Boşanma

Her erkek boşanırken sizin gibi hiç bir şey talep etmeyen kadın ister zaten.
tek bosanirken degil ki evliyken de..haftanin 7 günü adamin is yerinde bir kurus parasız sigortasiz calisti, eve geldi yemek yaptı ev temizledi, yatakta gönlünü eyledi. kendi yuz liralik bir sey alsa - disarida kahve icse hesap verdi. simdi adam dukkani devrediyor. iscisini de işten kovuyor cunku artik ondan bir kazanci yok. evde oturup adamin parasini yemesindense defolsun gitsin adam icin daha iyi. o da anasina tasinir kira derdinden kurtulur

Keşke üç kuruş bişey olsa da alsa. Daha önce de dükkan devredilecekti, iş yapmıyordu, müşterisi çıkmıştı bla bla. Adam keyfince harcıyor hatta kumar bile oynuyor. Ne bereket var ne kazanç. Eleman parasından kısmak için konu sahibini sigortasız karın tokluğuna çalıştırdı. Allah sizi inandırsın daha önce boşandım diye konu açmışlığı bile var. Yani kimse inanmıyor artık. Bir kadın kendini bu kadar düşürmemeli.
Aynen borç kalmasın da Kiraz'ın üstüne ağzını açıp beklerken.

Evden kovulmaya, rezillik yaşamaya kadar devam edecek. Sonra kocam bana böyle davrandı diye ağlanacak.
Adam elindekini bi yere sıvasın ilk iş kolundan tutup kapıya atacak zaten. İşi bitince sana yallah çekecek dedik inanmadı kocam beni bırakmaz dedi, şimdi de bunu diyorum oynat bakalım. 📽💽

Boşanmak istemesine neden bozuluyor ve hazır istiyorken bir adım atmıyorsun o zaman? Neden boşanma deyince ruhun daralıyor? Deli misin başka bir şey mi, bilemeyeceğim artık.
Bakın insanlar gerçek yüzlerini ayrılma aşamasında gösterir. Bunlar sadece laftan ibarette olabilir bu yüzden ruhum daralıyor.

Ya bu mesajların muhatabı biz değilsek? Ya kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiğiyse? Eşinizin ailesinden üye birileri mi var burada? Okur da çaresizliğimi görür, kocamın aklını başına getirir diye mi bekliyorsunuz?

Bir üye vardı Nur... diye. Kocası ve tayfası girip okuyor diye konular açıyordu, söylemek istediğini konu açıp söylüyordu, buradan laf gönderiyordu. O da boşanmak istemiyordu, bir umut bekliyordu. Bana o hissi vermeye başladı artık.

X