• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Evet arkadaşıyla görüştüm ve yemin verdirdim aramızda kalacak diye. Niyetimi ve düşüncelerimi anlattım, sordum kimse barmı hayatında diye. eşimin hayatında kimse olmamış yokmuş, gecelik ilişkisi olmuştur belki onu bilmem dedi. ezgi sen evi terkettiğin zaman çok kötü gittin, onuru çok kırdın. haftalarca kendine gelemedi. birde boşanma sırasında canına okudun çocuğun dedi.
yaptığım yanlışları ve pişmanlıklardan bahsettim, arkadaşı artık bunlar için çok geç olduğunu, eşimin kesin olarak beni reddedeceğini düşündüğünü söyledi.
nolur bir konuş fikrini öğren dedim. tamam dedi şehre dönünce konuşacağını söyledi arkadaşı. bakalım ondan haber bekliyeceğim.
durum böyle yani : (
Ezgicim sana bir de sorum olacak tekrar bir araya geldiğinizde acaba gecelik ilişkileri oldu mu ne yaptı bu adam diye kendini tekrar soğutabilirsin. Bence iyi düşün çünkü bu yeni tanıdığın biri değil. Eski eşin "benden sonra" hesabı olabiliyor bazen.

Bak dana hala mesaf atması seni önemsediği bağlarını koparmadığını gösterir. Neden mesaj attı peki anlamadım pek ama sevindim

mesaj şu şekilde: günaydın. 15-20 haz arası mardin dargeçitte şantiyede olacağım, efe'yi 21 yada 22sinde alırım.

yani çocuğu bir müddet alamayacağını belirtmek için atmış mesajı.

Ben konu sahibinin esimi seviyormusum, cok ozledim gibi ifadelerini goremedim

Sadece esim bana karismazdi ev islerini yapardi falan demis

Bence simdi de anne evinden kacis.olarak görüyor esini.
Adamın da dengesini bozmayin zaten bi kere hayati alt ust olmuş

birkaç yerde yazmıştım...

Ezgicim sana bir de sorum olacak tekrar bir araya geldiğinizde acaba gecelik ilişkileri oldu mu ne yaptı bu adam diye kendini tekrar soğutabilirsin. Bence iyi düşün çünkü bu yeni tanıdığın biri değil. Eski eşin "benden sonra" hesabı olabiliyor bazen.

kendimi geçmişi silmeye motive etmeliyim yoksa ne bugünü nede yarını yaşayabiliriz, yine zehir olur herşey. yaptığını söylerse asla kızmam geçmişe mazi der geçerim

Bu konu gözümde gerçekliğini kaybetmeye başladı.Belki sitede boşanmayı destekleme eğilimine karşı olarak açıldı.Boşanmanın iyi bir son değil,zorluk ve pişmanlıkların başlangıcı olduğuna dikkat çekmek için,bilemiyorum.Şu an böyle düşünüyorum.
Kimbilir,öyleyse bile, belki de iyi oldu.Madalyonun diğer tarafını çevirmiş ve farklı açıdan bakmış olduk böylece...

Bu konu gözümde gerçekliğini kaybetmeye başladı.Belki sitede boşanmayı destekleme eğilimine karşı olarak açıldı.Boşanmanın iyi bir son değil,zorluk ve pişmanlıkların başlangıcı olduğuna dikkat çekmek için,bilemiyorum.Şu an böyle düşünüyorum.
Kimbilir,öyleyse bile, belki de iyi oldu.Madalyonun diğer tarafını çevirmiş ve farklı açıdan bakmış olduk böylece...

böyle düşünmenize üzüldüm. derdim gerçekten çok büyük en azından benim için öyle. yardım bulmak için buraya yazdım başka hiçbir amacım yoktu.

dilerseniz yazmam bir daha : (

Lütfen öyle dua etmeyin : ( inanın değiştim ve hatalarımdan ders çıkardım eskisi gibi olmam artık
Hataları elbet oldu, çok büyük şeyler değildi. ben onun hatalarını hep büyüttüm, idare etmedim : (
Biraz kasti birazda annemin dolduruşu : ( yapma kızım kocan yapsın derdi benimde işime gelirdi : (
İnanın bilmiyorum, o yüz verdi ben astarını istedim, maddi sıkıntılar derken çok bunaldım.
Aklımda kesinlikle biri yoktu. özgürdümde, eşim asla kısıtlamadı beni. annemin dolduruşu oldu ama.
Herşeye yardım ederdi. işten kaçtığını hatırlamıyorum. hatta hamileyken evde hiç iş yapmadım, herşeyi eşim yapardı
Konuda kadınlar külübünde ,konu sahibinin şahsında erkekler göklere çıkarılıyor,konu sahibinin şahsında kadınlar yeriliyor bence.Bir katilde bile savunma içgüdüsü vardır,yaptım ama şundan der,haksızlığını bile bile...
Konuya artık inanmıyorum ve Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nin incelemesini rica ediyorum:işsiz:

Konuda kadınlar külübünde ,konu sahibinin şahsında erkekler göklere çıkarılıyor,konu sahibinin şahsında kadınlar yeriliyor bence.Bir katilde bile savunma içgüdüsü vardır,yaptım ama şundan der,haksızlığını bile bile...
Konuya artık inanmıyorum ve Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nin incelemesini rica ediyorum:işsiz:

Bircok yerde eski esinin hatalarindan bahsetti oysa ki. Ancak o hatalarin bosanmak icin yeterli olmadigini dusundugunu soyledi. Oralari okumadiniz mo?

böyle düşünmenize üzüldüm. derdim gerçekten çok büyük en azından benim için öyle. yardım bulmak için buraya yazdım başka hiçbir amacım yoktu.

dilerseniz yazmam bir daha : (
Ben sizi hiç desteklemiyorum ama kişilerin kararına göre yazıp yazmayacak değilsiniz. İçinizden geldiği gibi yazın izin alacak değilsiniz kimseden.

Zaten o cümle böyle bir cevap içindi:KK66:
Bilmiyorum Denizinyosunkokusu, cevap çok garip geldi bana da ama yazmak istedim çünkü konu fake tartışmalarında bezdim artık. Siz yönetime bildirdiniz gereken yapılır. Umarım konu sayfalarca fake mi değil mi diye uzamaz yine.

Bilmiyorum Denizinyosunkokusu, cevap çok garip geldi bana da ama yazmak istedim çünkü konu fake tartışmalarında bezdim artık. Siz yönetime bildirdiniz gereken yapılır. Umarım konu sayfalarca fake mi değil mi diye uzamaz yine.
İnşallah canım,ama mune hep söylüyor,şüpheniz varsa bildirin,biz hepsini göremeyebiliriz diye.Bende de kuşku oluştu,gerisi onlara kalmış.

Erkekler değil eşimi göklere çıkarıyorum, başka konularda yaptığım yorumlarada bakabilirsiniz.
kadınlarıda yermiyorum kendi yaptığım berbat hatalardan ve bu hataların doğurduğu sonuçlardan bahsediyorum. Hataları ben yaptım cefasınıda ben çekiyorum. hiç arkadaşım dostum olmadığı için, nasıl hareket edeceğimi bilmediğim için ve akıl alabileceğim tek kişinin (annemin) ben karışmıyorum demesinden dolayı buraya yazmaya karar verdim.

Çok güzel tavsiyelerde bulunanlar oldu bana çok kızanlarda, hepsine sonsuz saygı duyuyorum ve iyikide buraya yazmışım diyorum. ergeç eşimle konuşmayı düşünüyordum ama kk kızlarından aldığım tavsiyelerle daha dikkatli konuşmayı planladım eşimle. buraya yazmasam paldır küldür konuşur belki herşeyi iyice çıkmaza sokardım. şu son bir haftada bana neler kattınız anlatamam, bazı kızlar çok güzel şeyler yazdı, içim umutla doldu. bazı kızlar hatalarımı tokat gibi yüzüme vurdu ve iyide oldu. hepinize teşekkür ederim

kızlardan biri yazmıştı kim hatırlamıyorum, siz bir aydınlanma yaşamışsınız diye. belki yaşadığım aydınlanma değildi, sadece boşanma konusu soğuduktan sonra kendi kendime kalınca yaptığım hataların büyüklüğünü farkettim. kendimi sorgular oldum. ozamanlar sürekli eşimi suçladım ben, soranlara onun kabahati onun yüzünden boşandık dedim, hep kendime yalan söylemişim bunu farkettim. asosyal olmanın çevreden farklı fikir duymamanın ne kadar yanlış olduğunu farkettim. yaptığım bencillikleri farkettim kızlar ve ben çok pişman ve üzgünüm.

içimde ne fırtınalar kopuyor anlatamam, eşimi ve yuvamı geri istiyorum ben, yaptığım hatayı düzeltmek istiyorum.

ve son olarak ne ben sahteyim nede yaşadığım sıkıntılar.

Ne diyelim hayırlısı,nasıl açılmayı düşünüyorsun peki?bir de reddedilme olasılığı var mı sence?

ilk konuşmada havadan sudan konuşmayı düşünüyorum, iş çıkışı parkta konuşmak istiyorum. heyecanımı yenmem lazım, çok heyecanlıyım. reddedilme olasılığı olabilir tabi. burda çoğu kızında belirttiği gibi belki eşim ne yapmaya çalıştığımı anlayıp benimle konuşmayacak, bilmiyorum. inşallah güzel olacak

Back