Bir önceki konumu okuyanlar bilir zaten kızlar, eşimle boşanma muhabbetlerini konuşuyoruz. Kendisi de istiyor artık boşanmak. Kendi ailesi çok sorunlu bir aile, zaten bizde çok farklı karakterleriz.. ama eşim her gün laf arasında mutlaka bosanırken yaparız ederiz ya da bir şey diyorum mesela boşanacağız ya diyor falan. Ve bunu çok normal bir şekilde söylüyor yani çok medenice söylüyor. Tabi ki böyle olması benim için çok güzel bir şey.
Çünkü bu boşanma muhabbetini karşılıklı olarak medenice konuşabiliyoruz. Ama ben yine de çok tedirginim, panik atak başladı bende. Güne güzel başlasam bile boşanma lafını edince tüm morelim sıfırlanıyor kalp atışlarım hızlanıyor. Annemin babamın ne kadar üzüleceği ve sürecin zorluğu aklıma geliyor iyice panikliyorum. Medenice ayrılmak mümkün müdür sizcede?
Haklarımı istemeyeceğim ondan istersem eğer bela olur başıma biliyorum . Onun parasını almada ne yaparsan yap tarzında biri çünkü. Ne getirdiysem baba evimden onları alıp gideceğim. Ama dediğim gibi çok tedirginim.
Birlikte çalıştığımız dükkanımızı da devir ediyoruz. Devir parasından isterim boşanırken falan diye tedirgin olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar uysal davranıyor ve kendisi de boşanmak istiyor . Çünkü o parayı sadece kendisi yesin istiyor ya da kendisi bi mal mülk sahibi olsun istiyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü eğer biz evliyken araba vs. alırsa bu para ile ilerde boşanma kararı verirsek edinilen mal mülk yarı yarıya bölüştürülüyor. Tamamen bu düşüncesinden dolayı bir an önce boşanmak istediğini düşünüyorum. Kendisi böyle bir şey asla söylemedi tabi bana ama tahminim bu yönde.
Yanılıyor muyum sizce?