- 29 Mayıs 2021
- 13.028
- 84.342
- 36
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Ne kadar kolayca söylüyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şey? Benim için yani mümkün değil. Annem babam da izin vermez ayrı evde yaşamama zaten. Ayrıca iş bulacağım ve çalışacağım maksimum alacağım maaş asgari ücret olduğunu düşünürsek, o maaş komple kiraya gidecek benim. Yani hiçbir şekilde ben farklı bir yere taşınamam. Malesef bu her kadın için mümkün olmuyor.Ben ailemle değilim. Ayrı eve geçtim. Siz de kosullarinizi değiştirebilirsiniz.
Ben olmayayım o karıştırmış olabilir misinSenin gibi bir üye daha var. İlk önce bosanırsam kocam bana zarar verir diyordu sonra öyle bir şey yapmaz ama ondan ayrılıp başka biriyle evlenirsem ve ya o bana zarar verirse diye akıllara zarar bir yaklaşımla kendine boşanmama sebebi bulmuştu.
Çocuğu olmayan kadınların boşanmamak için bahane bulma çabaları tamamen.
Gerçekten böyle olabilir mi aklım almıyorİlla kocam başıma bela olsun boşanamayayım istiyorsun ama bela falan olmaz. Adam seni sevmiyordu, iş için kullandı, şimdi de kurtulmak istiyor. Bu kadar basit.
Siz benim şuan ne şartlarda yaşadığımı biliyor musunuz ?Ne kadar kolayca söylüyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şey? Benim için yani mümkün değil. Annem babam da izin vermez ayrı evde yaşamama zaten. Ayrıca iş bulacağım ve çalışacağım maksimum alacağım maaş asgari ücret olduğunu düşünürsek, o maaş komple kiraya gidecek benim. Yani hiçbir şekilde ben farklı bir yere taşınamam. Malesef bu her kadın için mümkün olmuyor.
Yok sen değilsin ama aynı kafada berbat evliliğini devam ettirmek içim saçma sapan sebepler bulmaya çalısan kadınlar var. Yalnız değilsin.Ben olmayayım o karıştırmış olabilir misin
Neyi aklın almıyor yahu eşin sana zere değer vermiyordu zaten. Seni köle gibi kullandı iş için artık ihtiyacı yok ayak bağı olacaksın kendisine.Gerçekten böyle olabilir mi aklım almıyor
Harika bir ailen vardı hani yanlarına git yaşa ne olacak? Farkli bie yere taşınmasıqn ne olur? Eşimin çokta umrundaydı bu durum. Ay resmen sana bela olması için bir dua etmediğin kalmış.Ne kadar kolayca söylüyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şey? Benim için yani mümkün değil. Annem babam da izin vermez ayrı evde yaşamama zaten. Ayrıca iş bulacağım ve çalışacağım maksimum alacağım maaş asgari ücret olduğunu düşünürsek, o maaş komple kiraya gidecek benim. Yani hiçbir şekilde ben farklı bir yere taşınamam. Malesef bu her kadın için mümkün olmuyor.
Koca elden gidiyor ona panik atak oluyon bırak şimdi ailem üzülür ayaklarını. Ağzını doldura doldura kocam benim peşimi bırakmaz diyodun noldu adam gün sayıyor tepiği atmak için şimdi.Bir önceki konumu okuyanlar bilir zaten kızlar, eşimle boşanma muhabbetlerini konuşuyoruz. Kendisi de istiyor artık boşanmak. Kendi ailesi çok sorunlu bir aile, zaten bizde çok farklı karakterleriz.. ama eşim her gün laf arasında mutlaka bosanırken yaparız ederiz ya da bir şey diyorum mesela boşanacağız ya diyor falan. Ve bunu çok normal bir şekilde söylüyor yani çok medenice söylüyor. Tabi ki böyle olması benim için çok güzel bir şey.
Çünkü bu boşanma muhabbetini karşılıklı olarak medenice konuşabiliyoruz. Ama ben yine de çok tedirginim, panik atak başladı bende. Güne güzel başlasam bile boşanma lafını edince tüm morelim sıfırlanıyor kalp atışlarım hızlanıyor. Annemin babamın ne kadar üzüleceği ve sürecin zorluğu aklıma geliyor iyice panikliyorum. Medenice ayrılmak mümkün müdür sizcede?
Haklarımı istemeyeceğim ondan istersem eğer bela olur başıma biliyorum . Onun parasını almada ne yaparsan yap tarzında biri çünkü. Ne getirdiysem baba evimden onları alıp gideceğim. Ama dediğim gibi çok tedirginim.
Birlikte çalıştığımız dükkanımızı da devir ediyoruz. Devir parasından isterim boşanırken falan diye tedirgin olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar uysal davranıyor ve kendisi de boşanmak istiyor . Çünkü o parayı sadece kendisi yesin istiyor ya da kendisi bi mal mülk sahibi olsun istiyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü eğer biz evliyken araba vs. alırsa bu para ile ilerde boşanma kararı verirsek edinilen mal mülk yarı yarıya bölüştürülüyor. Tamamen bu düşüncesinden dolayı bir an önce boşanmak istediğini düşünüyorum. Kendisi böyle bir şey asla söylemedi tabi bana ama tahminim bu yönde.
Yanılıyor muyum sizce?
Hayır tabii ki. O süreci biran önce atlatmış olmak isterdim şu an..Harika bir ailen vardı hani yanlarına git yaşa ne olacak? Farkli bie yere taşınmasıqn ne olur? Eşimin çokta umrundaydı bu durum. Ay resmen sana bela olması için bir dua etmediğin kalmış.
benim istediğim de buydu zaten ki . Sadece rol mu yapıyor diyorum acaba, boşandıktan sonra psikolojisi bozulup salça olmasın banaKoca elden gidiyor ona panik atak oluyon bırak şimdi ailem üzülür ayaklarını. Ağzını doldura doldura kocam benim peşimi bırakmaz diyodun noldu adam gün sayıyor tepiği atmak için şimdi.
Ah şunun başına bi bela olan yok ki bela neymiş, bayılmak ölmek miymiş bi gösterse ahhh.Hala bela diyor ya ahahaha
Valla canını verirsin salça olsun diye vidi vidi etme.benim istediğim de buydu zaten ki . Sadece rol mu yapıyor diyorum acaba, boşandıktan sonra psikolojisi bozulup salça olmasın bana
Yok gayet sana musallat olsun, boşanmasın istiyorsun. Ama yok adam kurtulmak istiyor. Evde biraz daha durup adım atmazsan, kovulma ihtimalin de yüksek. Biraz gururla yaklaş meseleye de anlaşmalı boşanın gitsin.Hayır tabii ki. O süreci biran önce atlatmış olmak isterdim şu an..
Keşke üç kuruş bişey olsa da alsa. Daha önce de dükkan devredilecekti, iş yapmıyordu, müşterisi çıkmıştı bla bla. Adam keyfince harcıyor hatta kumar bile oynuyor. Ne bereket var ne kazanç. Eleman parasından kısmak için konu sahibini sigortasız karın tokluğuna çalıştırdı. Allah sizi inandırsın daha önce boşandım diye konu açmışlığı bile var. Yani kimse inanmıyor artık. Bir kadın kendini bu kadar düşürmemeli.O istemese bile essek gibi bölüsulecek
Mallar.
Bizimkinin gözünde yok para pul falan, koca gidiyor elden.Adam elde 5 kuruş kalmayana kadar yiyip bitirecek
Sonra da hadi eyvallah diyip gidecek
Haberi yok.
Hazir elde avuçta varken akıllı davranmak gerek
Allah yardımcısı olsun ne diyeyimKeşke üç kuruş bişey olsa da alsa. Daha önce de dükkan devredilecekti, iş yapmıyordu, müşterisi çıkmıştı bla bla. Adam keyfince harcıyor hatta kumar bile oynuyor. Ne bereket var ne kazanç. Eleman parasından kısmak için konu sahibini sigortasız karın tokluğuna çalıştırdı. Allah sizi inandırsın daha önce boşandım diye konu açmışlığı bile var. Yani kimse inanmıyor artık. Bir kadın kendini bu kadar düşürmemeli.