- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
Hanımlar bu kaynana şehit oğlunun acısını değil de bu paranın acısını yaşayıp geline bu şekilde kanal kanal dolaşarak yükleniyorsa bir düşünün bunlar evliyken geline neler yapmıştır.. Kendinizi bir kızın yerine koyun. Binbir hayal ve ümitle evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla ve kaynana zulmünden 2 ayda yuvanız yıkılıyor. Birden dul damgası yiyorsunuz ve sevdiğiniz adamı kaybediyorsunuz. o para her türlü helal kıza. Rabbimin ol dediği olur demek ki böyle istemiş tartışacak çok da bir şey yok bu yüzden. işin iç yüzünü hiçbirimiz bilemeyiz.
Hanımlar bu kaynana şehit oğlunun acısını değil de bu paranın acısını yaşayıp geline bu şekilde kanal kanal dolaşarak yükleniyorsa bir düşünün bunlar evliyken geline neler yapmıştır.. Kendinizi bir kızın yerine koyun. Binbir hayal ve ümitle evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla ve kaynana zulmünden 2 ayda yuvanız yıkılıyor. Birden dul damgası yiyorsunuz ve sevdiğiniz adamı kaybediyorsunuz. o para her türlü helal kıza. Rabbimin ol dediği olur demek ki böyle istemiş tartışacak çok da bir şey yok bu yüzden. işin iç yüzünü hiçbirimiz bilemeyiz.
Kayinvalide dediğiniz şehidin annesi. 3 kuruş için peşine dusuyorlar diyemezsiniz şehit ailesine.''dul damgası'' denen şey malesef büzüm ülkede olan iğrenç bir şey bunu böyle açıklayayım. dul olmakta bir sorun elbette yok ama boşanmak zorunda kalan insanları rahatsız eden illet bir toplum bakış açısı bu yüzden bu şekilde yazdım öyle düşündüğümden değil. Zordur türkiyede kadın olmak. evlilik adı altında 2 ay boyunca manevi olarak sömürülürsünüz sonra da devletin uygun gördüğü 3 kuruş için rezil edilirsiniz kv tarafından. henüz boşanma gerçekleşmemiş kv otursun acısını yaşasın para peşinde koşacağına. kağıt olsa eğer vasiyet olarak resmi kurumlarda olurdu ve o para başta gelinin hesabına yatmazdı. ha kağıt olsun olmasın bu adamın resmi ailesi eşidir deyip de devlet yatırdıysa onu da bilemem. olaya kayınvalide mantığıyla değil de ''kadın'' olarak bakabilmenizi dilerdim..
Şehit ailesinden bahsediyorsunuz nasıl laflar bu laflar bunlar ya ?Ben de böyle düşünüyorum. Eğer anne baba olabilselermiş geline ki 2 ay çok kısa bir süre aralarının bozulması için, beraber olurlardı, ama kız resmen dışlanmış benim anladığım. Bir de önce anne baba açıklama yaptığı için kadını samimi buldum ben yoksa 2 ayda kim boşanmak ister...
aynı şeyleri düşünmüş aynı şeyleri yazmışız... Ama burda kayınvalide söz konusu olunca direk ıyy cadı moduna girenler var malesef... Gelin paragöz ötesi yok...Kayinvalide dediğiniz şehidin annesi. 3 kuruş için peşine dusuyorlar diyemezsiniz şehit ailesine.
Aynı şey benim başıma gelse o gelini parcalardim ben 2 ayda neyi somurulmus? Az bile yapmışlar
Şehit mirascim değil yazmış ötesi var mı ?
Bakın tekrar söylüyorum şehit demiş ki bu kadın benim mirascim değil . Anlıyor musunuz ? Şehit demiş ki istemiyorum ona bir şey verilmesini ?
2 ayda mı çileden çıkardılar kadına güya. Git Allah aşkına .. o kadar seviyordu madem kocasını kapısına eşiniz öldü diye gelen askerle nasıl para muhabbeti yapabiliyor ya!! uzaktan akraban ölüyor aniden duyunca şok oluyorsunuz kaldı ki eşin . Rabbim kısmet etmesin yemeyi ..Şehit ailesinden bahsediyorsunuz nasıl laflar bu laflar bunlar ya ?
Agzinizdan nasıl. Çıkıyor .
Şehit ailesine anne baba olsaydiniz ne demek ?
sizede kayınvalide mantığı ile değilde şehit annesi mantığı ile bakmanızı tavsiye ederim ..''dul damgası'' denen şey malesef büzüm ülkede olan iğrenç bir şey bunu böyle açıklayayım. dul olmakta bir sorun elbette yok ama boşanmak zorunda kalan insanları rahatsız eden illet bir toplum bakış açısı bu yüzden bu şekilde yazdım öyle düşündüğümden değil. Zordur türkiyede kadın olmak. evlilik adı altında 2 ay boyunca manevi olarak sömürülürsünüz sonra da devletin uygun gördüğü 3 kuruş için rezil edilirsiniz kv tarafından. henüz boşanma gerçekleşmemiş kv otursun acısını yaşasın para peşinde koşacağına. kağıt olsa eğer vasiyet olarak resmi kurumlarda olurdu ve o para başta gelinin hesabına yatmazdı. ha kağıt olsun olmasın bu adamın resmi ailesi eşidir deyip de devlet yatırdıysa onu da bilemem. olaya kayınvalide mantığıyla değil de ''kadın'' olarak bakabilmenizi dilerdim..
Bi de televizyona çıkmış hiç mi anne babaları akrabaları yok bunların ya.aynı şeyleri düşünmüş aynı şeyleri yazmışız... Ama burda kayınvalide söz konusu olunca direk ıyy cadı moduna girenler var malesef... Gelin paragöz ötesi yok...
Hayır ne çekmiş olabilir ? Taciz , tecavüz , dayak ?2 ayda mı çileden çıkardılar kadına güya. Git Allah aşkına .. o kadar seviyordu madem kocasını kapısına eşiniz öldü diye gelen askerle nasıl para muhabbeti yapabiliyor ya!! uzaktan akraban ölüyor aniden duyunca şok oluyorsunuz kaldı ki eşin . Rabbim kısmet etmesin yemeyi ..