilaç kullanamazdim antidepresan kullandigim icin dr vermedi geri çekilmeyle 2.oldu antidepresan kullaniyodum aldir dediler aldiramadim sonra hemen spiral taktirdimİstemeye istemeye evlenmişsiniz, kocanızdan belli ki iğreniyorsunuz ama 2 çocuk yapmışsınız. Ya bu kadar mı zor korunmak ya? Gizliden alıp ilaç kullansaydınız gerekiyorsa.. Yazık gerçekten yazık..
Çocuklarimi birakmak istemiyorum.Benim anladigim cocuklari birakmak istiyosun orda. Bosanip kendini kurtarmak istiyosun.
Ama mahkeme cocuklari o adama birakmaz haberin olsun.
Ben şu an sadece boşanmak istiyorum yeterki bitsin.herkes kabullenmiş durumda şimdilik.görümcem ayri bi ev tutun bi daha deneyin dedi.benimle bu konuyu konuşmicaksin konuşacagin tek şey boşanma konusu olacak bunun dışında tek kelime bile konuşmicaksin dedim.sadece cocuklarimin esyalarini alip cikmistim dün aksam benim kiyafetlerimide yollamişlar.geri kalanlarida yarin tasicaz kalan eşyalarini biz toplicaz halletcez dediler ne istiyosan alabilirsin bütün eşyalarida göndeririz istersen dediler bende sadece bana ait olanlari yollayin hiç bi şey istemiyorum başka dedim.sakin ve düzgün bi şekilde konuştuk.tehdit veya olumsuz bi şey olmadı.inşallah böyle devam eder
Bugün bütün kardeşler toplanmış en büyük kaynim emekli asker,beni tehdit eden onun bi küçüğü,bi tane daha var o hiç karişmiyo,2 görümcede gelmiş diger 2 si uzak oldugu için gelemezler.sanırım konuştular onlarda artık bitsin istiyolar.zaten o tehdit eden dışında hepsi aklı başında medeni insanlar dedigim gibi tartismalarimiz oldu ama kötü insan değiller baştada yazdım onlardan hiç zarar görmedim hep destek oldular hiç bi zaman oğullarini tutmadilar.
- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
Doğru söze ne denir.
geri dönme korkumun sebebi neden bilmiyorum dün ya dönersem ya bitmezse gibi düsuncelerim vardi cesaretim yoktu olay yeni oldugu icindi sanirim ama bu gün çok farkli daha güçlüyüm kendime daha çok güveniyorum.çalışmadım bu güne kadar ama asla gocunmam çalışmakta bulaşık yıkarım tuvalet temizlerim ne iş olsa yaparim hiç önemli değil.
para kazanmakta gocunulacak bi şey yok, emeğinle namusunla kazandıktan sonra, bildiğim kadarıyla devlet dairelerine sınavla ilkokul mezunları alınıyor, ufak tefek işler için çevre temizliği/hademelik gibi, yanlış duymadıysam, onu araştırabilirsin. allah açar bi kapı, dua et, sen allaha sığın, kendini ziyan etme, üzülme zaten çekmişsin çekeceğini..
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
ters ilişkiye zorladığınızı söylediğinizde bir celsede boşanılıyor diye duymuştum bir kaç kere, ne kadar doğru bilmiyorum ama hukukçu arkadaşlar varsa yazabilirler. hala dönerim diye korkuyor olmanıza anlam da veremiyorum. lütfen kendinize ve çocuklarınıza bu kötülüğü yapıpta o adama geri dönmeyin. kardeşinizin çocuklarınıza dayanamamasını da önemsemeyin dayanamıyorsa kendi çeksin gitsin o evden, o ayaklarının üstünde dursun. çocuklu kadınını istememek ne kolay.
Yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama sen o olayi söyleme anlaşmali boşanin yakandan düşcek gerekirse bu şehirden gitcek dediler bende yeterki yakamdan düşsün kabul ederim dedimters ilişkiye zorladığınızı söylediğinizde bir celsede boşanılıyor diye duymuştum bir kaç kere, ne kadar doğru bilmiyorum ama hukukçu arkadaşlar varsa yazabilirler. hala dönerim diye korkuyor olmanıza anlam da veremiyorum. lütfen kendinize ve çocuklarınıza bu kötülüğü yapıpta o adama geri dönmeyin. kardeşinizin çocuklarınıza dayanamamasını da önemsemeyin dayanamıyorsa kendi çeksin gitsin o evden, o ayaklarının üstünde dursun. çocuklu kadınını istememek ne kolay.
Yani bilmiyorum söylemeyip tamamen kurtulsam mı?yanliş mi yapiyorum söylemeli miyim?bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi yazar mısınız?
tabi önce protokol imzalanması gerekiyomuş anlaşmali boşanma için bunu yaparsa ki yapacagini söyledi. söylemesem nasıl olur söylesem nasıl olur şu an onu düşünüyorum.
tabi önce protokol imzalanması gerekiyomuş anlaşmali boşanma için bunu yaparsa ki yapacagini söyledi. söylemesem nasıl olur söylesem nasıl olur şu an onu düşünüyorum.
- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
Yani bilmiyorum söylemeyip tamamen kurtulsam mı?yanliş mi yapiyorum söylemeli miyim?bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi yazar mısınız?
Tehdit olayından dolayı eğer anlaşmalı boşanmaya razı ise boşan düşünme.
Her gün haberlerde bir olay görüyoruz, ortamı gerip kendinizi riske atmaya değmez derim. Kurtulun ve tertemiz bir sayfa açın kendinize.
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
sen seni oldurmelerinden, tehdit lerinden korkuyordun değil mi?bu durumda ben cocuklari bana versinde diger maddi seyler ona kalsin diye dusunup anlasmali bosanirdim hem daha kisa surerdi..
oteki turlu olayi anlatirsan karsi taraf daha cok ofkelenip gerçekten birsey yapmaya kalkabilir mi acaba?
sadece avukat arkadaslardan bilgi almak lazim..yani bosandiktan bir sure sonra cocuklari geri almak icin dava falan acarsa kazanir mi?
Anlatırsam sorun çıkacağını söylediler ama anlatmazsan bi kaç gün içinde protokolü imzalarsiniz dediler.çocuklarida istemiyolar şu an.ilerde alabilirler mi diye sormak hiç aklima gelmedi avukata.sen seni oldurmelerinden, tehdit lerinden korkuyordun değil mi?bu durumda ben cocuklari bana versinde diger maddi seyler ona kalsin diye dusunup anlasmali bosanirdim hem daha kisa surerdi..
oteki turlu olayi anlatirsan karsi taraf daha cok ofkelenip gerçekten birsey yapmaya kalkabilir mi acaba?
sadece avukat arkadaslardan bilgi almak lazim..yani bosandiktan bir sure sonra cocuklari geri almak icin dava falan acarsa kazanir mi?
HaklısınızTehdit olayından dolayı eğer anlaşmalı boşanmaya razı ise boşan düşünme.
Her gün haberlerde bir olay görüyoruz, ortamı gerip kendinizi riske atmaya değmez derim. Kurtulun ve tertemiz bir sayfa açın kendinize.