BOŞANMA DAVASI

Sizin gibiler gerçekten mağdur oluyor, bazıları da bunu gelir kapısı görüyor 3 kişi 12 binle nasıl gecineceksinn? Üstelik bebeğin iki yaşında kreşe versen 12 binden fazla... Umarım senin davan güzel sonuclanir çok çok amin.
Amin . Benim de kazancım var. Ama sigortalı değilim. Banka hesaplarımin da arastirilmasini talep etti.
Kira çıksa aradan geçiniyorum
Ama kira ile zor yani.

Amin . Benim de kazancım var. Ama sigortalı değilim. Banka hesaplarımin da arastirilmasini talep etti.
Kira çıksa aradan geçiniyorum
Ama kira ile zor yani.
Bosanabileceginiz adamlarla evlenin lafını kim söylediyse ellerinden öpüyorum. Bre haysiyetsiz hadi karını sevmedin, saymadin umurun değil iki çocugun var ya iki çocuk !

Neyi izliyorsun tam olarak? 4/1 bağlanıyor diye yazan sensin.
Yazdığından da haberin yok herhalde.
Neyse sen donuna kadar almayı dene muhakkak ve buraya da yaz. Başkalarına da örnek olur hem aldığın nafaka.
Bakın arkadaşlar ben avukatla da görüştüm dilekçemi de yazdım sadece bu süreci deneyimlemiş ve fikri olan insanlardan tecrübelerini anlatmasını istedim boşandın mı dilekçe verdin mi noldu yani neye dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz kulaktan duyma laflarla mı? Ben avukatım böyle dedi desem avukatı gömeceksiniz gelmişsiniz burada şöyle böyle dediğinizde tecrübeye dayanmayan şeyler söylediğinizde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz şaka mısınız

Bosanabileceginiz adamlarla evlenin lafını kim söylediyse ellerinden öpüyorum. Bre haysiyetsiz hadi karını sevmedin, saymadin umurun değil iki çocugun var ya iki çocuk !
Ona da hak veriyorum aslında
Çünkü çocuklarından ayrıldı. Çocukların velayetinj istiyor
Ve beni akli dengesi bozuk diye karalamaya çalışıyor 😀

İnsan olsaydı sizi bu hâle getirmeseydi eminim siz medeni bir şekilde orta yolu bulur çocuklarınızı babasindan mahrum birakmazdiniz. Velayeti neyine guveniyor da istiyor ? Anasına ya da bacisina baktiracak 2 yaşındaki bebeye nasıl bakacak! Hâlâ hak veriyorum derken ne kadar ince oldugunuz belli ediyorsunuz.
Ona da hak veriyorum aslında
Çünkü çocuklarından ayrıldı. Çocukların velayetinj istiyor
Ve beni akli dengesi bozuk diye karalamaya çalışıyor 😀

İnsan olsaydı sizi bu hâle getirmeseydi eminim siz medeni bir şekilde orta yolu bulur çocuklarınızı babasindan mahrum birakmazdiniz. Velayeti neyine guveniyor da istiyor ? Anasına ya da bacisina baktiracak 2 yaşındaki bebeye nasıl bakacak! Hâlâ hak veriyorum derken ne kadar ince oldugunuz belli ediyorsunuz.
Anasına baktiracak.

Şu an kirayı ödediği için geçiniyorum diyor boşanma sonrasında da kira ödensin istiyor ki hakkı. 3-5 ay la olacak iş değil
HAKİM ,yasa, hukuk .. artık hangisiyse ÖYLE DEMİYOR İSTE. Adam maaşını düşük göstermiş nafaka için kira mi odeyecek ? Devlet belgeye bakar adam maaş bodrosu sunacak başka delil ya da şahit bulunmazsa devlet elindeki belgeye göre işlem yapacak ! Biz de istiyoruz kadınlar magdur olmasın , iki çocukla sokakta mi kalırım derdine düşmesin ama öyle OLMUYOR !

Bakın arkadaşlar ben avukatla da görüştüm dilekçemi de yazdım sadece bu süreci deneyimlemiş ve fikri olan insanlardan tecrübelerini anlatmasını istedim boşandın mı dilekçe verdin mi noldu yani neye dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz kulaktan duyma laflarla mı? Ben avukatım böyle dedi desem avukatı gömeceksiniz gelmişsiniz burada şöyle böyle dediğinizde tecrübeye dayanmayan şeyler söylediğinizde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz şaka mısınız
Teveubelisini de dinlemiyorsun ki ! Kadın sana;" iki çocukla Max 12 bin " diyor yok yahfff diyorsun!

Hiç şaşmaz ! Karakteri olsa sen bu evde dur ben kirayı öderim ,çocuklar mağdur olmasın derdi sen de bu kadar iyi baba sadece mahkemenin verdiği günler değil istediğin zaman çocuklarımla görüş derdin ama işte ADAM olsaydı.
Aslında amaci farklı. Yasal olarak o kadar nafaka ödemek istemiyor.
Ben zaten kirayı öderim diyor. 😀
Ben de dedim, madem niyetin iyi
Yasal olarak nafakada anlaşalım.

Ben hep diyorum
İstediğin zaman gör. Ama cocuklari bosanma bitene kadar sehir dışına cikaramazsin. Ayrı sehirlerdeyiz

X