- 24 Kasım 2024
- 103
- 38
- 31
- Konu Sahibi babibesbaby
Bakalım ilk kim münasebet yaşayacak dediği kısmı çektim tabi argosunuE inkar etmiş delil olmaz ki bu. Aldatmakla tehdit ettiğini çekmeniz lazımdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım ilk kim münasebet yaşayacak dediği kısmı çektim tabi argosunuE inkar etmiş delil olmaz ki bu. Aldatmakla tehdit ettiğini çekmeniz lazımdı.
Bunu nereden çıkarıyorsunuz nasıl davranmam gerekiyorsa söyleyin bende bileyimKonu sahibi erkek felan mısın ? Erkeklere acıyalım diye mi açtın bu konuyu hahah
Kadın olduğumu unutturmuş olabilir duygularım istismar edildi benim defalarcaKonu sahibi erkek felan mısın ? Erkeklere acıyalım diye mi açtın bu konuyu hahah
Adliyede çalışıyorum yanlış bilgi!! Kabul etmeseniz de yanlış bilgi olduğuna eminim.Maaşı ne kadar olursa olsun 4/1 i bağlanıyor nafaka
2022de 300 liraya hiçbir lüx otelde kalamazsınız. Lüks otel anlayışınız farklıysa bilemem. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz en iyisi yaşayıp görün. Hakkınızda hayırlısı olsun2022 de 300 liraya en lüx otellerin birinde 3 aya yakın kaldım bahsettiğiniz 300 2018 e ait , bence gayet iyi almış taksi in bin 5 liraydı o zaman
Hiçbir şey alamazsınız bundan, eğer fiziksel vs bir zararınız varsa -çalışmanıza engel olan mesela- tazminat belirlenir onu da maaşının 4/1i şeklinde icrayla alabilirsiniz.
Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz. Boşuna uğraşmayın bile derim.
Ama şiddet vs varsa savcılığa şikayet edin, ceza davası açılır kanıtınız varsa.
çok konforluydu her sabah kahvaltımı yaptım misler gibi her gün odamı temizlettim kış ayıydı çok güzel kar yağıyordu 3-4 gün odadan çıkmadım ve beni ücret için değil dışarı çıkmayınca nasıl olduğunuzu merak ettik diye aradılar valla tatlım bu otelin perdeleri vakkodur şeklinde servis kartı vardı senin lüx anlayışın ne asıl ben onu bilemem ama çarşaflar ipek satendi ayyy harikaydı ya 3 ay kaldım belki o yüzden indirim yapmışlardır bilemem hatta şehrin en temiz oteliydi o dönem şimdi nasıldır bilmiyorum yurdışından uzun süreli kalan misafirler vardı çok güzel alkollü restoranı var en üst katta dışarıdan da misafir kabul ediliyor fakat kimlik bırakmak şartıyla her taraf Atatürk e dair bilgilerle dolu geçmiş döneme ait liderlerin rozetleri her yer tablolar ve harika müzikler katlar boyunca bu da böyle bi not olsun bu dilden anlıyorsanız hay hay en sevdiğimmm. Hiç bir şey alamazsın diyenlere ithafen dedim ki asgari ücret o dönem 2015 de 1100 liraydı aldım yani biliyorum neyin tatavasıysa hatta 1300 oldu ben 3 ay 1100 almaya devam ettim işe yeni girmiştim arkadaş demiş ki 6 yıl önce 300 zor aldı demiş. Madem seneleri konuşuyoruz? 2025 e gircez? O dönem taksi in bin 5 liraydı, şimdi 100 lira. 20 katı. 2018 de asgari ücret 1800 yani 300 aldıysa asgari ücretle çalıştığını varsaysam 4/1 ini almış neredeyse 2018 de bile!!! Şimdi gelmişsiniz yapamazsın edemezsin sen mi yapcaksın sen mi etceksin dediler valla ben yaptım diycem biliyorum bu konuşmalar sâfi benim iyiliğim içinAdliyede çalışıyorum yanlış bilgi!! Kabul etmeseniz de yanlış bilgi olduğuna eminim.
2022de 300 liraya hiçbir lüx otelde kalamazsınız. Lüks otel anlayışınız farklıysa bilemem. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz en iyisi yaşayıp görün. Hakkınızda hayırlısı olsun
Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz derken? Türk medeni kanunu anayasamıza İsviçre’den alınıyor boşanmada kadının hakları evliliklerde kadına resmî nikah kıyma zorunluluğu ya var ya tecrübe dedim nerde ne kadar kendine değer vermeyen kadın varsa yazmışsınız hepiniz siz iyi misiniz ya kendinize gelin alamazsın yapamazsın ben alabilir miyim diye sormuyorum! Sen alamayacağını düşünüyorsan otur oturduğun yerde bunları düşünmeye devam et gördüğünüz bildiğiniz tek örnek alamayanlar yapamayanlar galibaHiçbir şey alamazsınız bundan, eğer fiziksel vs bir zararınız varsa -çalışmanıza engel olan mesela- tazminat belirlenir onu da maaşının 4/1i şeklinde icrayla alabilirsiniz.
Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz. Boşuna uğraşmayın bile derim.
Ama şiddet vs varsa savcılığa şikayet edin, ceza davası açılır kanıtınız varsa.
Nafaka talebinde göz önünde bulundurulacak unsurları taşımıyorsunuz derken? Türk medeni kanunu anayasamıza İsviçre’den alınıyor boşanmada kadının hakları evliliklerde kadına resmî nikah kıyma zorunluluğu ya var ya tecrübe dedim nerde ne kadar kendine değer vermeyen kadın varsa yazmışsınız hepiniz siz iyi misiniz ya kendinize gelin alamazsın yapamazsın ben alabilir miyim diye sormuyorum! Sen alamayacağını düşünüyorsan otur oturduğun yerde bunları düşünmeye devam et gördüğünüz bildiğiniz tek örnek alamayanlar yapamayanlar galiba
Hepiniz biriniz biriniz hepiniz için aynenAy korkunç birisiniz çok belli valla bir erkoya acıyacağım hiç aklıma gelmezdi, o sınırdayım
TC medeni kanunun İsviçre’den esas alındığını öğrenmenize çok sevindim, Google sen nelere kadirsin Tam da o kanun maddelerinin Tükiye’de lokalleştirilmesi nedeniyle nafaka alamazsınız zaten. Bir avukata gitsenize, aynı şeyi diyecek size, yazdığımızdan farklı bir şey diyorsa sizi kafalıyordur, haberiniz ola..
Sizi tanımam etmem, ne gibi bir garezimiz olabilir de sizi mutsuz etmeye çalışayım? Biraz akıl mantık lütfen. Tamamen objektif yorumlar yapan kaç kadına “kendine değer vermeyen” demek ne demek? Siz çok veriyorsunuz da ondan 1 yıllık evlilikte parası pulu olmayan adamın elinden gelecek 2 kuruşa bel bağlıyorsunuz? Bu mu kendinize verdiğiniz değer
Nafaka için, tabii ki talep edebilirsiniz ama bir şey çıkmaz kanuna göre 1) evlilikle birlikte hayat tarzınız aşırı değişmiştir, yeni bu düzene artık evlilik nedeniyle alışmışsınızdır, örnek: şeyma acun gibi, o zaman değerlendirilir, sizde bu yok adam 56 bin maaş alıyor.. 2) çocuk yok 3) çalışmanıza engel yok 4) evlilik birliği çok kısa
Kadınlar kulübü sen nelere kadirsinAy korkunç birisiniz çok belli valla bir erkoya acıyacağım hiç aklıma gelmezdi, o sınırdayım
TC medeni kanunun İsviçre’den esas alındığını öğrenmenize çok sevindim, Google sen nelere kadirsin Tam da o kanun maddelerinin Tükiye’de lokalleştirilmesi nedeniyle nafaka alamazsınız zaten. Bir avukata gitsenize, aynı şeyi diyecek size, yazdığımızdan farklı bir şey diyorsa sizi kafalıyordur, haberiniz ola..
Sizi tanımam etmem, ne gibi bir garezimiz olabilir de sizi mutsuz etmeye çalışayım? Biraz akıl mantık lütfen. Tamamen objektif yorumlar yapan kaç kadına “kendine değer vermeyen” demek ne demek? Siz çok veriyorsunuz da ondan 1 yıllık evlilikte parası pulu olmayan adamın elinden gelecek 2 kuruşa bel bağlıyorsunuz? Bu mu kendinize verdiğiniz değer
Nafaka için, tabii ki talep edebilirsiniz ama bir şey çıkmaz kanuna göre 1) evlilikle birlikte hayat tarzınız aşırı değişmiştir, yeni bu düzene artık evlilik nedeniyle alışmışsınızdır, örnek: şeyma acun gibi, o zaman değerlendirilir, sizde bu yok adam 56 bin maaş alıyor.. 2) çocuk yok 3) çalışmanıza engel yok 4) evlilik birliği çok kısa
Hiç bir şey alamazsın diyenlere ithafen dedim ki asgari ücret o dönem 2015 de 1100 liraydı aldım yani biliyorum neyin tatavasıysa hatta 1300 oldu ben 3 ay 1100 almaya devam ettim işe yeni girmiştim
1 kez evlendimTüm yorumları okuyamadım şuraya göre bu sizin ikinci evliliğiniz miydi
Tüm yorumları okuyamadım şuraya göre bu sizin ikinci evliliğiniz miydi
Kocalarınız sayfanıza giriş yapıyor dimi hadi itiraf edinBana siz bu konularda herkesten daha tecrubelisiniz gibi geldi. Soruyu yanlış sormuşsunuz anlaşılan nasıl daha fazla para alabilirim diye soruyorsunuz galiba değil mi .
Evet kocalarımız arada girip senin gibi dişli hatunları görüp kadın beee kadın bu işte falan diye iç çekip çıkıyor hesaptanKocalarınız sayfanıza giriş yapıyor dimi hadi itiraf edin
Aslında amaci farklı. Yasal olarak o kadar nafaka ödemek istemiyor.
Ben zaten kirayı öderim diyor.
Ben de dedim, madem niyetin iyi
Yasal olarak nafakada anlaşalım.
Ben hep diyorum
İstediğin zaman gör. Ama cocuklari bosanma bitene kadar sehir dışına cikaramazsin. Ayrı sehirlerdeyiz
Trol müsün hadi itiraf etKocalarınız sayfanıza giriş yapıyor dimi hadi itiraf edin
Birileri fena trollemiş1 gün bile evli kalsan nafaka talep edebiliyorsun attığın imza bu demek zaten erkek tamam bunu kabul ediyorum diyerek imza atıyor yoksa yesin içsin yatsın başkalarıyla neyin kafasını yaşıyorsunuz güveniyor evleniyor tamam bu beni 1 günde bırakmaz diyor hem kendine hem hayatındaki kadına güveniyor evleniyor dimi! Hayatımın sonuna kadar güvenmek ve güvenilmek istediğim bir yuvaya evet dedim ben hani çok zekisiniz ya bu kadar bilgi yeter