- 24 Kasım 2024
- 90
- 23
- 31
- Konu Sahibi babibesbaby
DememmmSen alamamışsındır , konu sahibini avukatın olarak ata. İki saattir yazıyoruz yok diyor daha da bir şey demiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DememmmSen alamamışsındır , konu sahibini avukatın olarak ata. İki saattir yazıyoruz yok diyor daha da bir şey demiyor.
2022 de evli değilim bu arada ama beraberiz ah canım kıyamammmmBelki çalışmaya gitmistir, sadece bu seçenekte 3 aylık lüks otel mantıklı gelir tabi taksi kısmını okumazsak
Evet açıldı. Sigorta üzerinden bakilacakAçtınız mı dava? Ne kadar maaş alıyordu
Boşandınız mı? ..O dediğiniz icra kesintileri
Zaten daha bisi almadım ilk duruşma olmadı kiSen alamamışsındır , konu sahibini avukatın olarak ata. İki saattir yazıyoruz yok diyor daha da bir şey demiyor.
Belki çalışmaya gitmistir, sadece bu seçenekte 3 aylık lüks otel mantıklı gelir tabi taksi kısmını okumazsak
Çok iyi ispatlandığı takdirde. Siz ne kadar talep ediyorsunuz nafaka pekiEvet açıldı. Sigorta üzerinden bakilacak
Sigortasının hepsi yatmıyor
Ama maaşını 30 bin göstermis.
50-65 arasi kazanıyor.
Her şey için kanıt istiyorlar
3 kişiye toplam 30 binÇok iyi ispatlandığı takdirde. Siz ne kadar talep ediyorsunuz nafaka peki
Allah senin gönlüne göre versin. İnşallah sen de çocukların da mağdur olmazsınız yeni hayatiniz çiçek açsınZaten daha bisi almadım ilk duruşma olmadı ki
Doğduğumuz aile meseleleri çok ayrı bir konu yani bu dayatmayı kim olarak hangi sıfatla yapıyorsunuz tam olarak?Belki evlilik icin yaptiginiz harcamalari gosterip tazminat alirsiniz ama nafaka olarak yoksulluk nafakasi 2000lira civari. 1 sene once babanizin evinde nasil oturuyorsuysaniz gene pasa pasa donup oturacaksiniz.
Minimum olması gereken bence :)3 kişiye toplam 30 bin
Amin . Çok teşekkürlerAllah senin gönlüne göre versin. İnşallah sen de çocukların da mağdur olmazsınız yeni hayatiniz çiçek açsın
Kaç ay oldu dava açılalı?Zaten daha bisi almadım ilk duruşma olmadı ki
İşte sen rimele verirsin başkası 3 ay lüks otele. Gerçi bir mesajında 6 yıl öncesinden bahsettim ,örnek olarak söyledim vs vs dedi ama neyseeeeeYani bir bana anormal gelmedi dimi? 181 liraya orta halli kapatıcı almışım 2022’de, 3 günlük otel tatili yapılır mıydı lüks(!) otelde, bilemedim Eki Görüntüle 3508955
Bu avukatın dilekçede belirttiği sadecw.Minimum olması gereken bence :)
3 ay olmak üzere .Kaç ay oldu dava açılalı?
Anaç ana ya …Konu sahibi konuyla ilgili hiç bilgim yok ama cevapların beni gıcık etti. Hem millete danışıyorsun hem de cevapları beğenmeyip çok bilmiş takılıyorsun. Ben erkek olsam kuruş vermem. Git çalış kazan herkes gibi.
Kendisi tek başına eşinin maaşının dörtte birini alacağına o kadar emin ki. Sizin avukat yanlış biliyordur kesin.Bu avukatın dilekçede belirttiği sadecw.
Ama bana gelecek olan 10-12 arası
3 Kişi için dedi