BOŞANMA DAVASI

Aslında amaci farklı. Yasal olarak o kadar nafaka ödemek istemiyor.
Ben zaten kirayı öderim diyor. 😀
Ben de dedim, madem niyetin iyi
Yasal olarak nafakada anlaşalım.

Ben hep diyorum
İstediğin zaman gör. Ama cocuklari bosanma bitene kadar sehir dışına cikaramazsin. Ayrı sehirlerdeyiz
Hım umarım çocuklarınızın ve sizin en az hasar alacağı bir şekilde bu süreci atlatırsınız. İnşallah anlaşıp güzel sonuçlarınızı da bizimle paylaşırsınız.

Ben avukatım böyle dedi desem avukatı gömeceksiniz
Avukat öyle mi dedi? Açalım davayı alalım her ay maaşın 1/4 ünü mü dedi? Kanıtınız bile kanıt değil, adam çekemezsin izin vermiyorum demiş. Üstüne siz tazminat ödersiniz gibi geldi bana. Birini izinsiz kayda almışsınız. Ailemi 3 kez arayıp iftira attı diyorsunuz. İlk iftirada niye harekete geçmediniz de üçüncüyü beklediniz? Ava çıkmışsınız ama avlanan siz olacaksınız gibi görünüyor. Çocuklara bile sizin istediğiniz nafakalar bağlanmıyor. Evet, burada nafaka konusu açan kadınların annelerin hepsi anlamıyor bilmiyor, hepsinin avukatı habersiz, bir tek siz ve sizin avukatınız gerçeğin farkında.

Mirassa malesef ya ! Ay inşallah zamanı gelince çocuklarınız yararlanır bari O mirastan ,O kadar da pislik değildir inşallah.
Cocuklar konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şuan zaten çocuklarından ayrı diye kudurdu böyle.

Ve tabii boşanmak istemediği icin
Dogal olarak çocuklarla tehdit ediyor

HAKİM ,yasa, hukuk .. artık hangisiyse ÖYLE DEMİYOR İSTE. Adam maaşını düşük göstermiş nafaka için kira mi odeyecek ? Devlet belgeye bakar adam maaş bodrosu sunacak başka delil ya da şahit bulunmazsa devlet elindeki belgeye göre işlem yapacak ! Biz de istiyoruz kadınlar magdur olmasın , iki çocukla sokakta mi kalırım derdine düşmesin ama öyle OLMUYOR !

Teveubelisini de dinlemiyorsun ki ! Kadın sana;" iki çocukla Max 12 bin " diyor yok yahfff diyorsun!
ben kendisiyle gayet seviyeli bi iletişim gerçekleştirdim🙈

Avukat öyle mi dedi? Açalım davayı alalım her ay maaşın 1/4 ünü mü dedi? Kanıtınız bile kanıt değil, adam çekemezsin izin vermiyorum demiş. Üstüne siz tazminat ödersiniz gibi geldi bana. Birini izinsiz kayda almışsınız. Ailemi 3 kez arayıp iftira attı diyorsunuz. İlk iftirada niye harekete geçmediniz de üçüncüyü beklediniz? Ava çıkmışsınız ama avlanan siz olacaksınız gibi görünüyor. Çocuklara bile sizin istediğiniz nafakalar bağlanmıyor. Evet, burada nafaka konusu açan kadınların annelerin hepsi anlamıyor bilmiyor, hepsinin avukatı habersiz, bir tek siz ve sizin avukatınız gerçeğin farkında.
Ben cidden anlıyorum hassasiyetinizi ama gerçekten 1. De değil 3. De şikayetimi anca gerçekleştirmiş olabilirdim ve sizin tavrınız bu şekilde olucaktı demek ki. Çok yazık😮‍💨

En çok nafakayi merak ediyorum 🤣
Bu konudan sonra ben de ...😂 Arkadaşım bosandiginda (onlar seviyeli boşandı) anlaşmalı olmuştu ikisi ortak bir nafaka belirlemişti uzamamisti. Hatta nafaka haricinde de ekstra ödeme yapiyordu çocuklara bayramlarda tatillerde vs. Çok çok büyük kazanan bir adam da değil ama gerçekten karakterli bir abiydi.

3 ay
Gelir gelmez dava açtım
2 hafta içinde de ev tuttum .
Gelir gelmez dediğiniz? 10 yıl değil 1 gün de olsa güvende hissettiğiniz için o evin içerisine girmek istediniz inandınız. Gerekirse 10 yıl o hissiyatı yakalamak için sabrettiniz. Bunlar ne sanıyorlar kendilerini

Bu konudan sonra ben de ...😂 Arkadaşım bosandiginda (onlar seviyeli boşandı) anlaşmalı olmuştu ikisi ortak bir nafaka belirlemişti uzamamisti. Hatta nafaka haricinde de ekstra ödeme yapiyordu çocuklara bayramlarda tatillerde vs. Çok çok büyük kazanan bir adam da değil ama gerçekten karakterli bir abiydi.
Beninki de yapar. Ama boşanmak istemiyor

Gelir gelmez dediğiniz? 10 yıl değil 1 gün de olsa güvende hissettiğiniz için o evin içerisine girmek istediniz inandınız. Gerekirse 10 yıl o hissiyatı yakalamak için sabrettiniz. Bunlar ne sanıyorlar kendilerini
Kavga ettik
Çocuklarla Ailemin olduğu şehire geldim
Ve hemen dava açtım ve ev tuttum 😀

X