- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
-
- Konu Sahibi M I N E R V A
Öyledir elbette maria’yı ben de çok sever takip ederim ancak youtube daha genel bir platform herkesin görme olasılığı çok yüksek burda ise daha düşük. Yani biri instaya attığım fotomu kafasına göre youtube’da yayınlayıp eleştirse ona da kızarım.İzledim tamamını.
Bilemiyorum ya benim algılamamda sorun var, ya kızan üyelerin.
İzlediğim hiçbir dakikada konu sahibiyle dalgası söz konusu değil, bilakis mantıklı cevaplar verip, duruma üzülüyor.
Bizler gibi konu dışı ya da üyeye üstten bakan yorumlara sinirlenip, fikirlerini beyan ediyor.
Çok samimi geldi ve bu konuyla ilgili beyan ettiği fikri de oldukça olumlu.
Saçma cevap yazan üyeler düşünsün:)
Hatta kk yı bunca sosyal mecra arasında modası geçmiş iken nasıl ayakta kalktığıyla alakalı iyi bir inceleme yapıp, kadın dertleşmesi olarak belirlemiştir.
Adı kısır günü, kahve muhabbeti, reşat altını, şarap sohbeti vs farketmez, kadın dert yumağıdır ve çöz diye eline tutuşturup medet umduğu yine kadındır.
Evinden, ailesinden, eşinden ya da dostundan daha çok güvendiği, fikirlerini benimsediği tanımadığı ama benzerlerinin olduğunu bildiği onbinlerce kadındır.
Yorumumda düzenleme yaptım.
Kısır günü ile ilgili fikrim yukarıda.
Hızlı ayara alıp her saniyesini izledim.
İnanın tek ama tek bir aşağılayıcı, sözlükler gibi özellikle her türlü kültür ve gelir seviyesiyle dalga geçtiği bir içerik değil bu.
İfşa olayına katılamıyorum, bizim buraya yazdığımız her bir kelime tüm dünyaya açık ve bunun bilincindeyiz.
Eşi şizofren olan tek konu sahibi olamayacağı gibi, kk dan youtube da ifşa olabilecek bedbahtlığada inanmıyorum.
İçerik üreticisinin çok da hedef kitlesine uyacak, hayatında tanıyacak, ifşa gerçekleşecek, ölme eşeğim ölme.
Kadını tanımıyorum, konu ile ilgili öğrendim.
Sanki ana habere flurlu görüntü ile çıkmış gibi bu kadar büyütmek abes olmuş bence.
Şimdi kıyaslama bambaşka.Öyledir elbette maria’yı ben de çok sever takip ederim ancak youtube daha genel bir platform herkesin görme olasılığı çok yüksek burda ise daha düşük. Yani biri instaya attığım fotomu kafasına göre youtube’da yayınlayıp eleştirse ona da kızarım.
İşte ben aynı fikirde değilim, değişen dünya üzerine ender ayakta kalan forum ve içerik incelemesi olarak gördüm bunu.Konu sahibinin ve eşinin hangi hedef kitleye dahil olduğunu da bilmiyoruz. Elbette eşi şizofren olan tek kişi konu sahibi değil ama belki eşi biliyordur kk'ya yazdığını. Evet çok ekstrem durumlar gibi geliyor kulağa ama olası bir durum.
Çok iyi niyetliyse hassasiyet gösterebilirdi. Zaten bunun hoş olmadığını o da kabul etmiş ki videodan o kısmı sildi.
Böyle başkalarının dertlerinden malzeme yaratıp hayatı yalayıp yutmuş, feleğin çemberinden geçmiş edasıyla videolar çekmesi bunları yayınlaması bana komik geldi :))
Şimdi kıyaslama bambaşka.
İnstagram kişisel sosyal paylaşım hesabınızdır.
Şahsınıza ait ve her türlü içeriğin sorumluluğu sizdedir.
Ayrıca, ayarları ve görünebilirliği siz tarafından sağlanan izinlerle yayılabilir.
Ama bir forumdan bahsediyorsak hiçbir hak iddia edemezsiniz yasal olarak.
Aksine bizlerin uyması gereken kurallar ve gizlilik sözleşmesi mevcut.
Anayasaya aykırı her unsur ise suçtur ve herhangi bir adli durumda ise kullanıcı rumuzlarımızla beraber kişisel bilgilerimizin verilmesi de mecburidir.
Sosyal medyada ise şikayete dayalı bir sistem işler, şikayet edilmediğiniz sürece yardırırsınız, bir otosansür uygulatmaz ve kendi uygulamasında herhangi bir ket vurma yoktur.
Bu demek oluyor ki, her şey tüm dünyaya açık.
Youtuberı tanımıyorum, ilk kez denk geldim ve gerçekten merak edip bakacağım, acaba kk kullanıcısı kadar videosu izlenmiş mi...
Ben de sizin konuyu bayağı merak ettim çünkü hem çok cafcaflı hem de bayağı malzeme çıkabilirdi ama öyle olmamış.Katılıyorum size kesinlikle. Hatta benim konumu da videosunda kullanmış, buna rağmen. Buranın herkese açık bir platform olduğunu biliyorum, böyle başka platformlar da var. Yazdığımız her yorumu kullanmalarına burada konu açarak onay veriyoruz zaten. Ha eğer hakaret, aşağılama vb. yorumlar olsaydı o zaman hukuki yollara başvurulabilirdi. Videonun tamamını izlemedim bu arada sadece kendi kısmıma baktım ama hakaret ettiği, küçük düşürdüğü üyeler olduysa şikâyet etsinler tabi.
Kaldırdı da ben neyi izledim?İnternetten sıklıkla kadınlar kulübüne giren ( özellikle son günler ) birisi aynı interneti kullanan herhangi başka birisi YouTube açtığında öneriler kısmına direk o video düşer.
aynı cihaz olmasına gerek bile yok. Yani konu sahibinin eşinin görme ihtimali hiç de düşük değildi.
zaten maria özür dileyip kaldırmış. O konu da savunmanıza gerek yok. Kendisi o konu hakkında hatasını kabul etti.
bana düştü. Videonun o kısmını kaldırdı. Özür de dilemiş. Forum yöneticilerinden öğrendik.Kaldırdı da ben neyi izledim?
Ayrıca günde 50 kere girdiğim iki site ama bana düşmedi, burada öğrendim.
Ben de sizin konuyu bayağı merak ettim çünkü hem çok cafcaflı hem de bayağı malzeme çıkabilirdi ama öyle olmamış.
Ben iyi ama biraz çıkar niyetli bir içerik olarak görüyorum.
İster kabul etsinler ister etmesinler, içerik üreticisinin de dediği gibi herhangi bir arama motoruna soru sorduğunuzda ilklerden birkaçı mutlaka kk konularıdır ve istemeden de maruz kalınıyor.
Kadın da hayırdır ne oluyor nasıl bu kadar gündemde( benim düşüncem: ben youtube ile 50 binde zordayım ama forum ayakta kalıyor) bir bakalım deyip, aslında ne olduğunu anladığında da üzülüyor:)
Hiçbir cümlesinde rencide ya da hakaret yok, biz burada daha çok yardırıyoruz öyle söyleyeyim.
Hem bizler tanıdık, fena mı oldu:)
Evet yorumda yazıp kaldırmış, ifşa olabilir hassas konu diye açıklama yapmış.Şimdi kanalı izlediyseniz
bana düştü. Videonun o kısmını kaldırdı. Özür de dilemiş. Forum yöneticilerinden öğrendik.
Google YouTube .. beraber çalışan firmalar. Sizin üyeliğiniz çok çeşitlidir. Farklı yerlere çok giriyorsunuzdur size denk gelmemiştir.
hanımefendi gece diye okuyamıyorsunuz tam sanırım. Gerçi ben de öyle.İzledim tamamını.
Bilemiyorum ya benim algılamamda sorun var, ya kızan üyelerin.
İzlediğim hiçbir dakikada konu sahibiyle dalgası söz konusu değil, bilakis mantıklı cevaplar verip, duruma üzülüyor.
Bizler gibi konu dışı ya da üyeye üstten bakan yorumlara sinirlenip, fikirlerini beyan ediyor.
Çok samimi geldi ve bu konuyla ilgili beyan ettiği fikri de oldukça olumlu.
Saçma cevap yazan üyeler düşünsün:)
Hatta kk yı bunca sosyal mecra arasında modası geçmiş iken nasıl ayakta kalktığıyla alakalı iyi bir inceleme yapıp, kadın dertleşmesi olarak belirlemiştir.
Adı kısır günü, kahve muhabbeti, reşat altını, şarap sohbeti vs farketmez, kadın dert yumağıdır ve çöz diye eline tutuşturup medet umduğu yine kadındır.
Evinden, ailesinden, eşinden ya da dostundan daha çok güvendiği, fikirlerini benimsediği tanımadığı ama benzerlerinin olduğunu bildiği onbinlerce kadındır.
O yuzindeki makyaj miymis ???Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.
Neyse hanımlar, o hanımefendiyi tartışmaya gerek yok, kadın savunucusu olsaydı baştan kısır/altın günü kadınları tanımlaması yaparak yüzüne o makyajı yapmazdı, okuyorsa bu yorumu da okusun, hatta bu yorumu kullanabilir izin veriyorum, burası farklı kültür, eğitim, ekonomik güce sahip kadınların olduğu bir platform, siz onları ister kısır günü kadınları olarak nitelendirin ister altın günü kadınları olarak, bu platformda açılmış konuları kendinize malzeme yapmak mı istiyorsunuz ?
O zaman konuları okuyun ve kadınlar neden çevrelerine anlatamıyorlar, neden eşleriyle/partnerleriyle paylaşamıyorlar, neden çevrelerine güvenemiyorlar da hiç tanımadıkları insanlara dertlerini anlatmak zorunda kalıyorlar onu irdeleyin, en azından içi dolu dolu bir kadın savunucusu paylaşımı olur.
Kendince kısır günlerin de ki potansiyel hanımları taklit etti sanırım.O yuzindeki makyaj miymis ???
Ben bir rahatsizligi var hasta sandım , bir insan neden bilincli olarak kendini o kadar çirkin yapar ki?
Valla cocuklugumdan hatirladigim kadariyla o kisi gunlerindeki kadinlar gayet guzel makyaj yapiyorlardi ve gayet bakimliydilar , hani makyaj nasil birsey bilmesem makyaj yapmis diyeceğim de yazik yani ne kadar korkunc gorundugunun farkinda degil ciddenKendince kısır günlerin de ki potansiyel hanımları taklit etti sanırım.