- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
En önemli noktayı yazmamışsınız, bu adam size şiddet uyguluyor. Boşanma kararınız çok yerinde olmuş. Gidebilecek bir anne evinizin olması çok büyük nimet. Yanlış hatırlamıyorsam bu adam avukattı, mümkünse onun karşı karşıya geldiği bir avukat bulun kendinize. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için nafaka isteyin mutlaka. Bir de bu adam boşanmada haklı çıkmak için size tuzak kurabilir, mesajlarda telefonla veya yüz yüze ne dediğinize çok dikkat edin. Asla öfkelenmeyin, koz vermeyin.Merhaba.burası iyiki var çünkü çok aklı başında insanlar olduğunu görüyorum burada. Eşle arkadaşlarının yanına yollamak istemediğim için tartıştık ve beni çocuğumla annemin evine yolladı. 2 gun hiç aramadı. Annesi arayıp kocanı ara, yuvanız dağılacak, onunla inatlaşarak bir yere varamazsın, o aramıyorsa sen ara, geri dön gibi şeyler söyledi. Ben dönmedim ve aramadım. Dün akşam eş aradı ve pişman olup olmadığımı sorguladı, eğer pişmansam ve bir daha onu darlamayacaksam döneceğimi aksi halde s.. gideceğimi söyledi. Ben de dönmeyeceğim dedim. Benden bir şikayeti şuymuş; sabaha kadar oturup öğlene kadar yattığı için söyleniyormuşum ve daralıyormuş. Bizim 2 yaşında hareketli ve meraklı bir oğlumuz var. Sabah 7de beni uyandırıyor ve koşturmaca başlıyor. Ev işleri yemek, çocuğu parka götürmek derken akşama yorgun düşüyorum ve akşam da kendisi sadece telefonda video izliyor. Bir sohbet bir guleryuz göremiyorum. Ben konu açsam ‘hıı evet, öylemi hadi ya’ gibi cevapları sonrası 2 dakika sonra kilitleniyoruz. Ve gidip yatıyorum. Geçen bir günümde beni motive eden bir sey olmuyor. Bazen dışarı çıkarıyor ondan mutlu oluyorum veya alışveriş yaptığımda. İkinci şikayeti de arkadaşlarına karışıyormuşum. Bu adamın arkadaşları sanayiciler ve bekar, kız arkadaş yapma peşinde olan insanlar. Ben bizim hayat tarzımıza uygun olmadıklarını görüyorum. Telefonda konuşurlarken küfürlü konuştuklarını duyuyorum ve ne zaman yanlarına gitse eve geç geliyor. Zaten öğlen kalkan adam eve geç geldiğinde bize hiç ilgi göstermemiş oluyor ben çok bozuluyorum. Bu iki şikayetini kabul edip ses çıkarmayacaksam döncekmişim. Ben dönmeyeceğim dedim. Çocuğumla annemin yanındayız annem çalışıyor. Bahçeli bir evde kırsal bir yerde oturuyoruz. İmkanlar eskisi gibi değil.insallah okuyanlar ve yorum yapanlar olur teşekkür ederim şimdiden