- 24 Kasım 2024
- 88
- 22
- 31
-
- Konu Sahibi babibesbaby
Nafaka sanmıyorum ama tazminat alırsın. Sen çalışıyor musun ?Evlilik içerisinde hakaret küfür ve iftiralara maruz kaldım 1 yıldır evliyim, nikahtan evlendik ailesiyle görüşmüyordu, yani alabileceğim takılarım yok, 56.000 maaş alıyor ne kadar nafaka ve tazminat alabilirim?
Nafaka ödemek zorundaNafaka sanmıyorum ama tazminat alırsın. Sen çalışıyor musun ?
Hayır yokÇocuk var mı
Niye ?Nafaka ödemek zorunda
Tahmini bi yorumunuz var mı pekiAvukat bilir. Dava içeriği ve kişilere göre değişir
Ödemek zorunda çünkü?Niye ?
Tahmini bi yorumunuz var mı peki
Kendisi istememiş olabilir nafakaGeçen yıl arkadaş boşandı. Erkek iş arkadaşı. Karısının sorunlu olduğunu söylüyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. 100k tazminat ödemişti ama nafaka bağlanmadı. Neye dayanarak 100k ödedi bilmıyorum.
Tazminat tahmininiz nedir peki? Ailemi arayıp iftira attı 3 defa birisinde şikayetim mevcutNafaka sanmıyorum ama tazminat alırsın. Sen çalışıyor musun ?
Niye ama ?1 yıllık evlilik çocuk yok niye nafaka ödesin ? Tazminat öder yaptıklarından dolayı hadi nafaka çıktı diyelim çocuğu olanlar 2-3 bin alıyor sizin kafanızda 20-30 bin mi var ?Ödemek zorunda çünkü?
Ödemek zorunda çünkü?
Hakime bağlı. Avukata gidip danışın.Tazminat tahmininiz nedir peki? Ailemi arayıp iftira attı 3 defa birisinde şikayetim mevcut
Kendisi istememiş olabilir nafaka
Nafaka sadece çocuk için olan bir şey değil ki ağır kusurlu olup erkeğe nafaka ödeyen kadınlar varNiye ama ?1 yıllık evlilik çocuk yok niye nafaka ödesin ? Tazminat öder yaptıklarından dolayı hadi nafaka çıktı diyelim çocuğu olanlar 2-3 bin alıyor sizin kafanızda 20-30 bin mi var ?
Ee siz her şeye hakimsiniz neyi danisiyorsunuz ki ? Bir avukatla yol alın süreci hizlandirin.Kendisi istememiş olabilir nafaka
Çocuk yoksa, nafaka ödemek zorunda diye bir şey yok.Nafaka ödemek zorunda