Boşanma... derin mevzular.
- Durum
-
Mesaj gönderimine kapalı.
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba, bu konu üzerine iyi veya kötü yorum yapıp bana yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim. Foruma çok giremiyorum, girsem bile uzun uzun takılamıyorum. Bu sebepten tek tek kimseye cevap yazamadıysam, yorumlarınızı okumadığımı veya ciddiye almadığımı düşünmeyin lütfen.
Video olayına gelecek olursak; ben videoyu izlemedim. Yorum yazdım ve ardından kanal sahibinin instagram hesabına girip tanıdığım veya beni tanıyan birilerinin kendisini takip edip etmediğine baktım. Takip ettiğim ve tanıdığım kişilerin de kendisini takip ettiğini gördüm. Videoyu izleyip izlemediklerini bilemem elbette ama videodan merak ederek gelip buradaki üyeliğimi inceleseler kimliğimin ifşalanacağından hiç şüphem yok. En azından artık çok büyük bir derdim olduğunda forumda rahatlıkla paylaşamayacağımı biliyorum. Sadece bu konu odaklı değil mesele, ben veya videoda konusu paylaşılan bir başka üye belki çok büyük bir derdini geçmiş tarihlerde buraya dökmüş olabilir. Videodan insanlar merak ederek gelip, profillerini incelediğinde ifşalanacak konulara denk gelebilir. Akşam kanal sahibine ağır yorumda bulundum o an ki sinirle. Ne olursa olsun, o kadar kırıcı konuşmamalıydım. Bu akşam üstü de diğer hesaba giriş yapınca özür dilediğini ve gerekli kısmı videodan kaldıracağını yazmış olduğunu gördüm.
Tekrar hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsın KK!
Mune
abla rica etsem konuyu kapatabilir misin?
- Durum
-
Mesaj gönderimine kapalı.