- 20 Temmuz 2019
- 1.477
- 2.668
- 37
-
- Konu Sahibi M I N E R V A
Neyle dalga geçtiklerini de anlamıyorum. Kadının kadına destek olması,el birliği ile dert yükünü hafifletmesi ve akıl alması neden kötü yani? Sorsan kadın dayanışması isterler. İnsanları ötekileştirmek,hiçbir şeyi beğenmemek yeni moda sanırım. Çoğu konuya da burda yapılan yorumlarla paralel yorumlar yapmış yani gayet zekice yorumlar geldiğini kabul etmiş ama dalga geçmeyi de elden bırakmamış.Evet tabii herkese açık onun bilincindeyiz ama dalga geçer gibi özellikle de "ifşadan çekiniyorum" diyen bir kadının yazdıkları da okunmaz yani, bir kadın bir kadına bunu yapmamalı en azından. Dalga geçer gibi yorumlar da var altında.
Neyle dalga geçtiklerini de anlamıyorum. Kadının kadına destek olması,el birliği ile dert yükünü hafifletmesi ve akıl alması neden kötü yani? Sorsan kadın dayanışması isterler. İnsanları ötekileştirmek,hiçbir şeyi beğenmemek yeni moda sanırım. Çoğu konuya da burda yapılan yorumlarla paralel yorumlar yapmış yani gayet zekice yorumlar geldiğini kabul etmiş ama dalga geçmeyi de elden bırakmamış.
Youtube da birisi burda ki konularla ilgili yorum yapmiş hatta dalga geçmisKimden ne videosnudan bahsettiniz
youtube kk kulübü bdvyaz çıkıyor 40 dk bir videoNerede bu link ?
Üst yorumlarda yazmışlar.Nerden anladiniz eski oldugunu ?
Konu yeni halbuki
Astoria nin konuları da var hatta dalga geçerek yorum yapmış kadın..
tanıdık birileri görse videoyu ifsalanir herkes..
bu nasıl hadsizlik yahu..
Uğraşmaktan kastınız 2-3 gün mü? İnanın ben hiç samimi olmadığım öylesine bir tanıdık için bile bu kadar süre ugrasabilirim.bakın evli değilim ancak evli olsaydım çoğum olsaydı evleri ayırmadan önce tedavi için uğraşırdım ki konu sahibesi de uğraşmış. Ancak eşi reddediyor, evde kendi kendine konuşuyor ve çocuklardan 1 tanesi bunun farkında. Ne kadar travmatik... Çocuğum olmasaydı epey çabalardım, ancak gecenin bi' yarısı boğazımı sıkabilecek ya da kafama sıkabilecek potansiyelde olan hastalığın atak dönemi ne zaman gelir bilemeyiz sorun yokken bir anda gözü dönebilir arkamdan ne iyi oldu uğraştı mı derler acaba cenazemde?
Konu sahibesinin eşi annesinden dolayı hastalığın genetik durumunun farkında ve buna rağmen reddediyor. Neden o da ailesi için doktora gidip bu savaşa destek olmuyor? Konu sahibesine yüklenmek bence çok acımasızca.
Kim dalga geçerek yorum yapmış anlamadım ben.
Astoria nin konuları da var hatta dalga geçerek yorum yapmış kadın..
tanıdık birileri görse videoyu ifsalanir herkes..
bu nasıl hadsizlik yahu..
Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.Kim dalga geçerek yorum yapmış anlamadım ben.
Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.
Neyse hanımlar, o hanımefendiyi tartışmaya gerek yok, kadın savunucusu olsaydı baştan kısır/altın günü kadınları tanımlaması yaparak yüzüne o makyajı yapmazdı, okuyorsa bu yorumu da okusun, hatta bu yorumu kullanabilir izin veriyorum, burası farklı kültür, eğitim, ekonomik güce sahip kadınların olduğu bir platform, siz onları ister kısır günü kadınları olarak nitelendirin ister altın günü kadınları olarak, bu platformda açılmış konuları kendinize malzeme yapmak mı istiyorsunuz ?
O zaman konuları okuyun ve kadınlar neden çevrelerine anlatamıyorlar, neden eşleriyle/partnerleriyle paylaşamıyorlar, neden çevrelerine güvenemiyorlar da hiç tanımadıkları insanlara dertlerini anlatmak zorunda kalıyorlar onu irdeleyin, en azından içi dolu dolu bir kadın savunucusu paylaşımı olur.
Haklısınız , ne diyebilirim ki.Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.
Neyse hanımlar, o hanımefendiyi tartışmaya gerek yok, kadın savunucusu olsaydı baştan kısır/altın günü kadınları tanımlaması yaparak yüzüne o makyajı yapmazdı, okuyorsa bu yorumu da okusun, hatta bu yorumu kullanabilir izin veriyorum, burası farklı kültür, eğitim, ekonomik güce sahip kadınların olduğu bir platform, siz onları ister kısır günü kadınları olarak nitelendirin ister altın günü kadınları olarak, bu platformda açılmış konuları kendinize malzeme yapmak mı istiyorsunuz ?
O zaman konuları okuyun ve kadınlar neden çevrelerine anlatamıyorlar, neden eşleriyle/partnerleriyle paylaşamıyorlar, neden çevrelerine güvenemiyorlar da hiç tanımadıkları insanlara dertlerini anlatmak zorunda kalıyorlar onu irdeleyin, en azından içi dolu dolu bir kadın savunucusu paylaşımı olur.
İzledim tamamını.
Bilemiyorum ya benim algılamamda sorun var, ya kızan üyelerin.
İzlediğim hiçbir dakikada konu sahibiyle dalgası söz konusu değil, bilakis mantıklı cevaplar verip, duruma üzülüyor.
Bizler gibi konu dışı ya da üyeye üstten bakan yorumlara sinirlenip, fikirlerini beyan ediyor.
Çok samimi geldi ve bu konuyla ilgili beyan ettiği fikri de oldukça olumlu.
Saçma cevap yazan üyeler düşünsün:)
Yorumumda düzenleme yaptım.Ben videoyu tamamen izleyemedim, kadının dalga geçip geçmediğini de bilmiyorum, ama dalga malzemesi etmesi hoş değil. Sadece bu site için de söylemiyorum, görebildiğim kadarıyla yine aynı şekilde kısır günü vs tarzında birçok kadınla ilgili video hazırlamış. Yani daha özgün bir içerik bulması kendisi için daha iyi olur :)
Kızdığım şey de bu konu sahibi ifşa olmaktan korktuğunu kaç yerde yazdı, detayları üyelerin ısrarı sonucunda verdi, buna rağmen youtube gibi daha geniş bir platformda bunları okuması oldu.