Ben para meselesinde yazdiniza bi lafim yok her ne kadr esini severken ayrilio olursa olsun o para onunhakki deil ozmnbosanan kisilerde alsin yani. Ama ben ailesinede su konuda tepkiliyim daha cochugunun 40 cikmadan para pesine reportaj pesine dusmusler en azindan bi 40ini beklesinler Bunlar giden evlatlarina deilde Daha cok Kendilerine odenmeyen Paraya yaniolar ki bu durumda gelin haksiz bile olsa Hakli duruma dusuo....tamam 2 aylik lafini etmemis olayim.ama hayatindan cikardigi adamin caninin parasini nasil bogazindan gecirmeyi dusunuyor..ailenin hakkiydi o para..
Kv den aldigi para değil , şehit olmuş eşinden gelen para neyin inadı yani pardon? Bu kadar kv hırsını herşeyde anlarim cunku bende de bi cadi var ama asla böyle rezil edip kucuk dusurmem kendimi benim orda (boşanmak üzere de olsalar güya seviyomuş ya) sevdigim insan sehit olacak ben düsünemem yani para vs cok ters geldi bana iki tarafin düsünceside ama kızda paraya konmak icin haklı numarası yapmasına gerek yok madem inada bindi onlara yedirmeyecek kendi nasıl yiyebiliyo yapsın bi hayır, sevindirsin ihtiyaci olanlari, kendi zaten kendi ayaklarinin üstünde duruyomuş ya insan müsvettesi. allah tüm askerlerimizi annelerine babalarina eslerine cocuklarina bagislasin- aminnKaynana geline çektirecek evliliğini bozacak gelinde parayı kaynanaya verecek ,kim olsa vermez kimbilir aynı evde geline ne eziyetler etti
Kv den aldigi para değil , şehit olmuş eşinden gelen para neyin inadı yani pardon? Bu kadar kv hırsını herşeyde anlarim cunku bende de bi cadi var ama asla böyle rezil edip kucuk dusurmem kendimi benim orda (boşanmak üzere de olsalar güya seviyomuş ya) sevdigim insan sehit olacak ben düsünemem yani para vs cok ters geldi bana iki tarafin düsünceside ama kızda paraya konmak icin haklı numarası yapmasına gerek yok madem inada bindi onlara yedirmeyecek kendi nasıl yiyebiliyo yapsın bi hayır, sevindirsin ihtiyaci olanlari, kendi zaten kendi ayaklarinin üstünde duruyomuş ya insan müsvettesi. allah tüm askerlerimizi annelerine babalarina eslerine cocuklarina bagislasin- aminn
Şehit var ortada şehit ,neyin inadı hala diyorum ne acısı neyin derdi bu aklım almıyoÖnemli olan gelinin kaynanaya acı çektirmesi , ki belli evli olduğunda oğlu annesinden yana olmuş
2 ayda boşayan kocanın (anasının etkisi var veya yok) eğer cenazesine gitmeyecek kadar kırgınsa veya öfkeliyse parasını da almasın.2 ayda hanımı boşayan zaten annesine hak verir ama kanunda geçerliliği yokmuş demek , avukata gidip danışması daha mantıklı olurdu
boşanma davası iki yıldır sürüyormuş. o arada hukuki gerekçesi olsun diye imzalamış olabilir.Ve birde anne babaya verilsin diye sehidimiz imza atmis diyorsunuz Sehit nerden bilioki bosanmadan sehit olucagini bence onu bekarken atmis olabilir.Yani.Evlenincede is deigisir bence
ben de böyle düşünüyorumBen kadına inanıyorum nedense, açıklamaları samimi geldi bana. Ayrıca kv sorunu malum Türkiye'de. Zaten önce ailesi konuştuğuna göre kadının dedikleri doğrudur diyorum. O kadar acının içinde gelinin parayı alması mı rahatsız etti diye düşünüyor insan. Zaten o kıza annelik babalık yapsalardı beraber olurlardı, acılarını da beraber yaşarlardı, böyle konular da hiç gündeme gelmezdi diye düşünüyorum...
vallahi bence o ortamda kadın cenazeye gelse kadını parçalarlardı sülalecek heralde o konuda bir şey diyemiyorum rezillik çıkmasın diye gelmemiş de olabilir gerçekten gelmek istememiş de olabilir2 ayda boşayan kocanın (anasının etkisi var veya yok) eğer cenazesine gitmeyecek kadar kırgınsa veya öfkeliyse parasını da almasın.