- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
sonuna kadar hak veriyorum. boşanınca daha mutlumu olacaksın peki. ekonomik durumun nasılMerhaba.burası iyiki var çünkü çok aklı başında insanlar olduğunu görüyorum burada. Eşle arkadaşlarının yanına yollamak istemediğim için tartıştık ve beni çocuğumla annemin evine yolladı. 2 gun hiç aramadı. Annesi arayıp kocanı ara, yuvanız dağılacak, onunla inatlaşarak bir yere varamazsın, o aramıyorsa sen ara, geri dön gibi şeyler söyledi. Ben dönmedim ve aramadım. Dün akşam eş aradı ve pişman olup olmadığımı sorguladı, eğer pişmansam ve bir daha onu darlamayacaksam döneceğimi aksi halde s.. gideceğimi söyledi. Ben de dönmeyeceğim dedim. Benden bir şikayeti şuymuş; sabaha kadar oturup öğlene kadar yattığı için söyleniyormuşum ve daralıyormuş. Bizim 2 yaşında hareketli ve meraklı bir oğlumuz var. Sabah 7de beni uyandırıyor ve koşturmaca başlıyor. Ev işleri yemek, çocuğu parka götürmek derken akşama yorgun düşüyorum ve akşam da kendisi sadece telefonda video izliyor. Bir sohbet bir guleryuz göremiyorum. Ben konu açsam ‘hıı evet, öylemi hadi ya’ gibi cevapları sonrası 2 dakika sonra kilitleniyoruz. Ve gidip yatıyorum. Geçen bir günümde beni motive eden bir sey olmuyor. Bazen dışarı çıkarıyor ondan mutlu oluyorum veya alışveriş yaptığımda. İkinci şikayeti de arkadaşlarına karışıyormuşum. Bu adamın arkadaşları sanayiciler ve bekar, kız arkadaş yapma peşinde olan insanlar. Ben bizim hayat tarzımıza uygun olmadıklarını görüyorum. Telefonda konuşurlarken küfürlü konuştuklarını duyuyorum ve ne zaman yanlarına gitse eve geç geliyor. Zaten öğlen kalkan adam eve geç geldiğinde bize hiç ilgi göstermemiş oluyor ben çok bozuluyorum. Bu iki şikayetini kabul edip ses çıkarmayacaksam döncekmişim. Ben dönmeyeceğim dedim. Çocuğumla annemin yanındayız annem çalışıyor. Bahçeli bir evde kırsal bir yerde oturuyoruz. İmkanlar eskisi gibi değil.insallah okuyanlar ve yorum yapanlar olur teşekkür ederim şimdiden
Ben çalışmıyorum annemler çalışıyor normal kendine yeten bir aile yani. Zaten evliliğin artısı olarak kendi düzenimin olması ve daha rahat ekonomik koşullardı. Bu sebeple zorlanırım belki de bilmiyorumsonuna kadar hak veriyorum. boşanınca daha mutlumu olacaksın peki. ekonomik durumun nasıl
Eğer çocuk olmasa bir daha muhattap olma bu adamla bile derdim ama çocuğun hatrina son defa hatalarını ve bu hatalarını düzeltip duzeltmeyecegini konusmak için medeni iki insan gibi bir araya gelmeni tavsiye ederim.. yani günah benden gitti deyip o sayfayı tamamen kapatman için veya tekrar keşke dememek için bunu yapabilirsiniz.ama burda tavrıniz net olmalı yumuşamaya meyilli olmayın istek ve taleplerinizi açıkça söyleyin sorumluluklarını hatırlatın.. baktın daha kuyruğu dik tutuyor o zaman arkana bile bakma bırak avukatın muhattap olsunEvet sadece son yaşanılanı yazdım ki inanın hiçbir şeyden sorumlu olmak istemiyorum çünkü kendisi çok rahat üste çıkıp yuva yıkılmasını bana yüklüyor şiddet hakareti zaten söz konusu bile etmiyor çünkü hak ettiğimi düşünüypr ben de sadece son durumu yazıp psikolojik güçlenmeye çalışıyorum
İyi de sen zaten şu an birbaşınasın .Ama annenle gücünüzü birleştirdiğinizde ikinizin de hayat kalitesi artar.Annenin yaşam sevinci olur belki oğlun ve sen.Diğer türlü evde dava dilekçesi yazıp 3/5 kazandığı ile içip sıç...sonra da seni hırpalayan eşin sana nasıl bir gelecek garantisi sunuyor ki?Zaten bu korkumun sebebi de anneme de bir şey olursa ne yaparım ortada kalırım diye ona karşı çok güçsüz kalıyorum. Kardeşimde yok bir oğlum var. Kendisi bana göre hem aile hem meslek olarak çok güçlü.
Darp var mı ?Tabi ki bir mesaj gönderse suçlama odaklı yazıyor. Anlaşıp haklarımı vermezse çekişmeli dava açacağım darp raporumla da şikayet edeceğim
Darp var ittirme hırpalama şeklindeDarp var mı ?
Doğru aslında sizin yorumlarınız benim farklı açılardan bakmamı sağlıyor çok teşekkür ederim bir gelişme olduğunda burdan yazsam yine cevap verir misinizİyi de sen zaten şu an birbaşınasın .Ama annenle gücünüzü birleştirdiğinizde ikinizin de hayat kalitesi artar.Annenin yaşam sevinci olur belki oğlun ve sen.Diğer türlü evde dava dilekçesi yazıp 3/5 kazandığı ile içip sıç...sonra da seni hırpalayan eşin sana nasıl bir gelecek garantisi sunuyor ki?
Evet o zaman işin boyutu değişiyorDarp var ittirme hırpalama şeklinde
Aslında dünkü konuşmada bu taleplerimi söyledim adam eve bakmayı kira ödemeyi çocuğa bez yemek almayı kocalık ve babalık sanıyor daha fazlasını bilmiyor o yuzden tıkanıp kalıyorumbırakıp evine koca, çocuğuna baba olacaksan
Her zaman arkadaşım.Adamın meslek sahibi olması seni "benimle evlendiği için çok şanslıyım" psikolojisine sokmasın ..inan "insan " değil .Seni seçmeninin nedeni de başkasını bu denli rahat ezemeyecek, itip kakamayacak olması inanDoğru aslında sizin yorumlarınız benim farklı açılardan bakmamı sağlıyor çok teşekkür ederim bir gelişme olduğunda burdan yazsam yine cevap verir misiniz
Bunlardan ibaret olmadığını anlattınız mı peki? Güzellikle konuştunuz mu? Kavga ederken konuşulanlar etkili olmuyor.Aslında dünkü konuşmada bu taleplerimi söyledim adam eve bakmayı kira ödemeyi çocuğa bez yemek almayı kocalık ve babalık sanıyor daha fazlasını bilmiyor o yuzden tıkanıp kalıyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah huzurlu bir hayat kurarımEvet o zaman işin boyutu değişiyoryani ben eşinizin sizi hak etmediğini düşünüyorum yani sanki adet yerini bulsun diye evlenmiş çocuk yapmış ama eski bekar hayatına devam edip sorumluluk almak istemeyen bir tip.. yemeğim pissin çocuğuma bakılsın çamaşırım yikansin ev temizlensin bende otel gibi gidip geleyim eve kafasında o ne rahat hayat öyle şey mi olur.. dert çocuğun veya karısının karnını doyurmaksa o kadarını hayvanlar da yapıyo kendini demek ki o seviyede görüyor eşiniz.. çok afedersiniz sizi kırdiysam kusura bakmayın kendimi tutamadım siz darp var deyince.. boşver yaa yol ver gitsin... Seneye oğlunu krese verir sende is tutarsin miss gibi ekonomik özgürlüğün de olur.. hatta iyi bir insan karşına cikarsa evlenirsin bile yeniden.. milletin delisini sen mi güdecen
Dün telefon konuşmasında sizin dediğiniz gibi ne istediğimi söyledim konu kapandı artık güçlü durmalıyımBunlardan ibaret olmadığını anlattınız mı peki? Güzellikle konuştunuz mu? Kavga ederken konuşulanlar etkili olmuyor.
Siz bu şartları kabul etmeyin. Sizi ve çocuğunu kaybetmekten korkmalı. Yuvasını kurtarmak istiyorsa o adım atsın.
Diğer yorumlardan da gördüğüm kadarıyla ekonomik gücüne güveniyor, siz de onun ekonomik gücüne güveniyorsunuz. Korkuyorsunuz bunu kaybetmekten. Bir noktaya kadar haklısınız ama risk almalısınız bence. Eğer istediklerinizi elde etmek istiyorsanız siz kendinizi zora sokup risk alacaksınız ve "sorumluluk sahibi, yetişkin bir adam olamayacaksan ben yokum" diyeceksiniz. Işiniz zor gibi gözükse de sizin tavrınızdaki değişimle eşini de değişecek. Bu konuda çok uzman insanlar var, youtube'da videoları var, izleyin. Kitaplar okuyun. Kendinizi geliştirin, değiştirin. Kendinizi değiştirmeden karşınızdakini değiştiremezsiniz.
Siz mi aradiniz, nasıl geçti konuşma ?Dün telefon konuşmasında sizin dediğiniz gibi ne istediğimi söyledim konu kapandı artık güçlü durmalıyım
Dışarda evli ve mutluymuş gibi gözükmek dışında bir katkısı yokSiz mi aradiniz, nasıl geçti konuşma ?
Bosaninca maddiyat dışında ne değişecek ? Adam yok ki zaten, agresif biri bir de.
Size ne katkısı var bu evliliğin ?
Bu kadar ezik olmayın. Annesi bile sen pişmanım diyeceksin diyor. Sizi parmağında oynatıyorlar. Biraz kendinize değer verin.Dışarda evli ve mutluymuş gibi gözükmek dışında bir katkısı yokhatta şu an roman falan okuyorum boş vaktim olduğu için:))
Annesi hem beni sevdiğini söylüyor hem de kendin dön diyor. Kendim dönünce gururum ne olacak bana böyle mi değer veriyorsun dedim en son. Sonra da kimse aramadıBu kadar ezik olmayın. Annesi bile sen pişmanım diyeceksin diyor. Sizi parmağında oynatıyorlar. Biraz kendinize değer verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?