- 24 Kasım 2024
- 90
- 23
- 31
-
- Konu Sahibi babibesbaby
Gıcık olduğun bir yerde durma yani işin ne o zaman Instagram da milletin gönderilerine sallayanlar gibi fikrin yoksa zikrin de olmasınKonu sahibi konuyla ilgili hiç bilgim yok ama cevapların beni gıcık etti. Hem millete danışıyorsun hem de cevapları beğenmeyip çok bilmiş takılıyorsun. Ben erkek olsam kuruş vermem. Git çalış kazan herkes gibi.
Bana niye kiyamiyorsum ayol. 3 ay tatili kim yapmış lüks otelde 300 e ? Hadi yanlis yazdın 3 gün diyelim . hadi yılı yanlış yazdın, ay doğru 2015 de de 300 e 3 ay lüks otelde tatil yapamazdin! Neyse amannnn.2022 de evli değilim bu arada ama beraberiz ah canım kıyamammmm
Ben var ya ne rakam söyledim ne tahmin söyledim izliyorum sizi sadeceKendisi tek başına eşinin maaşının dörtte birini alacağına o kadar emin ki. Sizin avukat yanlış biliyordur kesin.
İşte sen rimele verirsin başkası 3 ay lüks otele. Gerçi bir mesajında 6 yıl öncesinden bahsettim ,örnek olarak söyledim vs vs dedi ama neyseeeee
Hahaha 2022 de lüx otelde 3 ay tatil yaptım! :))Bana niye kiyamiyorsum ayol. 3 ay tatili kim yapmış lüks otelde 300 e ? Hadi yanlis yazdın 3 gün diyelim hadi yılı yanlış yazdım ay doğru 2015 de de 300 e 3 ay lüks otelde tatil yapamazdin! Neyse amannnn.
Azcik hukuki okuma yazmasi olan herhangi biri sifatiyla. Malesef sizin hayal gucunuz rengarenk 1 yilli cocuksuz evlilikle bir insanin maasina suresiz bir zaman boyunca ipotek koyabileceginizi mi zannediyorsunuz? Adamin calisip calisip sizin karninizi yattginiz yerden sonsuza kadar doyurma mecburiyeti mi var? Ya calisip kendi karninizi kendiniz doyuracaksiniz yada ananiz babaniz doyuracak. Kusurluysa oder tazminati gecer.Doğduğumuz aile meseleleri çok ayrı bir konu yani bu dayatmayı kim olarak hangi sıfatla yapıyorsunuz tam olarak?
Sana mı soracam. Herkese açık bi platformda soru soruyorsan cevaplarına da katlanacaksın. Nafaka filan 1 senelik evlilikle rüyanda anca alırsın.Gıcık olduğun bir yerde durma yani işin ne o zaman Instagram da milletin gönderilerine sallayanlar gibi fikrin yoksa zikrin de olmasın
Ahh ben de öyle dua ediyorum kiKendisi tek başına eşinin maaşının dörtte birini alacağına o kadar emin ki. Sizin avukat yanlış biliyordur kesin.
Ya tabiki milyonlarımız olsun o ayrı bi konu. Gram altın 3000 olmuş yani çeyreğin 150-300 olduğu zamanları bilirsiniz. Her şeyin fiyatı arttı diyim de rahatlayınO zaman da azdı o para. 2018’de 300 liraydı kira diyor. E tamam 300e ev olsun, enflasyonla 2000 olmuş işte yoksulluk nafakası şimdi. Hani 2000 liraya kiralık ev, oda vermezler.
Neyse, ya dalga geçiyor ya da bu yola baş koymuş. İnşallah sonucu da yazar aydınlanırız
Ben var ya ne rakam söyledim ne tahmin söyledim izliyorum sizi sadece
Neyi izliyorsun tam olarak? 4/1 bağlanıyor diye yazan sensin.Maaşı ne kadar olursa olsun 4/1 i bağlanıyor nafaka
Profiline baktım, konu fake. sana bir şey derdim ama bu konu için gerçekten mağdur olan insanlar varken umarım yanına kâr kalmaz bu akşamki davranışın.Hahaha 2022 de lüx otelde 3 ay tatil yaptım! :))
Neyse ki konuyla alakalı bir şey yazmışsınSana mı soracam. Herkese açık bi platformda soru soruyorsan cevaplarına da katlanacaksın. Nafaka filan 1 senelik evlilikle rüyanda anca alırsın.
Bebeğim almayı denedin alamadın mı yoksa kadınlarla evlenip boşanıp boşanıp nafaka ödemiyor musunNeyi izliyorsun tam olarak? 4/1 bağlanıyor diye yazan sensin.
Yazdığından da haberin yok herhalde.
Neyse sen donuna kadar almayı dene muhakkak ve buraya da yaz. Başkalarına da örnek olur hem aldığın nafaka.
Fake. 00.21 de üye olmuş ,boş zamanı olan biri...O zaman da azdı o para. 2018’de 300 liraydı kira diyor. E tamam 300e ev olsun, enflasyonla 2000 olmuş işte yoksulluk nafakası şimdi. Hani 2000 liraya kiralık ev, oda vermezler.
Neyse, ya dalga geçiyor ya da bu yola baş koymuş. İnşallah sonucu da yazar aydınlanırız
2 çocuğunuz varmış sizin durumunız çok farklı. Ve kesinlikle yeterli değil nafakalar. İnsallah umduğunuzu bulursunuz.Ahh ben de öyle dua ediyorum ki
Allah'm n" olur
En azından ayda 17- 20 bin nafaka olur inşallah diyorum .
Gerçekten sistem aslında çok saçma. Tamam elbette hayatı boyunca kadına bakmak zorunda değil
Ama evli kaldigi süre boyunca
Adam gibi nafaka vermek zorunda ya .
Bi ev kirası yerine, içine göre 17-20 bin zaten . Yani benim baktığım yerler. ( küçük şehir)
Asla hiçbir şey kadının yanında değil.
Senin ne zaman üye olduğuna bakmayacağım malumFake. 00.21 de üye olmuş ,boş zamanı olan biri...
Konuyu sen çok biliyon ya(!) danışmaya ihtiyacın yokmuş zaten.Neyse ki konuyla alakalı bir şey yazmışsın
Fake. 00.21 de üye olmuş ,boş zamanı olan biri...
Bebeğim mi?Bebeğim almayı denedin alamadın mı yoksa kadınlarla evlenip boşanıp boşanıp nafaka ödemiyor musun
Sizin gibiler gerçekten mağdur oluyor, bazıları da bunu gelir kapısı görüyor 3 kişi 12 binle nasıl gecineceksinn? Üstelik bebeğin iki yaşında kreşe versen 12 binden fazla... Umarım senin davan güzel sonuclanir çok çok amin.Ahh ben de öyle dua ediyorum ki
Allah'm n" olur
En azından ayda 17- 20 bin nafaka olur inşallah diyorum .
Gerçekten sistem aslında çok saçma. Tamam elbette hayatı boyunca kadına bakmak zorunda değil
Ama evli kaldigi süre boyunca
Adam gibi nafaka vermek zorunda ya .
Bi ev kirası yerine, içine göre 17-20 bin zaten . Yani benim baktığım yerler. ( küçük şehir)
Asla hiçbir şey kadının yanında değil.