Boşanma... derin mevzular.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle de çekinerek paylaşmıştı konu sahibi problemi. Umarım büyük sorunlarla karşılaşmaz, umarım tanıyan kimse görmez de anlamaz. Tam izleyemedim hala videoyu.
Ben de tam izleyemedim. İzlemekte istemiyorum. Yorum attım, bildirdim birkaç defa. Ya kadın be, kadın. İnsan hiç demez mi, bu konuyu açan kadının eşinin akli melekeleri yerinde değil. Bir şekilde bu videoya denk gelse o adam... ne için yapıyor insanlar bunu iki etkileşim alayım diye mi?

O kadar duyarsız ki ben de şaştım kaldım. Zaten kimin konusu olursa olsun hoş değil bu şekilde dalga geçer gibi yorumlaması. Sen kimsin de yorumluyorsun, amacın ne, yardımcı olmak değil birşey değil. Ama madem bir konuyu açtın konuşuyorsun, yorumlara da bakmışsın gördüğüm kadarıyla. Bi bak bi beynini kullan, kadın ifşalanmamak için herşeyi anlatamıyorum yazmış, neyini paylaşıyorsun ruh hastası. Sizin kadar sinir oldum resmen.

Ay ne insanlar var, bunun videosunu mu çekmiş. Umarım Editörler videoyu kaldırabilirler. Şikayet edilebilecek bir link de göremedim. İnsanların zeka seviyesi ne kadar düşük, bir de izleyip yorum yazmışlar çok matah bir şey gibi.

Video da sağ üst köşede üç noktaya basıp "bildir " i seçip şikayet edebilirsiniz
Ben şikayet ettim

Ben sizi ayrılmamak için ikna etmeyeceğim
Erkek de terk ederdi, kadın niye terk etmesin ki kadının yükü çok daha ağır sorumluluk bakımından, iş, çoçuk ve şizofren bir eş,
Herkesin duygu durum sağlam ve güçlü olmayabiliyor, kararınıza saygı duyuyorum ki
Çoğunluk erkek şizofren hasta ilacı red ediyor, cinsel gücü etkiliyor diye, ömür boyu bunu sıkıntısını mı çekeceksiniz?

Ben de şikayet ettim arkadaşlar, bence herkes etsin sonuçta burası kadınlar için özel bir site, kalkıp YouTube’da paylaşmak ne demek.

Ben de şikayet ettim. Umarım gören herkes şikayet eder ve kaldırılır bu saçma salak video. Bu youtuber denilen zırvaların başka işi gücü yok mu yahu, hepsi mi böyle saçmalıklar çekiyor?

Konuya yazacaktım şu video olayını gördüm inanamıyorum
Bu durumla kim ilgilenir adminlerden.
Bence etiket yapalım bi baksınlar duruma belki yapacakları bişey olur
Hiç hiç hiç hoş değil.

Mune K Kazen

Son düzenleme:

Yorum yapmış video sahibi ilgili kısmı kaldıracağına dair ve özür dilemiş neyseki.
Ama diğer arkadaşların konusu kalmaya devam edecek.

Yorum yapmış video sahibi ilgili kısmı kaldıracağına dair ve özür dilemiş neyseki.
Ama diğer arkadaşların konusu kalmaya devam edecek.

Burası herkese açık herkes yazarken biliyor tüm Türkiye de okuyabilir yazılanları.
Ama yapılan hoş değil.
Neyseki kaldırılmış ama dediğiniz gibi diğer konular kalacak. Belki biri denk gelecek anlayacak falan. İnşallah olmaz öyle bir durum.

Hanımlar,
bahsedilen video için Kadınlar Kulübü gerekli şikayeti yaptı ama sizlerde bireysel şikayetlerde bulunabilirsiniz.
Evet forum ziyaretçilere açık ama özellikle bir kadının popüler olmak için sizlerin konularını hedef alması hoş olmadı, ayrıca başını biraz seyrettim, kısır/altın günü kadınları tabiriyle makyaj yaparak başlıyor, kısır günü kadınları üzerinden youtuber olunmaz, azıcık içerik üretmeli, makyaj stilini değiştirmeli

Evet tabii herkese açık onun bilincindeyiz ama dalga geçer gibi özellikle de "ifşadan çekiniyorum" diyen bir kadının yazdıkları da okunmaz yani, bir kadın bir kadına bunu yapmamalı en azından. Dalga geçer gibi yorumlar da var altında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…