Ben gelinime zulmedip kaçırmam merak etmeyin bu birincisi :)ne biliyorsun gelinin doğru söylediğini.. Madem öyle bak düşün şimdi senin o karnındaki bebeğin doğup büyüse ve eşi ona kazık atıp terketse ve çocuğun psikolojik olarak çökse eşi terkettiği için ve çocuğun öldüğü için götürüp o kadına para verseler aman boşver dermisin. Şehitin ailesinin derdi para değil ki hakedilmeyen birine verilmesi
gelinin doğru söylediği ne malum... Şehit annesi bahsi geçen, derdi para değil durum kanlarına dokunmuş belli... Evladını üzen iki ayda bırakıp giden iki sene görüşmeyen ve şehit olmuş evladının mirasçı olmasın dediği bir kişi kan parası alıyo... İnsaf biraz ya... Hangimiz banane derdik... Cenazeye katılmıcam dediği kayıtlarda sabit gelin çıkmış katılacaktm yok öyle yok böyle...Ben gelinime zulmedip kaçırmam merak etmeyin bu birincisi :)
ikincisi de evet para pul umurumda olmaz Allah korusun ya evladım daha önemli, ayıp şeyler bunlar. şehidin arkasından para derdine düşmek ayıp anlatabiliyor muyum? gelin almış şu almış bu almış bana ne evladım gittikten sonra. Allah hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın, kimileri anne olamıyor tabi o ayrı.
Ben de inandım ancak millet anlamıyor nedense. Burada bol keseden atanlar evli mi çocuğu var mı bilmiyorum ama aynı şekilde kendi yuvaları yıkılmış olsa ''vay ortada kaldık tazminat nafaka'' diye bas bas bağırırlardı. Konu başka bir kadın olunca kimsenin umurunda olmuyor. Kadın kadının düşmanı bu ülkede nedense. Çok acı bir şey..Valla 2 ay gibi bi sürede bu kız ne yaşadıda boşanma kararı aldı... demek az çektirmediler ki kadın yuvasını yıktı... burda neler okuyoruz kadın dayak yemesine hakaretler duymasına rağmen yuvasını kurtarmak için çareler arıyor.. kadın kolay kolay yuva yıkmaz... bu parada birazcık yaşadıklarının kefareti olsun..
Burası türkiye bu kadın şimdi dul olduğu içi 2 el muamelesi göreceķ kaynana yüzünden yıkılmış yuva gelin yemesinde kaynanamı yesin parayı... ben kıza inandım nedense
Boşanan eşler, bu sıfatla birbirlerinin yasal mirasçısı olamazlar ve boşanmadan önce yapılmış olan ölüme bağlı tasarruflarla kendilerine sağlanan hakları, aksi tasarruftan anlaşılmadıkça, kaybederler.
Boşanma davası devam ederken, ölen eşin mirasçılarından birisinin davaya devam etmesi ve diğer eşin kusurunun ispatlanması hâlinde de yukarıdaki fıkra hükmü uygulanır. (Değişik madde 6217 sayılı 31.3.2011 tarihli kanun madde 19)
Büyük konuşma tam da bu işteİnsanlara beddua eder tarzda yorum yapmayin lütfen,basina gelmeyen anlamaz diyenler sizin basiniza mi geldi de böyle kesin bir yargiyla konusuyorsunuz?
Burda asil mesela parayi kimin ne sekil aldigi degil,sehit olmus birinin arkasindan aileside olsa para olayini gündeme getirmek ,kanal kanal gezip haberlere malzeme olmak ,hic yakisiyor mu? Gelin kaynana cekismesine döndü olay ki gelin cok cok kötüde olsa bu sekil rezil edilmeyi hak etmedi hala resmi olarak gelinleri ve ayni soyadini tasiyor.
Yine diyorum tekrar diyorum acisi olan ana baba para derdine düsmemeliydi kim alirsa alsin para cok mu önemli bu saatten sonra?evlatlarinin kemiklerini sizlatmaktan baska bir sey yapmiyorlar
Büyük konuşma tam da bu işte
Anne babanın daha önce acıklama yapması olağan. Sonucta durumdan rahatsız olup hak aramaya cıkan onlar yoksa gelin almış parasını. durduk yere eski eşimin parasını aldım diye medyaya cıkacak hali yoktu.Ben de böyle düşünüyorum. Eğer anne baba olabilselermiş geline ki 2 ay çok kısa bir süre aralarının bozulması için, beraber olurlardı, ama kız resmen dışlanmış benim anladığım. Bir de önce anne baba açıklama yaptığı için kadını samimi buldum ben yoksa 2 ayda kim boşanmak ister...
Anlattıgınız olay cok cok acı rezıl dıyecek kelıme bulamadım. Allah o şehıdın aılesıne sabır versinNe dicemi sasirdim bali en azindan sehidin ailesi biraz bekleseydi her ne kadr gelin haksiz olursa olsun beklememe konusunda ailesi haksiz ne diye gidip para pesinde kosarsin...
Birde gecmis zaman yilini hatirlamam cok yakin bi komsumuzun torununun esi sehit dusmustu ama kadin esi sehit dusmeden once yaninda calistigi doktorla iliski halinde idi.ne oldu sehit dustu ankaraya gitti esinun cenazesine agladi kendini hasta etmis gibi gosterdi.simdi napio esinden gelen parayi yaninda calistigi doktorla yiyor.komsumuzun evindede damadinin resmi asili .butun herkes bilio burdakiler kadinin ne oldugunu .yani bole insanlar cok
Amin ole malesef neler var bilinmeyen hayat iste hersey gorundugu gibi olmuuor malesef....Anlattıgınız olay cok cok acı rezıl dıyecek kelıme bulamadım. Allah o şehıdın aılesıne sabır versin
eşiyle problemi olmasaydı eşi vasiyet yazmazdı benden kalacak parayı almasın diye zaten bağışlasa emin olun ailesi sesini çıkarmaz şehitin ailesinin derdinin para olduğunu düşünmüyorum haketmeyen biri aldığı için oğullarına mutuzluk veren birinin oğullarının kan parasını almalarını istemediklerindenbayan eşinin iyi olduğunu problemin kv si olduğunu söylemiş
hatta
kaynınında bu yüzden ayrılacağını söylemiş
bence vermesin gerekirse bağışlasın ama o kv ye vermesin
belkide adam annesi yüzünden dağılan yuvasını kuramadığı mutluluğu yüzünden acılı günler geçirdiğinden mutsuzdu...
eğer bahsedilen gibi gerçekten kötüyse kv vermesin