- 6 Nisan 2023
- 914
- -63
- 26
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Boşanacaksınız tamam da çıkmaz ayın son çarşambası mı? Haftalardır bu muhabbet. Ne bir anlaşmalı boşanma protokolü ne de bu konuya ilişkin ciddi bir adım. Siz boşanacağınızdan emin misiniz? Gerçi vazgeçse çok sevinecekmişsiniz gibi bir haliniz de var.
Korkutuyorsunuz beniAvukatım aynen şöyle dedi bana ;
Bu süreçte herkes etegindeki taşları döker. Asla karşındakine güvenme, inanma!
Sonuçta siz memet& arzu çifti değilsiniz
Saf misiniz ?
İstiyorum inanın ama geleceği göremediğim için çok tedirginim. KorkuyorumSiz boşanmak istiyorsanız eyleme dokun bir an önce . Panik atak falan diyorsunuz . Ayni evde eyleme geçmeden durmadan boşanma lafı geçerse herkes aynı tepkiyi verir . Haklarınızda alın ve davacı hemen açın .bosanmak istediğinizi düşünmüyorum
Ben de yarını bilemiyorum . Hangimiz gelecekten emin kiİstiyorum inanın ama geleceği göremediğim için çok tedirginim. Korkuyorum
Ne yapacağım o zamanBen de yarını bilemiyorum . Hangimiz gelecekten emin ki
Korkun zatenKorkutuyorsunuz beni
Onlar mevcut zaten. Hanımefendinin eşinin gözünden dişi sinek bile kaçmıyor. Her kadına yavşamaya uygun. Bu yazdıklarınız boşanmaya sebep şeyler değil. Adam ne yaparsa yapsın konu sahibi boşanmaz. Bahane üstüne bahane. En son kocası boşanmak isteyince tutuştu. Kumar borçlarım bitsin sonra boşanıcam senden diyen bir kocası var. Borcu da konu sahibini çalıştırarak ödüyor.Siz her şeyden once tamamen ayriliyorsunuz. Ve belki şuan sizi aldatıyor
Ya da boşandıktan 2 ay sonra sevgili yapacak.
Sizin aceleniz olmaması çok normal. Sizle ben maalesef eşit koşullarda değiliz. Ben boşandıktan sonra şu an oturduğum eve yani eşimin evine 3 dk mesafelik yere döneceğim. Yani ailemle 2 sokak var arada.. çok yakınız.Korkun zaten
İnsan bosanirken niye haklarını verir?
Siz her şeyden once tamamen ayriliyorsunuz. Ve belki şuan sizi aldatıyor
Ya da boşandıktan 2 ay sonra sevgili yapacak.
Siz neden haklarinizdan vazgeçmiyorsunuz
Ona anlam veremedim?
Adamı seviyor musunuz, yoksa adam psikopat mi ?
Size boşanmak üzere olan birinden tavsiye; asla ama asla bosanma surecindeyken
Karşı tarafa inanmayın. Anlaşmalı olacaksa eğer
Her şeyi kağıt üzerinde imzalı şekilde isteyin. Sonra kafanızı vuracak taş bulamazsınız .
Ben anlasmaliyi kabul etmedim. Çocuklarım yanımda, ayri sehirlerdeyiz
Sürsün 2 yıl napim
Acelem yok
Aldatma yok. Önceden de sosyal medyadan yakaladıklarım vardı sadece. O da çok net bir şekilde değildiOnlar mevcut zaten. Hanımefendinin eşinin gözünden dişi sinek bile kaçmıyor. Her kadına yavşamaya uygun. Bu yazdıklarınız boşanmaya sebep şeyler değil. Adam ne yaparsa yapsın konu sahibi boşanmaz. Bahane üstüne bahane. En son kocası boşanmak isteyince tutuştu. Kumar borçlarım bitsin sonra boşanıcam senden diyen bir kocası var. Borcu da konu sahibini çalıştırarak ödüyor.
Ben ailemle değilim. Ayrı eve geçtim. Siz de kosullarinizi değiştirebilirsiniz.Sizin aceleniz olmaması çok normal. Sizle ben maalesef eşit koşullarda değiliz. Ben boşandıktan sonra şu an oturduğum eve yani eşimin evine 3 dk mesafelik yere döneceğim. Yani ailemle 2 sokak var arada.. çok yakınız.
Bosanmak istemeyene bahaneler bitmezOnlar mevcut zaten. Hanımefendinin eşinin gözünden dişi sinek bile kaçmıyor. Her kadına yavşamaya uygun. Bu yazdıklarınız boşanmaya sebep şeyler değil. Adam ne yaparsa yapsın konu sahibi boşanmaz. Bahane üstüne bahane. En son kocası boşanmak isteyince tutuştu. Kumar borçlarım bitsin sonra boşanıcam senden diyen bir kocası var. Borcu da konu sahibini çalıştırarak ödüyor.
Yatakta yakalamadınız diye mi aldatma yok? Yapmayın Kiraz açtırmayın eski konuları. Müşterinin kredi kart bilgilerini kullanıp kadının peşine düşmek ne, kadınlarla aşkım lı konuşmak ne, kapı kapı gezip kadınlara kurabiye tattırmak ne? Bizden alış veriş yapıyor para kazandırıyor diye kadınlarla cıvık cıvık muhabbetler ne?Aldatma yok. Önceden de sosyal medyadan yakaladıklarım vardı sadece. O da çok net bir şekilde değildi
Ay siz geleceği gerçekten göremiyor musunuz? Yıl olmuş 2024, hepimiz kürelerimizden bakıp öyle adımlarımızı atıyoruz halbukiİstiyorum inanın ama geleceği göremediğim için çok tedirginim. Korkuyorum