Boşanma ve Pişmanlık

Ciddi ciddi konunun sosyal deney oldugunu dusunmeye basladim. Biz konu sahibini kendisinden daha cok savunduk

Valla bu konuda katiliyorum. :)) haksiz bile olsam dellenmistim simdiye. Garip geldi bu kadar sakin kalmak.
Sosyal deney mi bilmem de ben de olsam dellenmiştim şimdiye haksiz bile olsam.Bana da garip geldi çok sakin kalmasi.

Ezgi yarın geliyor değilmi:) umarım sohbet etme fırsatı bulursun hatta ara sor geliyormusun diye iyi yolculaklar dile:)

Yarın geliyor ama çarşamba konuşmayı düşünüyorum. Aramıyim : ) anlar neler döndüğünü : )

Maddi durumunu bende bilemiyorum çokda umursamıyorum çünkü paranın artık bir önemi yok benim için...

Sosyal deney mi bilmem de ben de olsam dellenmiştim şimdiye haksiz bile olsam.Bana da garip geldi çok sakin kalmasi.

Burda kimseye saygısızlık edemem herkes fikrini söylüyor, doğru veya yanlış hepsine saygı duyuyorum. üzüldüğüm yorumlar oldu ama önemli değil. Eski ben olsaydı belki kızardım belki kavga ederdim ama artık değiştiğimi düşünüyorum. keşke daha önce yazsaydım buraya, yorum ve eleştirilerin tamamının bana katkıda bulunduğunu düşünüyorum.

bugün psikologla 2 saate yakın görüştüm. kadın beni hep dinledi bazı sorular sordu ve onları cevapladım. eşim, evlilik yada boşanmakla ilgili konuşmadık, hep benimle ilgili sorular sordu ve benim duygu ve düşüncelerimi öğrenmek istedi. daha önce benim gibi değişen insanlarla karşılaştığını ve çalıştığını söyledi. psikolog bana güven verdi ve çok pozitif duygularla çıktım odadan.

yarına aynı saate randevu verdi...

Size üzülmedim de eşinize içim ezildi. Bunları hiç hak etmemiş ve bir insana bu şekilde davrandıysanız sanırım gururu dolayısıyla da geri dönmez.

Arkadaşın hatası var ama bu kadar sert dille eleştirmeye gerek yok.. Düşmez kalkmaz bir Allah..
Her şey insanlar için,beşer şaşar demişler.
Ki Allah hatasını anlayıp tövbe edenleri affediyorken biz insanlar kim oluyoruz ?
Ben gayet samimi olduğuna ve hatasını anladığına inanıyorum,ve inşallah eşi de olumlu bir dönüş yapar ve bundan sonra mutlu olurlar diyorum..
Evliyim,ve şuan boşanma aşamasındayım. Hataların çoğu benden kaynaklı olan, ama eşimin konu sahibinin eşi kadar iyi olmadığı bir evlilik benimki..
25 gündür ailemdeyim, kendinin hatasını görmeden o kadar büyük konuştu ki, ne ailesi ne kendisinden ses yok..
Mesela konu sahibinin kv-kp defalarca aramış bizde böyle birşey yok,insan olayı oğlundan dinler ama bir de der ki;karşı taraf ne diyor onlardan dinleyelim.. yok..
Mesela konu sahibinin eşi terapiste gitmeyi vs. herşeyi denemiş,eşimde hiçbiri yok.. hattımı kırdım attım,ama ulaşmak isteyen her yerden ulaşır,evimi köyümü biliyor.
Eşim evlendikten sonra çabalamayı bıraktı,benimle uğraşamayacağını söyledi artık.
1 ay sonra dava açacağım,bekliyorum..
Benim de çok hatam oldu ama şu noktada arayıp sorulamayacak bu kadar gurur yapacak bir şey yapmadım ben..
Hakkımda hayırlısı.
Konu sahibi birleşirseniz lütfen eşinizin kıymetini bilin.

Senin konunda keza benziyor aslında ezgi gibi 2 sene sonunda çok pişman olacaksın bence şu zamanda eşinin kıymetini sen bilde barışmaya çalış

Senin konunda keza benziyor aslında ezgi gibi 2 sene sonunda çok pişman olacaksın bence şu zamanda eşinin kıymetini sen bilde barışmaya çalış

Benim eşim ezginin eşi gibi davranmıyor şu durumda. 25 gündür nasıl durabilir insan..
Eşim tekrar diyalog kurma gibi bir düşüncesi hiç yok, ne ailesinin ne kendinin..
Çok üzülüyorum ama yapacağım birşey yok.
O da ailesinde kalıyor,bugün kendi evimize gittim, eşya almak için . O da birkaç parça eşyasını almış, bayramdan sonra tamamını alacak eşyalarının ve evi boşaltacak sanırım.

Sen adım atsan onarmaya çalışalım desen suçlayıcı olmadan herkes kendi özeleştirisini yapsa.sen aile danışmanına terapiste gidelim desen.tabii sorunlarınızı aranızda geçenleri bilmeden konuşuyorum.zaman ve ayrılık bir kere araya girdi mi herşeye yeniden başlamak zor olabiliyor

Bitti boşanalım dedim öfkeme yenilerek önceden vaz geçmezdi benden,hemen kabul etti...
Beni rahatsız etme dedi.. üzülüyorum,Allah ım dan yardım diliyorum bu mübarek günlerde..

Bitti boşanalım dedim öfkeme yenilerek önceden vaz geçmezdi benden,hemen kabul etti...
Beni rahatsız etme dedi.. üzülüyorum,Allah ım dan yardım diliyorum bu mübarek günlerde..
Şimdi boşanalım diyen sen olduğun için senin onarmanı bekliyordur.sürekli boşanma teklifinde bulunuyorsan çok sıkılmış olabilir ya da cezalandırmak istiyor olabilir.pişmanlıklar keşkeler yaşamamak için bence yuvan için savaşmalısın.sediğim gibi çözülemeyecek yapamayacağınız sorunlar yoksa gururu bi tarafa bırak adımlar at.birde şunu düşün ne seni nutlu eder.boşanmak mutlu olmanı sağlayacak mı yoksa daha çok acı mı çekeceksin

Evlendikten sonra değişti eşim, bana olan tahammülü azaldı. En ufak tartışmada sesini yükseltip,psikolojik şiddete başvurdu. Bunları yapma nedeni de mesela yüzüm gülmüyorsa bu sorun oldu. gün içinde ben onu aramazdım bu sorun oldu, istediği ilgiyi görmediyse bu sorun oldu.. büyük bir hatam olmdığı halde huzursuzluk çıkıyordu. O zamanlar çok mutsuzdum, ama şimdi de üzgün hissediyorum. hele bir de bugün eve gidince

Allah yardımcın olsun büyük bir problem yoksa eşini ara derim herkes sorun yaşar evliliği bitirmek kolay değil

Karşılıklı konuşmadan ayrılmak olurmu?? Evlilik bumu sende eşine karşı çok bencillik yapmışsın zamanında ezginin yaptığı gibi normal davrandığında eşinin davranışlarını dahi bilmiyorsun zaman geçtikçe pişmanlığın artacak hala kendinden ödün vermiyorsun ara konuşun biteceksede öyle bitsin

Dün eve gittim, o evden en son çıktığımda yani ayrılmak gibi bir durum yokken daha tüm çamaşırları yıkamıştım, ve çamaşır askısına asmıştım. O da kendine birkaç parça kıyafet almış , ve afedersiniz tüm iç çamaşırlarını öylece toplayıp çekmecesine koymuş . Aklıma şu geldi, ben eşyalarımı ailemle toplamaya gidersem felan onlar görmesin ayıp olur diye düşünmüştür diye düşündüm.. yani o kada inçe düşünmüş, ve o da tamamen bitirdi kafasında artık. Eminim..

Senin konularına az önce bir göz attım,sevmeden evlendim demişsin,o beni seviyordu ,o büyük aşka ne oldu demişsin.Madem sevmiyordun,ayrılman iyi olmuş diyeceğim,ama şimdi de üzülüyorsun.Yazık etmişsin canım ya.
Fazla naz aşık usandırır diye bir kelimeyi hiç duymadın mı?
Adamın sevgisi varmış evet,ama bir sarmaşık,ya da bir salatalık fidesi,büyürken sağda solda tutunacak bir şey arar kıvır kıvır uzanarak.Bulamadığında düşer,yerde meyveleri kurda böceğe yem olur.Eşine sevgisinin tutunacağı bir dal olsaydın keşke...

Evet.. haklısınız, sevmeden evlendim ama şuan içimde büyük bir sevgi var. Ve o bunu hiç bilmeyecek..
Bir anlık öfke ile bitti dedim, ve karşılığında adım atacağım tüm yolların kapandığı şeyler duydum. Bu sevgiyi yenmem gerek.
Şuan bana gelip, ben senden ayrılmam, bitemez dese...
Bu hayatı ömrümün sonuna kadar ona adarım, bu ayrılık bana ders olmuş olur.. ama gelmez, bitirdi beni .. benim kadar canı yansa Eminim duramazdı..
Bu günler geçip hayata tekrar tutunabilir miyim hiç bilmiyorum

Bişeyler varmı yokmu bilemiyorum. sizce belli edermi bir şekilde?
Ailesinin tutumunu bilmiyorum : ( onlarıda zamanında reddettiğim için bana kırgın kızgın olabilirler, inşallah karşı çıkmazlar
en iyi siz tanırsınız eşinizi
çok gururlu bir adamsa belli etmez hemen yumuşamaz
içinde varsa bişeyler tabiri caizse süründürme politikasına gider

nasıldı evliyken tartışınca kin tutar mıydı? bide size tekrar güvenmesi kolay olur mu ki?
hani pire için yorgan yakmayacağınızın garantisini vermeniz lazım

Onunla bir şekilde konuşmalısın.Belki mutsuz olduğun yerler vardı seninde.
Ama bil ki evlilikte mutluluk, sanıldığı gibi içinde yıkandığın havuzdaki su kadar bol değil.Fakat en az 5 10 mlsine yüzlerce tl verdiğin ve bol kullanmaya kıyamayıp azar azar cildine sürdüğün krem kadar kıymetli.

Konuşmamızın yolu yokki, lanet olsun hattımı Yok ettim, belki bana bir mesaj yazar mıydı diyorum, sonra da annemin numarasını biliyor, kardeşimin biliyor onlardan da ulaşır ulaşmak isteyen diyorum..
Ailesine de demiştir zaten tamam artık bitti diye, onlar da o yüzden bu kadar kayıtsız kalıyorlar belki.. mutsuz olduğum noktalar çoktu bu evlilikte, ama aklıma gelen sadece onun bana ilgili şefkatli davranışları o zaman beni çok kıran hiçbir şey gelmiyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…