- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Tabi ki şartlarını kabul edip dönmemelisin.Ben şart koşması gerekenin kendisi olmadığını, benim gönlümün yapılması gerektiğini söyledim. Bir gün dönecek bir yuvan olmayacak dedi
Sizin için en doğrusu bu adamdan boşanmak olur. Evet sizi zorlu bir hayat bekliyor olacak ancak bu adamla kaldığınız sürece bu adam sizi günden güne tüketecek. Geride kocaman bir hiç kaldığında keşke zamanında çekip gitseydim, kendi hayatımı kursaydım diyeceksiniz. Anlattığınız gibi bir adamın ne eş olmaya ne de baba olmaya niyeti var. Sizce değer mi?Merhaba.burası iyiki var çünkü çok aklı başında insanlar olduğunu görüyorum burada. Eşle arkadaşlarının yanına yollamak istemediğim için tartıştık ve beni çocuğumla annemin evine yolladı. 2 gun hiç aramadı. Annesi arayıp kocanı ara, yuvanız dağılacak, onunla inatlaşarak bir yere varamazsın, o aramıyorsa sen ara, geri dön gibi şeyler söyledi. Ben dönmedim ve aramadım. Dün akşam eş aradı ve pişman olup olmadığımı sorguladı, eğer pişmansam ve bir daha onu darlamayacaksam döneceğimi aksi halde s.. gideceğimi söyledi. Ben de dönmeyeceğim dedim. Benden bir şikayeti şuymuş; sabaha kadar oturup öğlene kadar yattığı için söyleniyormuşum ve daralıyormuş. Bizim 2 yaşında hareketli ve meraklı bir oğlumuz var. Sabah 7de beni uyandırıyor ve koşturmaca başlıyor. Ev işleri yemek, çocuğu parka götürmek derken akşama yorgun düşüyorum ve akşam da kendisi sadece telefonda video izliyor. Bir sohbet bir guleryuz göremiyorum. Ben konu açsam ‘hıı evet, öylemi hadi ya’ gibi cevapları sonrası 2 dakika sonra kilitleniyoruz. Ve gidip yatıyorum. Geçen bir günümde beni motive eden bir sey olmuyor. Bazen dışarı çıkarıyor ondan mutlu oluyorum veya alışveriş yaptığımda. İkinci şikayeti de arkadaşlarına karışıyormuşum. Bu adamın arkadaşları sanayiciler ve bekar, kız arkadaş yapma peşinde olan insanlar. Ben bizim hayat tarzımıza uygun olmadıklarını görüyorum. Telefonda konuşurlarken küfürlü konuştuklarını duyuyorum ve ne zaman yanlarına gitse eve geç geliyor. Zaten öğlen kalkan adam eve geç geldiğinde bize hiç ilgi göstermemiş oluyor ben çok bozuluyorum. Bu iki şikayetini kabul edip ses çıkarmayacaksam döncekmişim. Ben dönmeyeceğim dedim. Çocuğumla annemin yanındayız annem çalışıyor. Bahçeli bir evde kırsal bir yerde oturuyoruz. İmkanlar eskisi gibi değil.insallah okuyanlar ve yorum yapanlar olur teşekkür ederim şimdiden
Değil kesinlikle. Yazılanları okudukça evdeki günlerim aklıma geliyor tekrar kendime geliyorum.Kendin yoksun bu tanımın içinde, iyi bak. Dayak yediğin, saygı görmediğin, hizmetçi yerine konduğun, insan olarak bile kıymet görmediğin yer yuva mı?
Kendin yoksun bu tanımın içinde, iyi bak. Dayak yediğin, saygı görmediğin, hizmetçi yerine konduğun, insan olarak bile kıymet görmediğin yer yuva mı?
Adam küfür ediyor sorun değil diyorsanız ,kendi vizyonunuzu sorgulayın benceBence ikinizde inatlaşmayı bırakırsanız bunlar çözülecek şeyler.
İkinizinde sevdiğin ortak birisi varsa yardım isteyin ya da aile terapisine gidin.
Birde her bekar insan eşinizi yoldan çıkaracak diye bir şey yok.
Eşinize güvenmiyorsanız onu bilemem ama bu eşinizin elinde.
Ev işleri için de görev dağılımı yapın.
Önceden hiç konuştunuz mu?
Şikayet etmekle oturup düzgünce bir çay eşliğinde problemini anlatmak arasında emin olun dağlar kadar fark var. Çok daha farklı bir etki görürsünüz.
Durdugunuz hata gibi okunuyor burdan.Merhaba.burası iyiki var çünkü çok aklı başında insanlar olduğunu görüyorum burada. Eşle arkadaşlarının yanına yollamak istemediğim için tartıştık ve beni çocuğumla annemin evine yolladı. 2 gun hiç aramadı. Annesi arayıp kocanı ara, yuvanız dağılacak, onunla inatlaşarak bir yere varamazsın, o aramıyorsa sen ara, geri dön gibi şeyler söyledi. Ben dönmedim ve aramadım. Dün akşam eş aradı ve pişman olup olmadığımı sorguladı, eğer pişmansam ve bir daha onu darlamayacaksam döneceğimi aksi halde s.. gideceğimi söyledi. Ben de dönmeyeceğim dedim. Benden bir şikayeti şuymuş; sabaha kadar oturup öğlene kadar yattığı için söyleniyormuşum ve daralıyormuş. Bizim 2 yaşında hareketli ve meraklı bir oğlumuz var. Sabah 7de beni uyandırıyor ve koşturmaca başlıyor. Ev işleri yemek, çocuğu parka götürmek derken akşama yorgun düşüyorum ve akşam da kendisi sadece telefonda video izliyor. Bir sohbet bir guleryuz göremiyorum. Ben konu açsam ‘hıı evet, öylemi hadi ya’ gibi cevapları sonrası 2 dakika sonra kilitleniyoruz. Ve gidip yatıyorum. Geçen bir günümde beni motive eden bir sey olmuyor. Bazen dışarı çıkarıyor ondan mutlu oluyorum veya alışveriş yaptığımda. İkinci şikayeti de arkadaşlarına karışıyormuşum. Bu adamın arkadaşları sanayiciler ve bekar, kız arkadaş yapma peşinde olan insanlar. Ben bizim hayat tarzımıza uygun olmadıklarını görüyorum. Telefonda konuşurlarken küfürlü konuştuklarını duyuyorum ve ne zaman yanlarına gitse eve geç geliyor. Zaten öğlen kalkan adam eve geç geldiğinde bize hiç ilgi göstermemiş oluyor ben çok bozuluyorum. Bu iki şikayetini kabul edip ses çıkarmayacaksam döncekmişim. Ben dönmeyeceğim dedim. Çocuğumla annemin yanındayız annem çalışıyor. Bahçeli bir evde kırsal bir yerde oturuyoruz. İmkanlar eskisi gibi değil.insallah okuyanlar ve yorum yapanlar olur teşekkür ederim şimdiden
Aklımda öyle kalmış nedense. Olması çok muhtemel.Dayak da mı varmış!!!
Değmez bence de. Şimdiden yıllarımın boşa gittiğini düşünüyorum. Sadece boşanma korkum var geçer inşallahSizin için en doğrusu bu adamdan boşanmak olur. Evet sizi zorlu bir hayat bekliyor olacak ancak bu adamla kaldığınız sürece bu adam sizi günden güne tüketecek. Geride kocaman bir hiç kaldığında keşke zamanında çekip gitseydim, kendi hayatımı kursaydım diyeceksiniz. Anlattığınız gibi bir adamın ne eş olmaya ne de baba olmaya niyeti var. Sizce değer mi?
Zaten yok deseydin.Ben şart koşması gerekenin kendisi olmadığını, benim gönlümün yapılması gerektiğini söyledim. Bir gün dönecek bir yuvan olmayacak dedi
Ben de dönmeyeceğimi söyledim kafanı vura vura bu günleri arayacaksın dediAdamdaki tavra bak paşaya bak.
Normalde arkadaslarıyla takılmasında ya da arkadaslarının bekar olmasında bir sorun yok bence.
Ama diğer anlattıklarınıza bakılırsa hem bir tarafını yayıp yatacak, hem hiçbir işin ucundan tutmayacak, ilgi yok, muhabbet yok, güler yüz yok. Üstüne bir de laf edilmeyecek paşaya.
Asla geri dönmem bu adama ben. Ne hali varsa görsün zaten burnundan kıl aldırmıyor.
Çok çok iyi bir avukat bulun. Gerekli hamleleri avukat yapsın. Tokat gibi çarpsın bugüne kadar yaptığı zorbalıklar.Eş mesaj gönderdi bir gün dönebileceğin bir yuva olmayacak felan korkutmaya çalışıyor buraya yazdım belki gören olur
Bir anlık sinirle söylenmiş olabilir hemen boşan demenin bir anlamı yok.Adam küfür ediyor sorun değil diyorsanız ,kendi vizyonunuzu sorgulayın bence
O sıra onun anne-babasının evindeydik. Annesi çok hastaydı ben de kahvaltı, bulaşık, akşam yemeği vs uğraşırken bu olay gerçekleşti. Telefon konuşmasında da genel olarak bağırdı beni pek konuşturmadı şartları kabul etmiyorsam s.gideceğimi felan söyledi kapattı. Bir ay sonra tatile gidecektik aylardır o günü bekliyordum tatile de götürmeyeceğim işine geliyorsa böyle dediNeden siz evden çıktınız , kendisi gitmedi ?
Ve konuşma esnasında kendi şartlarını sıralarken sizin şikayet ve isteklerinizi sordu mu ?
Korku hissediyorum nasıl aşabilirimÇok çok iyi bir avukat bulun. Gerekli hamleleri avukat yapsın. Tokat gibi çarpsın bugüne kadar yaptığı zorbalıklar.
Biraz özgüven lütfen... Anasının kuzusu herif sizi çok güzel sindirmiş yıllarca...
Bakın beyefendinin mesleği bu. Karşı tarafın yapacağı olası hamleleri tespit edip üste çıkmaya, kendini haklılığını ispata çalışmak.Korku hissediyorum nasıl aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?