BOŞANMA DAVASI

Hiçbir şey alamazsınız bundan, eğer fiziksel vs bir zararınız varsa -çalışmanıza engel olan mesela- tazminat belirlenir onu da maaşının 4/1i şeklinde icrayla alabilirsiniz.

Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz. Boşuna uğraşmayın bile derim.

Ama şiddet vs varsa savcılığa şikayet edin, ceza davası açılır kanıtınız varsa.

Maaşı ne kadar olursa olsun 4/1 i bağlanıyor nafaka
Adliyede çalışıyorum yanlış bilgi!! Kabul etmeseniz de yanlış bilgi olduğuna eminim.
2022 de 300 liraya en lüx otellerin birinde 3 aya yakın kaldım bahsettiğiniz 300 2018 e ait , bence gayet iyi almış taksi in bin 5 liraydı o zaman
2022de 300 liraya hiçbir lüx otelde kalamazsınız. Lüks otel anlayışınız farklıysa bilemem. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz en iyisi yaşayıp görün. Hakkınızda hayırlısı olsun

çok konforluydu her sabah kahvaltımı yaptım misler gibi her gün odamı temizlettim kış ayıydı çok güzel kar yağıyordu 3-4 gün odadan çıkmadım ve beni ücret için değil dışarı çıkmayınca nasıl olduğunuzu merak ettik diye aradılar valla tatlım bu otelin perdeleri vakkodur şeklinde servis kartı vardı senin lüx anlayışın ne asıl ben onu bilemem ama çarşaflar ipek satendi ayyy harikaydı ya 3 ay kaldım belki o yüzden indirim yapmışlardır bilemem hatta şehrin en temiz oteliydi o dönem şimdi nasıldır bilmiyorum yurdışından uzun süreli kalan misafirler vardı çok güzel alkollü restoranı var en üst katta dışarıdan da misafir kabul ediliyor fakat kimlik bırakmak şartıyla her taraf Atatürk e dair bilgilerle dolu geçmiş döneme ait liderlerin rozetleri her yer tablolar ve harika müzikler katlar boyunca bu da böyle bi not olsun bu dilden anlıyorsanız hay hay en sevdiğimmm. Hiç bir şey alamazsın diyenlere ithafen dedim ki asgari ücret o dönem 2015 de 1100 liraydı aldım yani biliyorum neyin tatavasıysa hatta 1300 oldu ben 3 ay 1100 almaya devam ettim işe yeni girmiştim arkadaş demiş ki 6 yıl önce 300 zor aldı demiş. Madem seneleri konuşuyoruz? 2025 e gircez? O dönem taksi in bin 5 liraydı, şimdi 100 lira. 20 katı. 2018 de asgari ücret 1800 yani 300 aldıysa asgari ücretle çalıştığını varsaysam 4/1 ini almış neredeyse 2018 de bile!!! Şimdi gelmişsiniz yapamazsın edemezsin sen mi yapcaksın sen mi etceksin dediler valla ben yaptım diycem biliyorum bu konuşmalar sâfi benim iyiliğim için

Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz derken? Türk medeni kanunu anayasamıza İsviçre’den alınıyor boşanmada kadının hakları evliliklerde kadına resmî nikah kıyma zorunluluğu ya var ya tecrübe dedim nerde ne kadar kendine değer vermeyen kadın varsa yazmışsınız hepiniz siz iyi misiniz ya kendinize gelin alamazsın yapamazsın ben alabilir miyim diye sormuyorum! Sen alamayacağını düşünüyorsan otur oturduğun yerde bunları düşünmeye devam et gördüğünüz bildiğiniz tek örnek alamayanlar yapamayanlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…