- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.062
-
- Konu Sahibi babibesbaby
Yok kaynana ile kavga ettim10yilin biriktirdigi bir kavga mı yoksa sen mi fazla parladin böyle söyleyince basit bir kavgadan dolayı bosanasin gelmiş gibi oldu
Sen dilekçede tutarı olabildiğince yüksek tuttun işte onun kıvama gelme şekli bu maalesefAslında amaci farklı. Yasal olarak o kadar nafaka ödemek istemiyor.
Ben zaten kirayı öderim diyor.
Ben de dedim, madem niyetin iyi
Yasal olarak nafakada anlaşalım.
Ben hep diyorum
İstediğin zaman gör. Ama cocuklari bosanma bitene kadar sehir dışına cikaramazsin. Ayrı sehirlerdeyiz
Alıştığın duyguları araman çok normal. Kendine yüklenme bence öyle hissettiğin zamanlarda da kendine kızmaRuhen değişik. Çocuklar babasız
Babası çocuklarsiz kaldı diye arada üzüntü kafama vuruyor
Aşırı vicdan yapıyorum.
Sonra diyorum ki hey" mal mısın? "
Yani böyle söyleyince de tamam süründür ama öldürme diyesim geldiYok kaynana ile kavga ettim
. Kendisi de annesinden yana oldu.
Ben ayrıldım tatilde bulunduğumuz yerden, o annesiyle 2 gün daha tatile devam etti. Neymiş beni eve gitti sanmış
Ayy o zaman biraz önceki yorumumu görmezden gel lütfen... Boşanmak için bütün tuşları kullanmış enişte. Yolun bahtın açık olsun hep mutlu olBen zaten bosanmayi düşünüyordum. Annesi patlama noktası oldu.
Sebep annesi oldu
Saygı
Sevgi
Hicbir sey kalmamıştı artık. Ve aşırı kiskancti
Anaciydi
Asosyaldi
Yaş kaç bu arada? Bebişler kaç yaşında. Medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum.Ben zaten bosanmayi düşünüyordum. Annesi patlama noktası oldu.
Sebep annesi oldu
Saygı
Sevgi
Hicbir sey kalmamıştı artık. Ve aşırı kiskancti
Anaciydi
Asosyaldi
Bana çok yazık olamaz bence. Yiyeceğim ekmek içeceğim su bir kişinin kararına bakmıyor. Ay hadi inşallah hakim bana atsın bir 10-15 bin TL diye rüya görmüyorum. İşim mesleğim gelirim var, adamı kışkırtıp video çekeyim kanıt diye sunayım düşüncem hiç olmadı. Belki eşinizin de elinde vardır kanıt. Size kaç kişi yazdı, bir değil iki çocuklu kadınlara bile bağlanmıyor o kadar nafaka. Siz neyi nasıl garanti görüyorsunuz? Video kaydınız delil değil, üstelik avukatınız avukat olsaydı bunun suç olduğunu söylerdi size. Adam çekemezsin izin vermiyorum demiş.Ben cidden anlıyorum hassasiyetinizi ama gerçekten 1. De değil 3. De şikayetimi anca gerçekleştirmiş olabilirdim ve sizin tavrınız bu şekilde olucaktı demek ki. Çok yazık
Barışmak icin geldi. Ama çabasini gormedim. Doğru karar verdim benceYani böyle söyleyince de tamam süründür ama öldürme diyesim geldişart koysaydin ananla görüşmeyecem vs diye toparlanmazmiydi evlilik ? Çocuklar olmasaydı bunu soylemezdim ama çocuklar var ne bileyim ikilemde kaldım ama sen karar verdiysen çok mutlu ol inşallah
O zaman devamkeeeeeBarışmak icin geldi. Ama çabasini gormedim. Doğru karar verdim bence
37Yaş kaç bu arada? Bebişler kaç yaşında. Medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum.
Sen aslında dönüp ev tutuyorsun aslında o sıra? Yanlış mı anladımYok kaynana ile kavga ettim
. Kendisi de annesinden yana oldu.
Ben ayrıldım tatilde bulunduğumuz yerden, o annesiyle 2 gün daha tatile devam etti. Neymiş beni eve gitti sanmış
O zaman devamkeeeeesana hırsı geçince de çocuklarını mağdur etmez zaten.
Ben başka bir şey düşünüyorum, hatta eminim ama konu fazla uzayacak, farklı yerlere gelecek.Bana çok yazık olamaz bence. Yiyeceğim ekmek içeceğim su bir kişinin kararına bakmıyor. Ay hadi inşallah hakim bana atsın bir 10-15 bin TL diye rüya görmüyorum. İşim mesleğim gelirim var, adamı kışkırtıp video çekeyim kanıt diye sunayım düşüncem hiç olmadı. Belki eşinizin de elinde vardır kanıt. Size kaç kişi yazdı, bir değil iki çocuklu kadınlara bile bağlanmıyor o kadar nafaka. Siz neyi nasıl garanti görüyorsunuz? Video kaydınız delil değil, üstelik avukatınız avukat olsaydı bunun suç olduğunu söylerdi size. Adam çekemezsin izin vermiyorum demiş.
Ben de konunun fake ve üyenin erkek olabileceğinden şüpheleniyorum.
Benim yaşadıklarımdan tamamen bağımsız bu fikirleriniz bu aradaBana çok yazık olamaz bence. Yiyeceğim ekmek içeceğim su bir kişinin kararına bakmıyor. Ay hadi inşallah hakim bana atsın bir 10-15 bin TL diye rüya görmüyorum. İşim mesleğim gelirim var, adamı kışkırtıp video çekeyim kanıt diye sunayım düşüncem hiç olmadı. Belki eşinizin de elinde vardır kanıt. Size kaç kişi yazdı, bir değil iki çocuklu kadınlara bile bağlanmıyor o kadar nafaka. Siz neyi nasıl garanti görüyorsunuz? Video kaydınız delil değil, üstelik avukatınız avukat olsaydı bunun suç olduğunu söylerdi size. Adam çekemezsin izin vermiyorum demiş.
Ben de konunun fake ve üyenin erkek olabileceğinden şüpheleniyorum.
Ailemin yanına geliyorumSen aslında dönüp ev tutuyorsun aslında o sıra? Yanlış mı anladım
Belli olmaz belki o taşınır sizin olduğunuz şehre ya da git gel yapacakAslında para gönderiyor çocuklara.
Aynen bana sınırı ancak bosanimca geçer. O zaman iki arkadaş oluruz işte cocuklar icin
Ama ayrı sehir olunca zor tabi
O senin düşüncenBen başka bir şey düşünüyorum, hatta eminim ama konu fazla uzayacak, farklı yerlere gelecek.
Tam da istenen bu gibi. Etkileşim olsun, tansiyonlar yükselsin, bir çok kişi banlansın... Değmez, bence de uzamasın konu. Sanki adamın CEO maaşı var ya da üst düzey holding yöneticisi. O maaşla bir de kira ödüyormuş. Yeme içme, faturalar, market, yol masrafını düşünce 3-5 belki kalıyordur adamın elinde.Ben başka bir şey düşünüyorum, hatta eminim ama konu fazla uzayacak, farklı yerlere gelecek.