Boşanma... derin mevzular.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyledir elbette maria’yı ben de çok sever takip ederim ancak youtube daha genel bir platform herkesin görme olasılığı çok yüksek burda ise daha düşük. Yani biri instaya attığım fotomu kafasına göre youtube’da yayınlayıp eleştirse ona da kızarım.

Konu sahibinin ve eşinin hangi hedef kitleye dahil olduğunu da bilmiyoruz. Elbette eşi şizofren olan tek kişi konu sahibi değil ama belki eşi biliyordur kk'ya yazdığını. Evet çok ekstrem durumlar gibi geliyor kulağa ama olası bir durum.

Çok iyi niyetliyse hassasiyet gösterebilirdi. Zaten bunun hoş olmadığını o da kabul etmiş ki videodan o kısmı sildi.

Böyle başkalarının dertlerinden malzeme yaratıp hayatı yalayıp yutmuş, feleğin çemberinden geçmiş edasıyla videolar çekmesi bunları yayınlaması bana komik geldi :))

Şimdi kıyaslama bambaşka.
İnstagram kişisel sosyal paylaşım hesabınızdır.
Şahsınıza ait ve her türlü içeriğin sorumluluğu sizdedir.
Ayrıca, ayarları ve görünebilirliği siz tarafından sağlanan izinlerle yayılabilir.
Ama bir forumdan bahsediyorsak hiçbir hak iddia edemezsiniz yasal olarak.
Aksine bizlerin uyması gereken kurallar ve gizlilik sözleşmesi mevcut.
Anayasaya aykırı her unsur ise suçtur ve herhangi bir adli durumda ise kullanıcı rumuzlarımızla beraber kişisel bilgilerimizin verilmesi de mecburidir.
Sosyal medyada ise şikayete dayalı bir sistem işler, şikayet edilmediğiniz sürece yardırırsınız, bir otosansür uygulatmaz ve kendi uygulamasında herhangi bir ket vurma yoktur.
Bu demek oluyor ki, her şey tüm dünyaya açık.
Youtuberı tanımıyorum, ilk kez denk geldim ve gerçekten merak edip bakacağım, acaba kk kullanıcısı kadar videosu izlenmiş mi...

İşte ben aynı fikirde değilim, değişen dünya üzerine ender ayakta kalan forum ve içerik incelemesi olarak gördüm bunu.
Temel sebebinde dayanışma olgusunun vurgusu vardı.
Bilemiyorum, çok nötr bakıyor olabilirim.
Zamanında kk ile tanışmam benim de bir projemden kaynaklıydı, belki ondandır:)

33 bin izlenmiş, eminim ki bunun en az 5 bini kk geçiyor içinde diye, benim gibi merak edip izleyen.
Popülarite arttırdık:)
Kk kullanıcı sayıcı kaçtı acaba?
500 bin aktif üye miydi?

Katılıyorum size kesinlikle. Hatta benim konumu da videosunda kullanmış, buna rağmen. Buranın herkese açık bir platform olduğunu biliyorum, böyle başka platformlar da var. Yazdığımız her yorumu kullanmalarına burada konu açarak onay veriyoruz zaten. Ha eğer hakaret, aşağılama vb. yorumlar olsaydı o zaman hukuki yollara başvurulabilirdi. Videonun tamamını izlemedim bu arada sadece kendi kısmıma baktım ama hakaret ettiği, küçük düşürdüğü üyeler olduysa şikâyet etsinler tabi.

İnternetten sıklıkla kadınlar kulübüne giren ( özellikle son günler ) birisi aynı interneti kullanan herhangi başka birisi YouTube açtığında öneriler kısmına direk o video düşer.
aynı cihaz olmasına gerek bile yok. Yani konu sahibinin eşinin görme ihtimali hiç de düşük değildi.
zaten maria özür dileyip kaldırmış. O konu da savunmanıza gerek yok. Kendisi o konu hakkında hatasını kabul etti.

Ben de sizin konuyu bayağı merak ettim çünkü hem çok cafcaflı hem de bayağı malzeme çıkabilirdi ama öyle olmamış.
Ben iyi ama biraz çıkar niyetli bir içerik olarak görüyorum.
İster kabul etsinler ister etmesinler, içerik üreticisinin de dediği gibi herhangi bir arama motoruna soru sorduğunuzda ilklerden birkaçı mutlaka kk konularıdır ve istemeden de maruz kalınıyor.
Kadın da hayırdır ne oluyor nasıl bu kadar gündemde( benim düşüncem: ben youtube ile 50 binde zordayım ama forum ayakta kalıyor) bir bakalım deyip, aslında ne olduğunu anladığında da üzülüyor:)
Hiçbir cümlesinde rencide ya da hakaret yok, biz burada daha çok yardırıyoruz öyle söyleyeyim.
Hem bizler tanıdık, fena mı oldu:)

Kaldırdı da ben neyi izledim?
Ayrıca günde 50 kere girdiğim iki site ama bana düşmedi, burada öğrendim.

Şimdi kanalı izlediyseniz
Kaldırdı da ben neyi izledim?
Ayrıca günde 50 kere girdiğim iki site ama bana düşmedi, burada öğrendim.
bana düştü. Videonun o kısmını kaldırdı. Özür de dilemiş. Forum yöneticilerinden öğrendik.
Google YouTube .. beraber çalışan firmalar. Sizin üyeliğiniz çok çeşitlidir. Farklı yerlere çok giriyorsunuzdur size denk gelmemiştir.

Evet yorumunu merak etmiştim dalga geçmiş falan denince, sadece biraz ses tonu hafif dalga geçersimsi gibi başlığı falan okurken. Gerçi benim konuyu klasik elti görümce kıskançlığı sandı herhalde neyse

Burada dalga geçilesi hiçbir konu yok, zaten buradaki konularla dalga geçen insan kendini feminist, kadın destekçisi vs. olarak tanımlamasın. KK'yı bilmeyen kadın yoktur dediğiniz gibi. Sırf BDV için değil, çocuğuyla sorunu olan, hamilelik süreci yaşayan, lazer epilasyon yaptırmak isteyene kadar var. Her kadın kendinden bir şeyler bulabildiği ve kendisiyle benzer süreçlerden geçen diğer kadınlardan destek alabildiği için bu kadar tutulan bir forum.

Evet yorumda yazıp kaldırmış, ifşa olabilir hassas konu diye açıklama yapmış.
Bu da onun iyi niyet göstergesidir çünkü kaldırılmasına dair hiçbir yaptırım ya da yasal zorunluluk yok aslına bakarsanız.

hanımefendi gece diye okuyamıyorsunuz tam sanırım. Gerçi ben de öyle.
Cevap yazanlar dalga geçtiler dedim ben. Yani videoya cevap yazanlar. Yani YouTube daha cıvık bir ortam.
bir de maria bizi beğenecek diye bişey yok
“ Kısır günü kadınları “ ince bir aşağılamadır. Bunu anlamak lazım. Bu ülke de yaşayan insanlar bunu bilirler.
Ama sorun yok. Mariayı severim ben. Erkekler espri yok komedi programı adı altında kadınlara neler neler söylüyorlar. Onlara kızılmıyor. Yani maria peşinde koşturmam .
maria sorun değil yani . Genel olarak o kadınları savunmaya devam etsin yeterli benim onu sevmem için.
ama o videoda çok yanlış şeyler var. Ses tonu davranışı. Videonun Başlığı. Bir de onun böyle bir video teması var. Türkiye’deki kadınlarla ilgili.
gelin evi programı
Facebook kadınların grupları
Kk
Yani bilmiyorum. Takipçileriyle beraber bir güzel eğleniyorlar.
İlk yorumumda dalga geçtiğini söyledim ama videonun o kısmını kaldırdığını öğrendim. O yüzden. Daha çok dalga ortamı diyelim.

Son düzenleme:
O yuzindeki makyaj miymis ???
Ben bir rahatsizligi var hasta sandım , bir insan neden bilincli olarak kendini o kadar çirkin yapar ki?

Kendince kısır günlerin de ki potansiyel hanımları taklit etti sanırım.
Valla cocuklugumdan hatirladigim kadariyla o kisi gunlerindeki kadinlar gayet guzel makyaj yapiyorlardi ve gayet bakimliydilar , hani makyaj nasil birsey bilmesem makyaj yapmis diyeceğim de yazik yani ne kadar korkunc gorundugunun farkinda degil cidden

Oradan buradan toplama konularla kanal döndür para kazan ne ala. Bir de üzülüyormuş gibi konuşmuş konuların üzerine, biz de yedik.

Oklar kk yöneliyorsa haklı olduğumuzdan
Canan Karatay 'ın dediği gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…