- 24 Kasım 2024
- 90
- 23
- 31
- Konu Sahibi babibesbaby
Hayatının şokunu yaşamıştır eminim ki onu neden evden göndermedin peki kendi düzeninde çocuklarınla kalmayı düşünmedin mi ya da daha önce denedin mi?Ailemin yanına geliyorum
Ve ev tutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatının şokunu yaşamıştır eminim ki onu neden evden göndermedin peki kendi düzeninde çocuklarınla kalmayı düşünmedin mi ya da daha önce denedin mi?Ailemin yanına geliyorum
Ve ev tutuyorum
Evi annesi almistiHayatının şokunu yaşamıştır eminim ki onu neden evden göndermedin peki kendi düzeninde çocuklarınla kalmayı düşünmedin mi ya da daha önce denedin mi?
Hayır senin düşüncen. Üç beş tane mesajını birleştirip;" bu paragrafın ana dusuncesini aciklayin ."desem herkes anlarO senin düşüncen
Ne kadar istiyorsunuz tahmini? Aklınızda bir rakam vardır inşallah, kolaylık olur mahkemedeÖdemek zorunda çünkü?
Böyle manipülasyonlara gerek yok. Eline 3-5 kaldığından boşanmak istiyor değilim.Tam da istenen bu gibi. Etkileşim olsun, tansiyonlar yükselsin, bir çok kişi banlansın... Değmez, bence de uzamasın konu. Sanki adamın CEO maaşı var ya da üst düzey holding yöneticisi. O maaşla bir de kira ödüyormuş. Yeme içme, faturalar, market, yol masrafını düşünce 3-5 belki kalıyordur adamın elinde.
Senin konun mantıklı ,saygı değer Müge ablamizin dediği gibi hayatın akışına ters değilKonu benim konum oldu
Boşanma sebebimi yaşadıklarımı anlatmadığım halde mi vaov evliya mısınız?Hayır senin düşüncen. Üç beş tane mesajını birleştirip;" bu paragrafın ana dusuncesini aciklayin ."desem herkes anlar
Eline daha fazla kaldığı için mi boşanmak istiyorsun ?Böyle manipülasyonlara gerek yok. Eline 3-5 kaldığından boşanmak istiyor değilim.
Ben aslında konu açmayı 3 aydır düşünüyorum. Ama yaşanan olaylardan dolayıSenin konun mantıklı ,saygı değer Müge ablamizin dediği gibi hayatın akışına ters değil
Hiç düşünmedim işte buraya da fikir almaya geldimNe kadar istiyorsunuz tahmini? Aklınızda bir rakam vardır inşallah, kolaylık olur mahkemede
Yoo boşanma sebebinle alakalı bir şey demedim , NAFAKA VERMEK ZORUNDA dediğiniz için neden "ZORUNDA"olduğunu dusundugunuzu anladım dedim. Evliya olmasam da parça bütün ilişkisini kurabiliyorum.Boşanma sebebimi yaşadıklarımı anlatmadığım halde mi vaov evliya mısınız?
Hayır tabikiEline daha fazla kaldığı için mi boşanmak istiyorsun ?
Yasalar söylüyor bunu biraz araştırmanı öneririmYoo boşanma sebebinle alakalı bir şey demedim , NAFAKA VERMEK ZORUNDA dediğiniz için neden "ZORUNDA"olduğunu dusundugunuzu anladım dedim. Evliya olmasam da parça bütün ilişkisini kurabiliyorum.
Çok bilen adamdan da nefret sen davan sonuclanana kadar kendini tut sonra nasipse mujdeni vermeye gelir o sırada da detay anlatırsın. Ama enisteyi gömebiliriz haberin olsun, sonra öyle demeyin aslında iyidir deme seni de linclerizBen aslında konu açmayı 3 aydır düşünüyorum. Ama yaşanan olaylardan dolayı
Taninabilirim diye acmiyorum
Çünkü gogglede bosanma yaz
Kk çıkıyor
Ve o da çok fazla bilgi alıyordur
Eminim
Aslında iyi biri ( kardeşim: sktrgt ne iyisi)Çok bilen adamdan da nefret sen davan sonuclanana kadar kendini tut sonra nasipse mujdeni vermeye gelir o sırada da detay anlatırsın. Ama enisteyi gömebiliriz haberin olsun, sonra öyle demeyin aslında iyidir deme seni de lincleriz
İyiyse cennete gitsin kardeşine selamlarAslında iyi biri ( kardeşim: sktrgt ne iyisi)
Su aşamada çoğu kişi bu hale bürünür
Normal insan hareketi. ( boşanmak istemeyen)
Zorluk çıkardı mı peki tepkisi ne oldu?Aslında para gönderiyor çocuklara.
Aynen bana sınırı ancak bosanimca geçer. O zaman iki arkadaş oluruz işte cocuklar icin
Ama ayrı sehir olunca zor tabi
Hayır çıkarmadı. Zaten çıkaramazZorluk çıkardı mı peki tepkisi ne oldu?
Bizi de bilgilendirir misin?Yasalar söylüyor bunu biraz araştırmanı öneririm