- 24 Kasım 2024
- 90
- 23
- 31
-
- Konu Sahibi babibesbaby
Ayna emojisiProfiline baktım, konu fake. sana bir şey derdim ama bu konu için gerçekten mağdur olan insanlar varken umarım yanına kâr kalmaz bu akşamki davranışın.
Ayna emojisi sana daBebeğim mi?
İkisi de değil ama bilemedin. Hayal dünyasında yaşamayan biriyim diyelim.
Seni çok ciddiye aldık.
Zeka seviyenle orantılı eğlencene devam et hadi.
Amin . Benim de kazancım var. Ama sigortalı değilim. Banka hesaplarımin da arastirilmasini talep etti.Sizin gibiler gerçekten mağdur oluyor, bazıları da bunu gelir kapısı görüyor 3 kişi 12 binle nasıl gecineceksinn? Üstelik bebeğin iki yaşında kreşe versen 12 binden fazla... Umarım senin davan güzel sonuclanir çok çok amin.
İlkokulda miyiz ?Ayna emojisi
Evlilik birliği içinde alınan bir mal yok mu ? En azından seni üç beş ay idare edecek bir tazminat ya da Mal ?Amin . Benim de kazancım var. Ama sigortalı değilim. Banka hesaplarımin da arastirilmasini talep etti.
Kira çıksa aradan geçiniyorum
Ama kira ile zor yani.
Bosanabileceginiz adamlarla evlenin lafını kim söylediyse ellerinden öpüyorum. Bre haysiyetsiz hadi karını sevmedin, saymadin umurun değil iki çocugun var ya iki çocuk !Amin . Benim de kazancım var. Ama sigortalı değilim. Banka hesaplarımin da arastirilmasini talep etti.
Kira çıksa aradan geçiniyorum
Ama kira ile zor yani.
Bakın arkadaşlar ben avukatla da görüştüm dilekçemi de yazdım sadece bu süreci deneyimlemiş ve fikri olan insanlardan tecrübelerini anlatmasını istedim boşandın mı dilekçe verdin mi noldu yani neye dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz kulaktan duyma laflarla mı? Ben avukatım böyle dedi desem avukatı gömeceksiniz gelmişsiniz burada şöyle böyle dediğinizde tecrübeye dayanmayan şeyler söylediğinizde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz şaka mısınızNeyi izliyorsun tam olarak? 4/1 bağlanıyor diye yazan sensin.
Yazdığından da haberin yok herhalde.
Neyse sen donuna kadar almayı dene muhakkak ve buraya da yaz. Başkalarına da örnek olur hem aldığın nafaka.
Ona da hak veriyorum aslındaBosanabileceginiz adamlarla evlenin lafını kim söylediyse ellerinden öpüyorum. Bre haysiyetsiz hadi karını sevmedin, saymadin umurun değil iki çocugun var ya iki çocuk !
Şu an kirayı ödediği için geçiniyorum diyor boşanma sonrasında da kira ödensin istiyor ki hakkı. 3-5 ay la olacak iş değilEvlilik birliği içinde alınan bir mal yok mu ? En azından seni üç beş ay idare edecek bir tazminat ya da Mal ?
Ona da hak veriyorum aslında
Çünkü çocuklarından ayrıldı. Çocukların velayetinj istiyor
Ve beni akli dengesi bozuk diye karalamaya çalışıyor
O zaman çocuklarının annesini böyle uğraştırmayacak ki çocuklar da inansın onaOna da hak veriyorum aslında
Çünkü çocuklarından ayrıldı. Çocukların velayetinj istiyor
Ve beni akli dengesi bozuk diye karalamaya çalışıyor
Her şey annesinin üzerineEvlilik birliği içinde alınan bir mal yok mu ? En azından seni üç beş ay idare edecek bir tazminat ya da Mal ?
Anasına baktiracak.İnsan olsaydı sizi bu hâle getirmeseydi eminim siz medeni bir şekilde orta yolu bulur çocuklarınızı babasindan mahrum birakmazdiniz. Velayeti neyine guveniyor da istiyor ? Anasına ya da bacisina baktiracak 2 yaşındaki bebeye nasıl bakacak! Hâlâ hak veriyorum derken ne kadar ince oldugunuz belli ediyorsunuz.
NeErkek gibi geldi bana
HAKİM ,yasa, hukuk .. artık hangisiyse ÖYLE DEMİYOR İSTE. Adam maaşını düşük göstermiş nafaka için kira mi odeyecek ? Devlet belgeye bakar adam maaş bodrosu sunacak başka delil ya da şahit bulunmazsa devlet elindeki belgeye göre işlem yapacak ! Biz de istiyoruz kadınlar magdur olmasın , iki çocukla sokakta mi kalırım derdine düşmesin ama öyle OLMUYOR !Şu an kirayı ödediği için geçiniyorum diyor boşanma sonrasında da kira ödensin istiyor ki hakkı. 3-5 ay la olacak iş değil
Anası da oğlu gibi yapacak çocukları amacı oAnasına baktiracak.
Hiç şaşmaz ! Karakteri olsa sen bu evde dur ben kirayı öderim ,çocuklar mağdur olmasın derdi sen de bu kadar iyi baba sadece mahkemenin verdiği günler değil istediğin zaman çocuklarımla görüş derdin ama işte ADAM olsaydı.Anasına baktiracak.
Teveubelisini de dinlemiyorsun ki ! Kadın sana;" iki çocukla Max 12 bin " diyor yok yahfff diyorsun!Bakın arkadaşlar ben avukatla da görüştüm dilekçemi de yazdım sadece bu süreci deneyimlemiş ve fikri olan insanlardan tecrübelerini anlatmasını istedim boşandın mı dilekçe verdin mi noldu yani neye dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz kulaktan duyma laflarla mı? Ben avukatım böyle dedi desem avukatı gömeceksiniz gelmişsiniz burada şöyle böyle dediğinizde tecrübeye dayanmayan şeyler söylediğinizde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz şaka mısınız
Aslında amaci farklı. Yasal olarak o kadar nafaka ödemek istemiyor.Hiç şaşmaz ! Karakteri olsa sen bu evde dur ben kirayı öderim ,çocuklar mağdur olmasın derdi sen de bu kadar iyi baba sadece mahkemenin verdiği günler değil istediğin zaman çocuklarımla görüş derdin ama işte ADAM olsaydı.