BOŞANMA DAVASI

10yilin biriktirdigi bir kavga mı yoksa sen mi fazla parladin böyle söyleyince basit bir kavgadan dolayı bosanasin gelmiş gibi oldu
Yok kaynana ile kavga ettim
. Kendisi de annesinden yana oldu.
Ben ayrıldım tatilde bulunduğumuz yerden, o annesiyle 2 gün daha tatile devam etti. Neymiş beni eve gitti sanmış

Sen dilekçede tutarı olabildiğince yüksek tuttun işte onun kıvama gelme şekli bu maalesef

Ben zaten bosanmayi düşünüyordum. Annesi patlama noktası oldu.
Sebep annesi oldu

Saygı
Sevgi
Hicbir sey kalmamıştı artık. Ve aşırı kiskancti
Anaciydi
Asosyaldi

Yok kaynana ile kavga ettim
. Kendisi de annesinden yana oldu.
Ben ayrıldım tatilde bulunduğumuz yerden, o annesiyle 2 gün daha tatile devam etti. Neymiş beni eve gitti sanmış
Yani böyle söyleyince de tamam süründür ama öldürme diyesim geldi şart koysaydin ananla görüşmeyecem vs diye toparlanmazmiydi evlilik ? Çocuklar olmasaydı bunu soylemezdim ama çocuklar var ne bileyim ikilemde kaldım ama sen karar verdiysen çok mutlu ol inşallah

Ben zaten bosanmayi düşünüyordum. Annesi patlama noktası oldu.
Sebep annesi oldu

Saygı
Sevgi
Hicbir sey kalmamıştı artık. Ve aşırı kiskancti
Anaciydi
Asosyaldi
Ayy o zaman biraz önceki yorumumu görmezden gel lütfen... Boşanmak için bütün tuşları kullanmış enişte. Yolun bahtın açık olsun hep mutlu ol

Ben cidden anlıyorum hassasiyetinizi ama gerçekten 1. De değil 3. De şikayetimi anca gerçekleştirmiş olabilirdim ve sizin tavrınız bu şekilde olucaktı demek ki. Çok yazık
Bana çok yazık olamaz bence. Yiyeceğim ekmek içeceğim su bir kişinin kararına bakmıyor. Ay hadi inşallah hakim bana atsın bir 10-15 bin TL diye rüya görmüyorum. İşim mesleğim gelirim var, adamı kışkırtıp video çekeyim kanıt diye sunayım düşüncem hiç olmadı. Belki eşinizin de elinde vardır kanıt. Size kaç kişi yazdı, bir değil iki çocuklu kadınlara bile bağlanmıyor o kadar nafaka. Siz neyi nasıl garanti görüyorsunuz? Video kaydınız delil değil, üstelik avukatınız avukat olsaydı bunun suç olduğunu söylerdi size. Adam çekemezsin izin vermiyorum demiş.

Ben de konunun fake ve üyenin erkek olabileceğinden şüpheleniyorum.

Barışmak icin geldi. Ama çabasini gormedim. Doğru karar verdim bence

Ben başka bir şey düşünüyorum, hatta eminim ama konu fazla uzayacak, farklı yerlere gelecek.

Benim yaşadıklarımdan tamamen bağımsız bu fikirleriniz bu arada

Ben başka bir şey düşünüyorum, hatta eminim ama konu fazla uzayacak, farklı yerlere gelecek.
Tam da istenen bu gibi. Etkileşim olsun, tansiyonlar yükselsin, bir çok kişi banlansın... Değmez, bence de uzamasın konu. Sanki adamın CEO maaşı var ya da üst düzey holding yöneticisi. O maaşla bir de kira ödüyormuş. Yeme içme, faturalar, market, yol masrafını düşünce 3-5 belki kalıyordur adamın elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…