Boşanma ve Pişmanlık

Şuraya bir iki bir şey yazacağım ve Ezgi'nin banlanmasını saçma bulanlara bir iki bir şey söyleyeceğim.
Merveokanask'ı hatırlayanlar bilir ki Kazen abi "umar" diye bir not bırakmıştı ona dair. Başka bir fake olay ortaya çıktığında yine faceni buldum demişti Kazen abi ve bulduğuna dair bir iki ipucu vermişti üyeye. Ezgi dediki facem ve instagram hesabım var, ıp den mi nerden bulunuyor bilmiyorum; lakin bulunuyor bu tarz şeyler Kazen abinin dediklerinden yola çıkarsam, demek ki Ezgi'nin bu hesapları bulunamamış. Mune abla da diyor hemen askıya almıyoruz, başka doneler de varsa askıya alıyoruz, demek ki Ezginin hesabında bizim bilmediğimiz şüphe uyandıran bir şeyler var. Ezgi diğer üyelere nasıl mesaj atabilmiş bunu da anlayamadım; çünkü yeni üye direkt mesaj atamıyordu en son. Kimlik numarası ile kaydolunan bir siteye üyeliğim var ve hiçbir problem yaşamadım; çünkü hukuksal olarak korunuyor bilgilerim. Ezginin bilgilerinin hukuksal olarak koruma altında olacağını bildiği halde yöneticilere ulaşmak yerine ne olduğu belirsiz üyelere ulaşması über saçma ki istenen telefon numarasi, kimlik kartı bile değil. Bu arada ben beddualara niye karşılık vermiyor diye şaşıran biri değilim hep neden şaşırmadığını da anlattım. Birileri fake olabilir mi diyince belki öyledir dedim; ama fake üye demek ağır basıyor bende artık.

Ben konunun gerçekliğine inandım ve dolayisiyla hep gelişmeleri takip ettim . Hayır telimi vermiyicem diye itiraz edecek bir noktada değildi Ezgi . Destek ve yardım istiyordu , onca eleştiriye kızmadı , terslemedi ama yönetimin kendisiyle telden konuşma talebine sinirlendi ya da alınganlık yaptı . Bilemiyorum bana biraz garip geldi ve şaşırdım .

Kk yı hergün açıyorum,okuyorum.Alışkanlık oldu ancak burası ne olursa olsun sanal dünyaya ait bir yer.Yani burdaki üyelerde konularda fake olabilir.Buraya herkes kolaylıkla üye olabilir, sitede konular yada kişiler fake olamaz diye bir garanti vermiyor.Benim fikrim,forumlarda gerçekten insanların psikolojisini kötü etkileyen,bazı değerleri altüst eden konular kapatılmalı ,hatta site geçmişinden silinmeli,ancak sırf fakemi ,yada sosyal deneymi diye toplumu olumlu etkileyebilecek konular kapatılmamalı.Bu konu için yapmıyorum bu yorumu sadece site genelinde sıkça karşılaştığım için bunları yazmak istedim.Ayrıca merak ettiğim bir konu daha varki bu en önemlisi site yöneticilerinin evimizin adresine kadar bulabileceği, bilgileri alabileceği v.s. Hayır benmi kaçırdım bu konuyu yoksa siteye üye olurken bunları yaparız diye izin isteniyormu?Burası sadece insanların birşeyler paylaşacağı sanal bir ortam değilmi? Burda suç işlenecek bir durum olursa kişilere ve adreslerine ulaşmakta polise ve savcılığa düşmezmi?Site yönetimi kişilerin tüm özel bilgilerine ulaşarak siber suç işlemiş olmuyormu? MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

bence bir iki üyenin lafıyla diğer üyeleri küstürmemek lazım. günlerdir bu konuyu takip ediyor, konu sahibiyle üzülüp seviniyorum. ki kuşku konusunda ben de iyiyimdir lakin konu sahibinin hiçbir yazdığında çelişki dahi yoktu.

bazı üyeler ego kasacak diye konu sahiplerini kırmak anlamsız, okuyucuları küstürmek- taraf tutuyor gibi gözükmek de hoş değil.

Su damlası diye bir üye vardı.Bilmem kaçıncı uyeligiydi.Farkli üyeliklere farklı zamanlarda konular açıyordu.Hatta kazen en son ustune gitti bayagi(konu kapananinca gordum).Ogunden beri konu acmadi.KK dan uzaklasti belli ki.Ama gerçekti çünkü biz onla aynı sehirdeyiz ;gorusmuslugumuz, bir zamanlar haberleştigimiz var.Ama o da öyle garip bir tipti işte.Benle de sebepsiz görüşmeyi kesti sonra.O da öyle bir tipti işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…