Kocanızın sizin hayatınıza pozitif bir katkısı yok ki geri dönmek için sebebiniz olsun.
Bu erkeklerin “sadece karnını doyururum, barınacak bir yer sağlarım, benim sorumluluğum bu kadar” saçmalıklarından da tiksiniyorum. Kıt beyinli, bu kadın senden önce sokakta mı kalıyordu, açlıktan ölüyor muydu? Bu nedenle mi evlendi seninle?
Hayır tabi ki, herkesin evlenmeden önce de bir hayatı vardı. Evi vardı, yemeği vardı, giyim kuşamı vardı. Seninle mi gördü bunları? Sanki sağladıkları şeyler bir lütufmuş gibi davranan erkeklerden cidden tiksiniyorum.
Evlilik bu değil, inanın bu değil. Çünkü siz o evin beslemesi değilsiniz. Biriyle hayatı paylaşmak için evlenilir. Ortak çocukları, iyi günleri, kötü günleri paylaşmak, her durumda birbirine destek olmak, birbirinize nefes olmak için evlenilir. Köle olmak için kim evlenir Allah aşkına?
Ben eve ekmek getireyim yeter. Geri kalan hayatıma kimse karışmasın. Çocuğa da karım baksın, eve de baksın, bana da baksın, her işi o yapsın, gıkını da çıkarmasın, hele benden hiç bir şey beklemesin, ilgi sevgi sorumluluk istemesin, ben akşama kadar k.mı devirip yatayım, istediğim gibi gezip tozayım diyorsa kendisi s.gitsin afedersiniz.