• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMA DAVASI

Belki çalışmaya gitmistir, sadece bu seçenekte 3 aylık lüks otel mantıklı gelir tabi taksi kısmını okumazsak😂

Yani bir bana anormal gelmedi dimi? 181 liraya orta halli kapatıcı almışım 2022’de, 3 günlük otel tatili yapılır mıydı lüks(!) otelde, bilemedim 🤷‍♀️🤣
IMG_3503.jpeg

Evet açıldı. Sigorta üzerinden bakilacak
Sigortasının hepsi yatmıyor
Ama maaşını 30 bin göstermis.

50-65 arasi kazanıyor.

Her şey için kanıt istiyorlar
Çok iyi ispatlandığı takdirde. Siz ne kadar talep ediyorsunuz nafaka peki

Belki evlilik icin yaptiginiz harcamalari gosterip tazminat alirsiniz ama nafaka olarak yoksulluk nafakasi 2000lira civari. 1 sene once babanizin evinde nasil oturuyorsuysaniz gene pasa pasa donup oturacaksiniz.
Doğduğumuz aile meseleleri çok ayrı bir konu yani bu dayatmayı kim olarak hangi sıfatla yapıyorsunuz tam olarak?

Yani bir bana anormal gelmedi dimi? 181 liraya orta halli kapatıcı almışım 2022’de, 3 günlük otel tatili yapılır mıydı lüks(!) otelde, bilemedim 🤷‍♀️🤣Eki Görüntüle 3508955
😂 İşte sen rimele verirsin başkası 3 ay lüks otele. Gerçi bir mesajında 6 yıl öncesinden bahsettim ,örnek olarak söyledim vs vs dedi ama neyseeeee

Konu sahibi konuyla ilgili hiç bilgim yok ama cevapların beni gıcık etti. Hem millete danışıyorsun hem de cevapları beğenmeyip çok bilmiş takılıyorsun. Ben erkek olsam kuruş vermem. Git çalış kazan herkes gibi.
Anaç ana ya …

Back