• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Arkadaşım....
Ezgi sadece bana mesaj atmadı,siteden ona köstek değil de destek olan birkaç üyeye mesaj attı, zahmet edip yukarıları okursan anlayacaksın..
Aa msj mi atmis birkac kisiye.Ne yazmış ki.Bana msj atmadı.

Bence fake demeyelim daha ispatlanmadi.ispat önemli.

Ablacım en azından telefon açıp görüşme yapılıyor.
Biz zamanında sırf fake ve erkek üyelikleri otomatik eleme yapalım diye tc kimlik bilgisi olsun dedik, itiraz edildi, yöneticiler sizlerin bilgilerinizi kanuna aykırı haller hariç (savcılık talebi olursa müstesna)
hiç kimseyle paylaşmıyor, telefon açamaz, şunu yapamaz üyeler deniyor ama bu sitede 2-3 yıl kadın profiliyle üyelere mesaj atıp fotoğraf isteyen sonunda gaflete düşüp kollarının fotoğrafını paylaşmasıyla yakaladığımız erkek üyeleri, 3 yıl sitede üye olup sonunda yine kendisi ben sizle dalga geçtim, sosyal deney yaptım diyenleri nasıl ayıklayacağız?

Konular sahipleniliyor tamam haklılar ama dalga geçilmesi durumunda yönetim ne yapsın?
Daha dün gece öyle bir üyelik yakaladım ki akıllara zarar, detayını yazmayacağım ama epey kötü bir kumpas hazırlamış insanlara yakalamasam daha kimbilir neler olacaktı.

Telefon numarası veremeyiz diyorlar lakin sitede daha birkaç gün önce üye olmuş kişiye telefon numarası verenler var, onlara nasıl güveniyorlar?
Bu sitede ben doktorum deyip hastalık teşhisi için üyelerden fotoğraf isteyenler var, verilir mi demeyin fotoğraf gönderen üyelerde var, mail adresi yazanda.

Oysa yöneticiler 15-20 yıllık maziye sahip adı sanı yaşadığı yer belli olan insanlar, burada kullanıcı adından ibaret üyelere güveniyorlar ama köklü geçmişe sahip site sahibine güvenilmiyor.

Şunu da not düşeyim, birazdan yönetime verilmeye çekinilen telefon numaralarının uluorta topikte yazıldığı bir konuya gidip telefon numaralarını kaldıracağım çünkü siteyi ziyaretçilerde okuyor ve o numaraları not alıp sonradan üyeleri taciz ediyorlar.
Kaç taciz mesajı alıyoruz böyle ortaya yazılan numaralar yüzünden.
Mune'cigim o yakaladığınz üyelik kim nasıl bir kişilik ;bizle de paylaşır mısıniz biz de bilelim neler dönüyor?:eek:

Kk yı hergün açıyorum,okuyorum.Alışkanlık oldu ancak burası ne olursa olsun sanal dünyaya ait bir yer.Yani burdaki üyelerde konularda fake olabilir.Buraya herkes kolaylıkla üye olabilir, sitede konular yada kişiler fake olamaz diye bir garanti vermiyor.Benim fikrim,forumlarda gerçekten insanların psikolojisini kötü etkileyen,bazı değerleri altüst eden konular kapatılmalı ,hatta site geçmişinden silinmeli,ancak sırf fakemi ,yada sosyal deneymi diye toplumu olumlu etkileyebilecek konular kapatılmamalı.Bu konu için yapmıyorum bu yorumu sadece site genelinde sıkça karşılaştığım için bunları yazmak istedim.Ayrıca merak ettiğim bir konu daha varki bu en önemlisi site yöneticilerinin evimizin adresine kadar bulabileceği, bilgileri alabileceği v.s. Hayır benmi kaçırdım bu konuyu yoksa siteye üye olurken bunları yaparız diye izin isteniyormu?Burası sadece insanların birşeyler paylaşacağı sanal bir ortam değilmi? Burda suç işlenecek bir durum olursa kişilere ve adreslerine ulaşmakta polise ve savcılığa düşmezmi?Site yönetimi kişilerin tüm özel bilgilerine ulaşarak siber suç işlemiş olmuyormu? @Mune
kesinlikle katılıyorum

Öyleyse ben de üzülürüm.
Konu sahibi ,arkadaşı olmadığı için buraya yazıyordu akil alacağı kimse olmadığı için...fake dedi 2,3 kişi diye kadının tek dertleşebilecegi yeri de elinden aldılar.bravo

Arkadaşlar fake falan değil biz iletişim kurduk kendisiyle ama kimsem yok deyip burdan bişeyler umarken böyle olması oldukça canını sıktı tabiki geri dönüp kime neyi ispatlayacak fake diyen arkadaşlar bi oh çeksin şimdi

Arkadaşlar fake falan değil biz iletişim kurduk kendisiyle ama kimsem yok deyip burdan bişeyler umarken böyle olması oldukça canını sıktı tabiki geri dönüp kime neyi ispatlayacak fake diyen arkadaşlar bi oh çeksin şimdi
Instadan mı ekledi yoksa faceden mi? Yoksa tel mi verdi? Fake olmadığını nasıl anladınız? Ha bunları kim çıkacağı belli olmayan bir üyeye verip, hukuksal koruma sağlayan bir siteye vermemesi benim için çok saçma. O kadar hakarete, bedduaya alınmadı da banlanmaya mı küsmüş? Kesin öyledir.

Gerçekten anlayamıyorum , sahte olduğundan şüphelenen üyelerin olması neden bu kadar rahatsız etti , ki ben daha evvel de dedim konunun gerçekliğine inanıyordum . Gelir diye bekliyordum . Kazen e bir alo diyecek sadece bu . Nedir yani . Onun icin burda sayfalarca yorum yazan , yorum yazmayıp konuyu sessizce takip ederek hayırlısı olsun diye dua eden insanlara gelişmeleri aktarmalı . Bu kadar zor olmamalı . Alınganlık yapmaya ne gerek var . Bu sahte hesap muammasını yaşayan ilk değil , son kişi de olmayacak .
Bunalımlı dönemlerinde olsa bu tavrını bir nebze anlayabilirim ama su anda heyecanlı ve umutlu bir süreçte o nedenle biz ona inananlarda da şüphe uyandirmaya başladı bu tavrı .
Ezgi değiştim diyordun hani , yoksa yine ufacık bir sorunda basıp gitmeye devam mı ?

telefonla arama olayını ilk duyduğumda garipsedim, sonra pro kart almak için herbişeylerimi koşa koşa siteye yazdığım geldi aklıma :KK70::KK70::KK70:ilk pro kart alanlardanım (sene 2009 muydu?), senelerdir telefonum tc kimliğim site yönetiminde var evet. :KK56: hatta adres bile var, eve postaladılardı çünkü :KK1:

ezgi dışardan okuyorsan sorun olmaz aramanda. olsa senelerdir bize olurdu valla bak.
ramazan günü bizi kandırdıysan da yapcak bişey yok, bizim inanasımız varmış. :kahve:

Instadan mı ekledi yoksa faceden mi? Yoksa tel mi verdi? Fake olmadığını nasıl anladınız? Ha bunları kim çıkacağı belli olmayan bir üyeye verip, hukuksal koruma sağlayan bir siteye vermemesi benim için çok saçma. O kadar hakarete, bedduaya alınmadı da banlanmaya mı küsmüş? Kesin öyledir.
:işsiz::işsiz::işsiz:

Ezgi bu kadar insanı merakta bırakma. Konun fake değilse -ki bence değil- bunu ispatla bitsin. Merak ediyoruz. Senin için o kadar yorum yazan yardımcı olmaya çalışan insan varken bu çok da zor olmasa gerek.

Ezgi kendisi burda değil, savunamaz, hiç bir şey diyemez, buradan fake ilan olunmuş. Kim ispatlamış acaba fake olduğunu? Hukukta bile aksi ispatlanana kadar herkes masumdur denir. Bazı üyeler yargısız infaz yapıyor. Telefonla aramamak fake göstergesi değil, olmamalı. Aramak ve ya aramamak herkesin kendi tercihi. Suçlayan üyelere sesleniyorum. Kimse suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir, hele ki esaslı bir şüphe de yoktur. Tamam inanmayabilirsiniz, kendi görüşünüz, saygı duyarım. Ama lütfen siz de diğerlerine saygı duyun. Saçmaymış, kim olduğu belirsiz üyelermiş, hiç hoş değil.

Kaldı ki, iletişim kurduğu üyeleri de telefonla aramamış, sosyal mecradan eklememiş, KK dan özel mesaj yazmış sadece. Siz fake olduğuna nasıl inandıysanız, biz de o şekilde inanmadık işte. Olağan bir konudur, hayatta böyle şeyler çok olur. Bilim-kurgu senaryosu yazmıyor ki burada. Ben Ezgiyi tanımam. Ama kim olursa olsun bir insanın bu kadar üzerine gidilmesini kabul edemem. Sitede birkaç üye sahtekar çıkmış diye, herkesi potansiyel sahtekar olarak görmeyi doğru bulmuyorum. Lütfen kırıcı olmayın.

Yahu niye bosanmak aklimdan bile gecmezken boyle seyler dusuneyim. Kafam da celiski yok. Ezgi hata yapmis zaten esim bu hatayi bana yapmasin tabiki. Yapsin diye dua edersen beddua oluyor. Ama esim bunu yaparsa da affedebilirim bana gore asla affedilmeyecek bir sey degil diyorum. Affedebilirim demek gelsin yapsin canim terkedilmek istiyor demek degil asil sen anlamiyorsun. Neyse bana lutfen cevap yazma senin yuzunden banlanmak istemiyorum istedigin duayi bedduayi edebilirsin tekrar sozyluyorum bana hicbir sey olmaz. :KK66:
Ya bu jewels karisi herseye muhalefet haddi olmayan bosver kendisi on numara ya

Back