Bosanma yoluna gidiyorum haksız mıyım sizce

Ya bazen çocuk arabada ses yaptığında veya çocukça herhangi bir durumda azarlayabiliyor oğlum da korkup ağlıyor. Aslına bakarsanız ikisini dışarı yolladığımda bile geldiklerinde soruyorum çocuğa kızdın mı diye Ailesi de bu halimden rahatsız oluyor babası tabi ki terbiye edebilir diyorlar hangisi doğru bilmiyorum ama çocuk daha terbiye için küçük bence. Öyle bir durum var

Azarlanarak çocuk terbiye edilmez güzellikle örnek davranışla öğretmeye çalışırsın, dinlemedi mi sonucunda olacakları söyler tecrübe etmesini beklersin. Azarlayarak iyice dur durak bilmez olur çocuk da dengesi şaşar bence.

Tabi zaten yüksek sesten korkup ağlıyor, daha küçük olduğu için de kızınca ne denildiğini anlamıyordur heralde

Sonuna kadar haklısınız. O adam(!) başını taşlara vurur yakında.

Adam ne baba, ne de koca, birde size duygusal manüplasyon yapıyor. Bu adama harcıyacağınız enerjiyi kuracağınız yen hayatınıza harcayın. Birgün o kapandan çıkacak enejiniz kalmayabilir.

Eş mesaj gönderdi bir gün dönebileceğin bir yuva olmayacak felan korkutmaya çalışıyor buraya yazdım belki gören olur
Aman olmazsa olmasın çokta umrumda senin nazını niyazını çekemem seninle. Olmazsa yuva başkası ile olur sanki tek erkek senmisin hayırdır derdim ben şahsen..Seni manipüle ediyor öyle edilmez böyle edilir

Ben istediyimi yapayim sen de bana hizmet et kafasinda olan bir eş. Madem konuşmakla anlamiyor gün içindeki yaptiklarini ona mesaj olarak yaz . Bir eş olarak benim de isteklerim var de. Arkadaşa ayirdigi zaman kadar size de zaman ayirsin bir zahmet nasil insanlar var ya. Donmeyin s. Git diyen adamin neyine doneceksiniz. Yinede siz bilirsiniz ama anne evine yollamak ne demek. Arayip sormamak, sonra karşisina şart koymak ne demek

Sonuna kadar Haklısın.
Evin yükünü, çocuğun bakımını sen sırtlıyorsun adam asalak gibi senin üstünden geçiniyor. Daha da hala tavır yapıyor, şart koşuyor. Çekme bunun kahrını.
Annenin evinde yaşar, çocuğunu da kendin büyütürsün.

Sen de kendi şartlarını koymalısın.
Mesela hafta sonları sabah 7 de kalkıp çocukla o ilgilensin. O iki gün yemek vs. Yapma dışardan yiyin yada o yapsın. İki gün kendine vakit ayırman ve enerjini toplaman gerektiğini ayrıca onun da bu evlilikte varlığını hissetmek ve fedakarlık yaptığını görmek zorunda olduğunu söyleyebilirsin.
tek başına evliliği sırtlanmaktan yorulduğunu bilsin.
Arkadaşları konusuna bişey diyemem. Evine de yeterince zaman ayırıp sorumluluk alırsa arkadaşlarıyla görüşmesi normal. Her gün çıkmıyorsa sorun olmaz.
Zaten diğer konular çözülürse arkadaşları bu kadar batmaz sana.

Ben şart koşması gerekenin kendisi olmadığını, benim gönlümün yapılması gerektiğini söyledim. Bir gün dönecek bir yuvan olmayacak dedi

Teşekkür ederim burda yazılanlar bana bir nebze güç oluyor yoksa oturup ağlayıp dönerdim şimdiye

Yook dönmüyorum dönmeyeceğim. Dirençli olmaya çalışıyorum.

Ortak paylaşımlar, aile olmak, çocuk varsa onu topluma kazandırmaya çalışmak
Kendin yoksun bu tanımın içinde, iyi bak. Dayak yediğin, saygı görmediğin, hizmetçi yerine konduğun, insan olarak bile kıymet görmediğin yer yuva mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…