Bazı yorumlar çok acımasız... Ezgi konuyu değişik açıp 2 yıl önce eşimden boşandım, sebep para konusunda sorumsuzluğu, arkadaşları ile zaman geçirip benimle ilgilenmemesi falan, ama şimdi oğlum babasız büyümesin diye onunla barışmak istiyorum yazsa, eminim bir çok insan sorumsuz, ilgisiz kocayı ne yapacaksın der, barışmamasını tembihlerdi. Böylelikle, Ezgi boşanmasının eşinin hatası olduğunu düşünür, kendini haklı bulmaya devam ederdi.
Oysa ki, kadın açık yürekle yanlışlarını itiraf etmiş. Narsist biri egosunun böyle zedelenmesini, bu kadar insan tarafından taşlanmayı kabul edemez, çoktan konuyu kapatırdı. Vicdan azabı cezaların en ağırıdır ve Ezgi şu an bunu yaşıyor. Tamam, psikolojik destek alması şart. Belki de, etraflıca düşündüğü zaman istediğinin barışmak değil, affedilmek olduğunu anlayacakdır. Belki suçluluk duygusu ile barışırsa hatalarını tamir edeceğini, günahını ödeyeceğini düşünüyordur.
Evet, eğer herşey anlattığı gibiyse, Ezgi eski eşinin hakkına girmiş, hem de çok. Bu yüzden içtenlikle özür dilemesi, aff beklemesi şart. Zaten kendisi de ilk önce barışma konusu açmayacakmış, onu kırdığı için özür dileyecekmiş. Gerisi karşı tarafa kalmış. Eski eşi onu buradakı herkesden daha iyi tanıyor, gerçek değişimin olup olmamasına karar verebilecek olgunluktadır. Yazdığı kadar efendi bir insansa, barışmasa bile, çocuğunun annesi diye affeder, şahsi fikrim böyle. İnşallah affetmez gibi yorum yapanları anlayamıyorum. İnsan bir günah işlediği zaman özür dileyip affedilmek varken, ömür boyu bu günahın altında ezilmesi mi lazım yani.