BOŞANMA DAVASI

babibesbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
88
22
31
Evlilik içerisinde hakaret küfür ve iftiralara maruz kaldım 1 yıldır evliyim, nikahtan evlendik ailesiyle görüşmüyordu, yani alabileceğim takılarım yok, 56.000 maaş alıyor ne kadar nafaka ve tazminat alabilirim?

Nafaka sanmıyorum ama tazminat alırsın. Sen çalışıyor musun ?

Geçen yıl arkadaş boşandı. Erkek iş arkadaşı. Karısının sorunlu olduğunu söylüyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. 100k tazminat ödemişti ama nafaka bağlanmadı. Neye dayanarak 100k ödedi bilmıyorum.

Kendisi istememiş olabilir nafaka

Öyle kolay değil ki nafaka almak.

Mesela siz avukat tuttunuz mu? Avukat sunduğunuz deliller için “evet, elimiz sağlam” dedi mi? Karşı tarafın elinde neler olabilir? 57 bin maaş alıp 2 çocuğuna 15 vermeyen insanlar var. Burada nafaka konusu çok açıldı bir derdim var’da. Çok bel bağlamayın derim nafakaya, hayatınızı idame ettirecek miktarlar verilmez

Niye ama ?1 yıllık evlilik çocuk yok niye nafaka ödesin ? Tazminat öder yaptıklarından dolayı hadi nafaka çıktı diyelim çocuğu olanlar 2-3 bin alıyor sizin kafanızda 20-30 bin mi var ?
Nafaka sadece çocuk için olan bir şey değil ki ağır kusurlu olup erkeğe nafaka ödeyen kadınlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…