- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
-
- Konu Sahibi M I N E R V A
Aa nasıl yani?Konu sahibi youtube’a çıkmış
Normal mi bu yahu ? Millet iyice sacmaladiAynen ben de gördüm o videoyu, bir derdim var topiğinde de paylaşmış biri.
Sanki kendi çok matah bir iş yapar gibi bir de buradaki yorumları, konuları yorumlamış. Bilirkişi gibi gördü herhalde kendini. Tam dinleyemedim ne dediğini de bilmiyorum ama saçma sapan bir davranış gibi geldi.
Popüler Konu - Bir Derdim Var - BDV
Yaz mevsimini seviyorum, güneşi görmek, cırcır böceklerini duymak, kavurucu bile olsa havanın sıcak olması mutlu ediyor ama sıcaklar bastırınca bizimkilerin sıcak yemek yememesi sorun oluyor, anacım ben size her dakika soğuk yemeği nasıl üreteyim🤣 Zaten normalde de yemek büyük sıkıntı, yaz...www.kadinlarkulubu.com
Burada en son mesajda yazmış arkadaş linki
Siz de yazıya tam olarak göz atarsanız bilmem kaç yıllık evlilikte daha 2-3 gündür farkedilmis bir durum. Yani bu adam yıllardır şizofren ve hiç bir tedaviye cevap vermiyor değil. 2.gunde gidilecekse evlenmenin ne manası var? Kaldı ki çocuğunuz da çıksa camii avlusuna mi bırakacaksınız?şizofreni hastalarının aile bireylerini öldürme haberlerine göz atın isterseniz...karşı blokta eşine deli gibi aşık olan komşumuz ki okumuş etmiş kariyerli adam, eşini balkondan attı. Sonuç olarak kadın vefat etti . Sebep ne? "Eşim beni aldatıyor, içimdeki ses onu öldürmemi söyledi sürekli aldattığı kulağıma fısıldanıyordu". Bu kadın veya çocukları da böyle mi olsun? Adam tedavi olmuyor.
bakın evli değilim ancak evli olsaydım çoğum olsaydı evleri ayırmadan önce tedavi için uğraşırdım ki konu sahibesi de uğraşmış. Ancak eşi reddediyor, evde kendi kendine konuşuyor ve çocuklardan 1 tanesi bunun farkında. Ne kadar travmatik... Çocuğum olmasaydı epey çabalardım, ancak gecenin bi' yarısı boğazımı sıkabilecek ya da kafama sıkabilecek potansiyelde olan hastalığın atak dönemi ne zaman gelir bilemeyiz sorun yokken bir anda gözü dönebilir arkamdan ne iyi oldu uğraştı mı derler acaba cenazemde?Siz de yazıya tam olarak göz atarsanız bilmem kaç yıllık evlilikte daha 2-3 gündür farkedilmis bir durum. Yani bu adam yıllardır şizofren ve hiç bir tedaviye cevap vermiyor değil. 2.gunde gidilecekse evlenmenin ne manası var? Kaldı ki çocuğunuz da çıksa camii avlusuna mi bırakacaksınız?
Hastalık bu ve tedavi ile gayetde neredeyse normal bir hayata dönüyorlar.
Birazcık vicdanlı olup konu sahibini doğruya yonlendirmelisiniz. Kimse hayatta neyi tecrübe edeceğini bilemez, gerçekten bu durumda olsanız eşinizi birakirmiydiniz? Hiç mi savamazdiniz? Hiç mi 2 çocuğun yuvası için mücadele etmezdiniz? Kocanızi bırakıp giderseniz akıl sağlığını tamamen yitirecegi gerçeğiyle nasıl baş ederdiniz?
Lütfen konu sahibi şuan 4 kişiyi çok derinden etkileyecek bir kararı 2 günde vermeye çalışıyor ve bunu yaparken buradan aldığı destekle vicdanını susturuyor. Yapmayin.
Konu da zaten çok eskiymis ve hortlamış ben de boşuna yorum yaptım
Umarım herşey güzel olmuştur haklarında.
Nerden anladiniz eski oldugunu ?Konu da zaten çok eskiymis ve hortlamış ben de boşuna yorum yaptım
konu sahibesinin üyelik tarihi o , konu yeni açılmış. Umarız düzelir her şey.Konu da zaten çok eskiymis ve hortlamış ben de boşuna yorum yaptım
Nasıl yani konumu, youtube kanalında mı video olarak mı yorumlamışlar.Youtube’da bir kanal var kadın kadınlar kulübünün bdv bölümündeki konuları okuyup yorum yazanları yorumlamış. O konular içinde bu konuda var görünce hatırladım.
Ne yaptiniz pedegoga gittiniz miNasıl yani konumu, youtube kanalında mı video olarak mı yorumlamışlar.Hangi akla ya, hangi akla hizmet. O ladar tedirgin açtım ben bu konuyu.
Bir derdim var da video paylasilmis zaten kazen in açtigi konu başta olan BDVMerhaba, bu hafta o ladar hararetliydi ki foruma uğrayamadım. Bayağı şeyler oldu. Tedaviye ikna ettik. Açık açık yazmayı isterdim ama konu youtubeda yayımlanmış gibi bir cevap gördüm. Birisi o videonun linkini özelden atabilir mi? Her kim yaptıysa, hayatımda ilk defa beddua ediyorum. Dilerim bin beter dertler gelir şu hayatta başına.
Canım gittik, orası ayrı ama şu youtube videosu beni çok tedirgin etti. Linki bilen varsa bana atabilir mi? Ayrıca şikayet edersenizde videoyu sevinirim. Konu ile ilgili detaylara girip daha fazla ifşalanmak istemiyorum.Ne yaptiniz pedegoga gittiniz mi
Youtube videosunu şikayet edilse kaldirilir mi acaba ?
Burdan arkadaşlarda bizlerde sikayet edelim videoyu olmazsa
Kişisel haklarla ilgili kanunu mevzu ederek yazı yazın kanal sahibine. Rumuz alın ama. Adınızla almayın hesapCanım gittik, orası ayrı ama şu youtube videosu beni çok tedirgin etti. Linki bilen varsa bana atabilir mi? Ayrıca şikayet edersenizde videoyu sevinirim. Konu ile ilgili detaylara girip daha fazla ifşalanmak istemiyorum.
Video kk dan silinmis canimCanım gittik, orası ayrı ama şu youtube videosu beni çok tedirgin etti. Linki bilen varsa bana atabilir mi? Ayrıca şikayet edersenizde videoyu sevinirim. Konu ile ilgili detaylara girip daha fazla ifşalanmak istemiyorum.
Canım linkini atar mısın o videonun? Boğazına çökeceğim onu yapanın.Konu sahibi youtube’a çıkmış
Nasıl yani konumu, youtube kanalında mı video olarak mı yorumlamışlar.Hangi akla ya, hangi akla hizmet. O ladar tedirgin açtım ben bu konuyu.