- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
- Konu Sahibi M I N E R V A
Bikaç konu daha var ama bu konu net kalmış hafızamdaAy gerçekten nasıl bir talihsizlik ki özellikle sizin konunuz çıkmış çok üzgünüm şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikaç konu daha var ama bu konu net kalmış hafızamdaAy gerçekten nasıl bir talihsizlik ki özellikle sizin konunuz çıkmış çok üzgünüm şu an
Bikaç konu daha var ama bu konu net kalmış hafızamda
Ben de tam izleyemedim. İzlemekte istemiyorum. Yorum attım, bildirdim birkaç defa. Ya kadın be, kadın. İnsan hiç demez mi, bu konuyu açan kadının eşinin akli melekeleri yerinde değil. Bir şekilde bu videoya denk gelse o adam... ne için yapıyor insanlar bunu iki etkileşim alayım diye mi?Özellikle de çekinerek paylaşmıştı konu sahibi problemi. Umarım büyük sorunlarla karşılaşmaz, umarım tanıyan kimse görmez de anlamaz. Tam izleyemedim hala videoyu.
Ben de tam izleyemedim. İzlemekte istemiyorum. Yorum attım, bildirdim birkaç defa. Ya kadın be, kadın. İnsan hiç demez mi, bu konuyu açan kadının eşinin akli melekeleri yerinde değil. Bir şekilde bu videoya denk gelse o adam... ne için yapıyor insanlar bunu iki etkileşim alayım diye mi?
Video da sağ üst köşede üç noktaya basıp "bildir " i seçip şikayet edebilirsinizAy ne insanlar var, bunun videosunu mu çekmiş. Umarım Editörler videoyu kaldırabilirler. Şikayet edilebilecek bir link de göremedim. İnsanların zeka seviyesi ne kadar düşük, bir de izleyip yorum yazmışlar çok matah bir şey gibi.
Teşekkür ederim ben de şikayet edeyim.Video da sağ üst köşede üç noktaya basıp "bildir " i seçip şikayet edebilirsiniz
Ben şikayet ettim
Görümcesiyle sorun yaşayan biri vardı o da paylaşılanlar arasında.Ben de şikayet ettim arkadaşlar, bence herkes etsin sonuçta burası kadınlar için özel bir site, kalkıp YouTube’da paylaşmak ne demek.
Videonun sağ üst köşeden şikayet ediliyorAy ne insanlar var, bunun videosunu mu çekmiş. Umarım Editörler videoyu kaldırabilirler. Şikayet edilebilecek bir link de göremedim. İnsanların zeka seviyesi ne kadar düşük, bir de izleyip yorum yazmışlar çok matah bir şey gibi.
Teşekkürler yaptım.Videonun sağ üst köşeden şikayet ediliyor
Ne işleri olacak.Ben de şikayet ettim. Umarım gören herkes şikayet eder ve kaldırılır bu saçma salak video. Bu youtuber denilen zırvaların başka işi gücü yok mu yahu, hepsi mi böyle saçmalıklar çekiyor?
Yorum yapmış video sahibi ilgili kısmı kaldıracağına dair ve özür dilemiş neyseki.
Ama diğer arkadaşların konusu kalmaya devam edecek.
Hanımlar,
Burası herkese açık herkes yazarken biliyor tüm Türkiye de okuyabilir yazılanları.
Ama yapılan hoş değil.
Neyseki kaldırılmış ama dediğiniz gibi diğer konular kalacak. Belki biri denk gelecek anlayacak falan. İnşallah olmaz öyle bir durum.